Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 25 februarie 2012

Despre produse din experienta mea - Activator Celular



Si eu, ca si multe alte persoane, m-am confruntat cu o asimilare mai putin buna a elementelor nutritive din alimente. Din acest motiv, dar si din lispa unui aport corect al acestora, aveam diverse probleme, printre care si caderile de calciu. Nu vreau sa intru acum in detalii, insa ideea este ca erau puternice si foarte frecvente. Lucru ce s-a schimbat odata cu aducerea in prim plan a doua suplimente: Xtra-Cal si Activatorul Celular! 
Despre Activator nu va pot spune decat ca mi s-a parut foarte usor de inghitit, la propriu si la figurat. In sensul in care sunt capsule, nu tablete, si asta a contat mult pentru mine! Eram inainte de a intalni Herbalife o persoana careia ii era extrem de greu sa inghita pastile de orice fel. Daca vreodata (si spun asta pentru ca prefeream sa rezist decat sa iau un medicament - eram total impotriva) ma durea capul atat de tare incat sa nu rezist, trebuia sa tai in 2-4 bucati un simplu algocalmin! 
Insa lasand detaliile tehnice la o parte, cel mai important beneficiu de care am avut parte prin adaugarea la programul meu a Activatorului a fost asimilarea mult mai buna a elementelor nutritive aduse atat din produsele Herbalife cat si din alimentele obisnuite. Practic, toate produsele Herbalife au avut mai mult "spor" in a-si face treaba decat o aveau inainte. In plus, am simtit o adevarata ameliorare a diverselor pofte (fie ca era vorba de pofta de dulce, de sarat sau de orice)! In  felul acesta o ciocolata a reusit sa "reziste" pe biroul meu mai mult de 30 de minute (adica am avut-o langa mine o saptamana), lucru nemaintalnit inainte!
In plus, datorita acestui supliment, combinat cu PPP, am reusit sa-mi cresc masa musculara cu 3,5 kg intr-o luna si jumatate. In general, Activatorul sprijina si persoanele in procese de slabire/modelare, ajutand metabolismul sa "arda" cum trebuie. Nu pot sa spun mai mult decat ca merita incercat, in special daca sunt probleme in asimilare, pretul acestuia fiind de numai 92 lei, pentru o luna de zile!



marți, 21 februarie 2012

Uleiul la salata - bun sau nu?


De multe ori ne retinem din a pune ulei la salata, din frica de a nu incetini un proces de slabire, sau a absorbi prea multe grasimi. Studiile spun insa ca nu acolo trebuie facuta "economie".  Sosurile de salata cu grasime redusa ne ajuta corpul sa absoarba nutrienti din legumele crude mai bine decat sosurile fara grasime (ulei), spun doctorii de la Universitatea de Stat din Iowa, SUA. 
Acestia au servit sapte persoane cu salate de spanac, laptuci, morcovi si rosii cu un sos continand 0,6 sau 28 g de ulei. Dupa consumarea fiecarei salate, cercetatorii au luat probe de sange pentru a masura carotenoidele, nutrienti care protejeaza impotriva cancerului sau a altor boli. Atunci cand oamenii mananca salata cu ulei sau cu dressing sarac in grasimi, absorb carotenoidele mai repede decat atunci cand mananca salata lipsita de ulei, care nu permite absorbtia. 
Avem nevoie de grasimi pentru a absorbi carotenoide, dar nu este incurajata inecarea salatei intr-un dressing plin cu ulei. In plus, intotdeauna trebuie tinut cont de ce fel de ulei folosim, cel de masline extra-virgin fiind cel mai recomandat! Personal prefer Pietro Coricelli, dar e ok orice alt ulei de masline. Din nou insa, tin sa mentionez ca nu este recomandata nici in cazul acestuia imbibarea salatei intr-o balta de ulei. Cantitatea trebuie limitata la asezonare.

Pofta mare! 

