Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

vineri, 23 martie 2012

Studiu facut de Herbalife Romania - "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor"


Din nou Herbalife face un pas inainte, in vederea schimbarii in bine a obiceiurilor alimentare si stilului de viata al romanilor (si in general al oamenilor). Saptamana trecuta a avut loc o conferinta de presa organizata de Herbalife Romania cu ocazia prezentarii studiului "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor".
Studiul derulat de companie prezinta rezultate relevante privind calitatea vietii romanilor, plecand de la lucruri de baza ce caracterizeaza un stil de viata sanatos: nutritia echilibrata, comportamentul pro-activ in ingrijirea sanatatii, activitatea fizica regulata si importanta perioadelor de odihna si relaxare.

 La conferinta de presa au fost invitati jurnalisti de la publicatii cheie din domenii asociate, si relevante: social, lifestyle, sanatate, nutritie etc.
Studiul a fost prezentat de catre Dorota Seidler, Marketing&Sales Manager Herbalife Romania, impreuna cu un invitat special, Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv.

In urma acestei conferinte, 15 publicatii online au postat articole legate de studiu. Puteti vedea ce au avut de spus la urmatoarele link-uri:


Asadar dragilor, tineti cont atat de sfaturile consultantului vostru wellness, cat si ale celor mai buni nutritionisti din lume si din tara!

vineri, 16 martie 2012

Cativa pasi pentru a slabi odata pentru totdeauna


Am dat zilele trecute peste un articol din Reader's Digest, foarte interesant, pe care m-am gandit sa-l transpun aici, pentru a beneficia si voi de aceste informatii. Bineinteles, informatia a fost trecuta prin filtrul meu (de 5 ani de lucru in domeniu), asadar am selectat pentru voi doar ceea ce este in concordanta cu ce e nou in domeniu. 
Multa lume are o idee fixa legata de slabit: dieta + exercitii fizice. Din pacate prea putine persoane sunt consecvente cu astfel de activitati. Slabirea si mentinerea greutatii obtinute (in speta aceea corecta) e mai degraba un stil de viata. Obiceiurile alimentare invatate in cursul procesului de slabire trebuie mentinute de-a lungul timpului, altfel kilogramele pierdute se vor intoarce la fel de repede.
Aceasta mica adaptare a stilului de viata va avea beneficii uriase atat asupra aspectului dvs cat si asupra starii de sanatate. Iata cateva sugestii de schimbari mici, dar de efect:


1. Exercitiu la trezire:
Ridicati-va fara sa va sprijiniti in maini. Cu picioarele intinse, aplecati-va in fata pana cand simtiti ca muschii de pe spinare si de pe spatele coapsei se intind usor. Mentineti aceasta pozitie, apoi, folosind muschii abdominali, lasati-va iar pe spate. Repetati de 3 ori. Va veti intari trunchiul si veti arde 10 calorii. Nu uitati, ziua buna incepe de dimineata!


2. Mancati cereale integrale:
Puneti intr-un vas cateva linguri de germeni de grau sau tarate de ovaz. Pregatiti cel mult trei sferturi de ceasca de cereale integrale cu adaos mic de zahar si care contin cel putin 5 grame de fibre la o portie. Croissantul cu dulceata oferiti-l altcuiva! In felul acesta reduceti 100 calorii de la aportul zilnic.


3. Adaugati proteine:
Cu cat mancati proteinele mai devreme, cu atat veti manca mai putin in a doua parte a zilei. Asadar, dupa cereale, adaugati si un ou fiert sau 2 bucati de mozzarella mai slaba, ca sa simtiti ca v-ati saturat si sa nu fiti tentati de o briosa intre mese. 200 de calorii in minus. 
Ca si sugestie, pentru a va fi mai comfortabil si mai rapid, shake-ul nutritiv Formula 1 va aduce atat aportul necesar de fibre cat si cel de proteine, si scutindu-va astfel de batai de cap, atat dimineata cat si pe parcursul zilei.


4. Balerina de ocazie:
Trebaluind la bucatarie, sprijiniti-va de masa si, cu trunchiul drept, ridicati piciorul in fata, mentineti cateva secunde, apoi rotiti-l in exterior. Dupa cateva secunde, intindeti-l in spate. Repetati de 5-10 ori. Tonificati in felul acesta coapsele, soldurile si cvadricepsii. 10 calorii in minus.