duminică, 19 februarie 2012

Despre produse din experienta mea - Cell-U-Loss



A venit vremea sa vorbesc si despre produsul preferat al mamei. Cell-U-Loss este un supliment alimentar ce sprijina mult in lupta cu celulita. Perfect pentru modelare, contureaza usor formele corpului ajutandu-l sa slabeasca numai din anumite locuri-problema! Este genial, cel putin asta spun persoanele carora le-am recomandat produsul in program. 
Eu personal l-am consumat pe o perioada limitata, cand mi-a iesit fierul la limita inferioara la analize. Pentru ca are in compozitie o cantitate generoasa de fier si vitamina C, am zis sa il mananc pentru cateva luni, sa vad pana la urma ce efecte are. Efectele nu au intarziat sa apara: la urmatoarele analize fierul era in limite normale, aspectul pielii mele era mult imbunatatit (nu pot spune ca aveam celulita, dar o sa fiti surprinsi ca si persoanele mai slabute au complexe de genul asta) si ma simteam excelent. 
In familie, dupa cum spuneam si mai devreme, mama a fost prima care l-a testat, in programul ei de modelare. Ea chiar avea probleme cu celulita, cu care se lupta de ani de zile cu tot felul de creme si manusi de masaj, fara vreun rezultat notabil. EI bine, cu un program personalizat care a cuprins si Cell-U-Loss, a dat o multime de centimetri si 6,5 kg in 2 luni de zile! Se simtea si arata extraordinar. A ramas fidela shake-ului Formula 1 si Cell-U-Loss. De indata ce simte ca are cativa centimetri in plus, isi comanda produsul care e sigura ca o va ajuta!
Lasand insa la o parte rezultatele mele si ale mamei, am cliente ce au dat jos incredibil de multi cm cu acest produs, cum este de exemplu A.T. (nu pot da numele intreg pentru a pastra intimitatea persoanei), ce a slabit peste 80 cm in circumferinte in 6 luni cu ajutorul Cell-U-Loss, si alte nenumarate exemple de acest gen. 
Asadar pentru toate aceste beneficii, ce pret credeti ca are minunatia aceasta? O sa ramaneti mai mult decat surprinsi: numai 72 lei pentru o luna de zile!! Si da, vine la pachet, asa cum vin toate celelalte produse Herbalife, cu un consultant ce va va monitoriza evolutia in mod constant!



Si in cazul in care nu-i cunosteati rezultatul mamei, o sa-l mai arat odata, pentru a va minuna si voi asa cum am facut-o si eu:


Inainte
Mama mea la 8 ani dupa primul rezultat. Acum are 48 ani! 



miercuri, 8 februarie 2012

Formula 1 fara alergeni e aici!


 Vestile au venit cum nu se putea mai bine! Familia Formula 1 adauga un nou membru, Formula 1 fara alergeni, incepand cu 10 Februarie! Acum ne putem bucura de toate beneficiile shake-urilor Formula 1, fara gluten, lactoza si soia. 
Formula 1 fara alergeni asigura o masa sanatoasa si delicioasa, cu un echilibru excelent de proteine si substante nutritive cheie, pentru energie si satietate sustinute! Contine antioxidanti, fibre si plante aromate, care iti protejeaza sanatatea, precum si Pisane, o proteina vegetala din mazare. 
Pe langa extractele de rodie si afine, are o aroma delicioasa de vanilie! Pretul pentru Formula 1 imbunatatit, este de 136 lei pentru o luna de zile. 

marți, 7 februarie 2012

Cina Wellness de Valentine's Day




Bineinteles ca Herbalife s-a gandit la toate, inclusiv la o cina romantica de Valentine's Day, dar in stil Wellness! Mai jos un medic nutritionist va va da cateva recomandari pentru o seara speciala in data de 14 Februarie!


Eu una cu siguranta voi pune in aplicare! Suna atat de delicios ce a spus dansa acolo... :)

Hidratarea si rolul acesteia in mentinerea sanatatii



Mentinerea unei greutati normale poate fi un exercitiu destul de dificil, având în vedere abundenta de alimente bogate în calorii si a stilului de viata ce reduce tot mai mult ocaziile pentru activitatea fizica atât la locul de munca, cât si în timpul liber. În Europa, astazi, 6 din cei 7 factori importanti de risc de moarte prematura – tensiune arteriala, colesterol, exces de greutate, consum inadecvat de fructe si legume, sedentarism si exces de alcool – se leaga de cum mâncam, bem si ne miscam.

Astazi vom aborda hidratarea si rolul acesteia în mentinerea sanatatii, a unei greutati normale si a unui stil de viata echilibrat.În organismul uman, apa este fluidul în care se desfasoara toate procesele bio-chimice. Iata câteva din cele mai importante roluri ale apei si fluidelor corpului uman:
- asigura transportul nutrientilor în organism
- regleaza si mentine temperatura corpului în limite normale (evaporarea transpiratiei prin piele si racirea organismului)
- mentine constante volumul si presiunea sângelui
- mentine structura moleculelor mari, precum proteinele si glicogenul
- participa la reactiile metabolice
- actioneaza ca dizolvant pregatind moleculele mici pentru procesele metabolice (vitamine, minerale, aminoacizi, glucoza si alte molecule
mici).


Fapt:  Apa nu contine calorii, ci doar minerale, în proportie diferita, în functie de sursa.


Indiferent de sezonul în care ne aflam, este ideal sa consumam minim 2 litri de apa pe zi. Pentru a avea un corp sanatos, o silueta armonioasa, un ten proaspat si ferm, nu trebuie sa neglijam hidratarea zilnica.
Multe femei beau putina apa, crezând ca aceasta le umfla. Ei bine, nu este adevarat! Cu cât bei mai putina apa, cu atât celulele din organism retin mai multa apa. Astfel, daca organismul tau retine apa, este bine sa bei 8-10 pahare cu apa pe zi.
Tendinta generala care s-a creat, potrivit careia persoanele cu kilograme în plus retin apa, este falsa. Procentul de apa din organismul lor este sub limita normala, deci ele sufera de deshidratare. Astfel apa este un element central în curele de slabire:
- îti reglezi metabolismul, apa fiind un fel de catalizator pentru absorbtia intestinala;
- este cel mai bun diuretic natural, vei avea un tranzit intestinal corect deoarece apa va scapa de toxicitatea deseurilor alimentare si ajuta la evacuarea lor.



Daca nu esti obisnuit/a sa bei apa constant, pe parcursul zilei, este bine sa începi prin efectuarea unei hidratari corecte, adica sa consumi treptat apa, cu înghitituri mici, la intervale scurte de timp. Dupa un timp, acest procedeu se va transforma într-un obicei sanatos.


De retinut: Herbalife îti ofera o solutie delicioasa si reconfortanta care te va ajuta sa consumiun aport zilnic adecvat de lichide: Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango! Este o bautura ce contine suc de aloe vera, fara adaos de zahar, cu un gust tropical racoritor. Fie ca încerci sa îti controlezi greutatea, fie ca ai un stil de  viata activ si ocupat, poate fi dificil sa asiguri organismului tau cantitatea de 2-2,5 litri
de lichide pe zi. Consumarea Bauturii Concentrate Herbal Aloe cu aroma de Mango reprezinta un mod ideal de a te bucura de o bautura sanatoasa, racoritoare si delicioasa, ajutându-te sa cresti consumul de lichide.



BENEFICII CHEIE: 

• Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera
• Fara adaos de zahar si cu un aport scazut de calorii
• Adauga Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera în apa pentru a
obtine un gust racoritor ce te poate ajuta sa consumi mai usor
cantitatea recomandata de 2-2,5 litri de apa pe zi (473ml, 31 de portii).



MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE:

Amesteca 3-4 capace (15-20ml) într-o cana (250 ml) de apa.



Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango este primul produs fabricat în regiunea EMEA folosind programul Herbalife „De la samânta la consumator” (Seed to Feed). HIM este Centrul Herbalife de Inovatie si Productie, o locatie ultramoderna cu un echipament de laborator si de productie de ultima generatie, ce respecta cele mai înalte standarde stiintifice si de siguranta în dezvoltarea si fabricarea produselor. Sistemele noastre de control al calitatii si strategia “De la samânta la consumator” garanteaza ca produsele Herbalife se numara printre cele mai bune produse de nutritie din lume.
Beneficiile fiecarui ingredient folosit la crearea produselor Herbalife sunt demonstrate prin dovezi stiintifice. Stim cu exactitate de unde provin ingredientele noastre, a caror
puritate este verificata în laboratoare de ultima generatie. Materia prima este transformata în produs finit, în urma unor bune practici de productie, atent controlate.


“Gelul din interiorul frunzei de aloe vera este o combinatie naturala si complexa de carbohidrati cu proprietati de îngrijire.” Dr. David Heber, Presedintele Consiliului Consultativ de Nutritie al Herbalife.



joi, 2 februarie 2012

Explicatii despre Network Marketing

Exista inca persoane care au obiectii legate de tot ce inseamna Network Marketing si sistemele MLM (Multi-Level Marketing), confundand acest gen de sisteme cu cele piramidale (care apropo, sunt ilegale). Ei bine, acest filmulet o sa va lamureasca daca mai aveati vreun dubiu in privinta functionalitatii sistemelor MLM!


P.s. Herbalife este un sistem MLM, ce si-a dovedit functionalitatea timp de 32 de ani, reusind sa "produca" cei mai multi milionari in dolari, din industria wellness!

Citate legate de sanatate

Cautand printre citate ale unor personalitati din istorie, am dat si peste acestea legate de sanatate. Mi-au placut mult, si avand in vedere ca blogul acesta la asta se refera in speta, am sa le rescriu aici:

- " Cand vine vremea sa mananci correct si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine. Maine este boala" (V. L. Allineare)

-" Un organism sanatos este camera de oaspeţi a sufletului, un organism bolnav o inchisoare" (Francis Bacon)

-"Sănătatea este ca banii, niciodata nu vom avea o adevărată idee de valoarea sa până când o vom pierde." (Josh Billings)

-" Cel mai bun doctor ofera intotdeauna cat mai putine medicamente" (Benjamin Franklin)

-" Sanatatea nu e ceva ce trebuie sa obtii, e ceva ce detii déjà daca nu o deranjeaza altceva" (Dean Ornish)

Parerea mea este ca daca pana si Benjamin Franklin considera ca e mai ok  sa nu luam medicamente si sa ne indreptam atentia catre alimentatie, si lucruri cat mai naturale, cine suntem noi sa-l contrazicem? :)
Aveti grija de sanatatea voastra!