5.Traficul va tonifica:
Folositi la maximum timpul petrecut in masina blocata in trafic: puteti face fese de otel. De fiecare data cand calcati frana, contractati muschii fesieri timp de 10 secunde. Faceti asta de 10-15 ori la fiecare drum. Ardeti 10 calorii.

6. Gustari inteligente: 
Impartiti gustarea zilnica in portii mici. Cele mai sanatoase dar in acelasi timp satioase gustari sunt compuse din fructe (mar, kiwi, ananas, citrice, fructe de padure), alune si nuci (nuca, alune de padure, fistic, migdale) sau legume crude (morcovi, ardei grasi, gulii, castraveti). Ca alternativa dulce, se pot folosi batoanele proteice Herbalife. Scapati astfel de 300 calorii.


7. Schimbati sucul:
Corpul nostru nu inregistreaza caloriile din lichide asa cum le inregistreaza pe cele din alimente, asa ca nu veti primi semnale de tip "opreste-te din mancat", care sa va avertizeze ca supraincarcati organismul. In locul celor doua pahare de suc acidulat, beti un fresh de fructe sau apa plata cu lamaie. 
Ca sugestie, puteti incerca bautura de Aloe cu Mango de la Herbalife, este foarte gustoasa, si racoritoare, hidratand in acelasi timp organismul. Economisiti 250 calorii.

8. Vorbiti in picioare:
De cate ori vorbiti la telefon, ridicati-va si invartiti-va de colo-colo. Potrivit unor studii facute de Clinica Mayo, oamenii cu surplus de greutate stau jos cu doua ore si jumatate mai mult decat cei slabi. Ardeti minimum 50 calorii.


9. Paine integrala:
In loc de doua felii de paine alba, faceti-va un sandvis cu paine integrala (neagra, cu seminte, graham, cu secara etc). 70 de calorii in minus.


Sfat: Uitati de cantar! Nu sariti pe cantar dupa primele zile, ca sa vedeti cat ati slabit. Cu strategia pe termen lung pe care v-o propunem s-ar putea sa nu vedeti prea curand cum scad cifrele. Nu-i nimic: merge bine daca slabiti incet. Cantariti-va in fiecare saptamana, dar nu faceti din asta o obsesie. Daca blugii va vin mai largi, veti sti ca e de bine. Starea dumneavoastra generala masoara cel mai bine progresul. Aveti mai putine dureri, mai multa energie si o dispozitie mai buna? Asta conteaza!


10. Incarcati-va bateriile:
Daca ati ajuns la o coada, stati drept pe ambele picioare, incrucisati-va mainile la spate si strangeti omoplatii, impingand pieptul inainte - un exercitiu yoga care va energizeaza si va stimuleaza sistemul nervos. Pastrati aceasta pozitie 10 pana la 20 de secunde, inspirand, apoi expirand incet. Ardeti 10 calorii.


11. Incepeti cu supa:
Comandati o supa limpede in locul salatei asezonate cu doua linguri de dressing gras. Astfel, veti scadea aportul de calorii la jumatate. In plus, supa va face sa va simtiti aproape satul, asa ca veti manca mai putin din felurile urmatoare de mancare.  100 de calorii in minus.


12. Paste perfecte:
Inlocuiti pastele din gris si va saturati mai repede cu paste din faina integrala (50 calorii in minus) sau cu paste dijn tarate de ovaz (90 de calorii in minus).


13. Urcati scarile:
Daca urcati pe scari doua minute zilnic, cinci zile pe saptamana, consumati tot atatea calorii ca si la o plimbare de 20 min. Ardeti 100 calorii.


14. Stretching de seara:
Stand cu picioarele unul langa celalalt, prindeti-va cu o mana de incheietura celelilalte si ridicati-le pe amandoua deasupra capului ca sa intindeti coloana. Inspirati adanc si pastrati pozitia, respirand incet, timp de 20 de secunde. Va relaxati instantaneu. Ardeti 5 calorii.

15. Luati-va portia de ciocolata:
In loc sa va delectati cu o tableta intreaga de ciocolata, mai bine mancati o budinca de ciocolata fara zahar si cu continut energetic scazut. Adaugati frisca fara grasime. Mancati-o cu o lingurita mica, pentru a-i simti mai bine savoarea. 150 calorii in minus.


16. Ridicati soldurile:
Un ultim exercitiu inainte sa va bagati in pat: intindeti-va pe spate pe podea, cu genunchii indoiti. Ridicati soldurile de la podea si mentineti pozitia timp de 5 secunde. Relaxati-va. Repetati miscarea de 10-12 ori. Va intariti trunchiul si coapsele. Ardeti 20 de calorii.

17. Cantati:
Cantati in casa, imaginandu-va ca sunteti pe scena. Ardeti 70 de calorii.


18. Alegeti sunca:
La restaurant, comandati trei felii de sunca rumenita, nu doua siruri de carnaciori. Indepartati grasimea excesiva. 90 de calorii in minus.


19. Miscare pentru microbisti:
Intre reprize, ridicati-va din tribuna si faceti o plimbare in jurul salii sau al terenului de fotbal. 4-5 ture inseamna in jur de 1,5 km. Ardeti 75 de calorii.


20. La film:
Cei mai multi rontaie cu 45% mai multe floricele de porumb daca isi cumpara cutii mari. Asadar, nu uitati sa luati o cutie mica si fara unt, caci acesta are mai multe calorii decat floricelele. 300 calorii in minus.


21. Arunca si prinde:
Iesiti cu copilul si bateti mingea sau aruncati discul. Ardeti 90 de calorii pe ora.


22. Fara branza:
Comandati pizza fara branza. Presarati cateva linguri de parmezan. 100 calorii in minus.


23. Mancati serbet:
Renuntati la inghetata de ciocolata si mancati serbet. 125 calorii mai putin.


24. Faceti-o lata:
Uitati inghetata pe post de gustare de seara! Mai bine va harjoniti prin casa cu sotul sau sotia! :) Ardeti 300 calorii!


Alegeti ceea ce vi se potriveste din acesti pasi, si faceti din ei un set de obiceiuri sanatoase care sa va ajute sa aratati si sa va simtiti perfect mereu!

sâmbătă, 10 martie 2012

Despre produse din experienta mea - Supa de Rosii



Mmmmm...Supa de rosii... Numai cand ma gandesc la ea si.... Ei bine, stiti si voi cum e cand va este pofta de ceva! De ce mi-ar fi pofta de supa de rosii? Pentru ca este foarte gustoasa, usor de preparat, satioasa si cum s-ar spune...ca la mama acasa! 
E gustarea ideala, mai ales in perioade reci, caci se prepara calda, e usor sarata deci perfecta pentru persoanele carora le place gustul sarat, si poate fi servita atat ca felul 1 putand fi urmata apoi de un fel principal, cat si ca gustare propriu-zisa dupa cum spuneam la inceput, pentru cei ce simt nevoia de ceva cald intre mese.
Mie personal imi tine de foame aproximativ 2 ore, am servit-o des in perioada rece, cand nu puteam neaparat sa-mi iau mancare gatita la birou, dar simteam nevoia de ceva cald. E perfecta, din punctul meu de vedere (adica al persoanei careia ii place gustul sarat), si pana si iubitul meu o adora pentru ca ne scuteste pe noi de gatit! Ganditi-va ce fain este sa ai supa preparata si gata de mancat in 2 minute, si sa aiba mai multe elemente nutritive decat orice supa/ciorba ati prepara singuri!
Oricum, pentru mine e solutia ideala de gustare calda la birou. Ce e cel mai fain, este ca pretul e de numai 124 lei pentru 21 de portii! 
Nu pot decat sa va urez: Bon Apetit!!!





joi, 8 martie 2012

Recunoastere a unui rezultat muncit!

Alina

Nu puteam sa nu recunosc acest rezultat. Este vorba de un rezultat in controlul greutatii, al Alinei, o clienta din Bucuresti. Procesul a durat 7 luni de zile, timp in care Alina a pierdut 22 kg, o multime de centimetri (in jur de 90) si aproximativ 19 procente de grasime corporala! 
Povestea Alinei incepe foarte interesant. Ea a decis sa inceapa programul Herbalife pentru a-mi demonstra atat mie, dar si ei insasi, ca acesta nu va da rezultate (sau in orice caz, nu aceste rezultate). Inca dinainte de a incepe programul ea facea Zumba, se alimenta relativ ok (scorul evaluarii wellness fiind unul mediu) si evita carnea grasa si prajelile. Cu toate astea, avea o problema cu retentia de lichide si evident, cu surplusul de greutate. 
A inceput programul, a fost foarte atenta la tot ceea ce am indrumat-o sa faca, l-a tinut foarte corect, a avut grija sa se hidrateze suficient de bine (in concordanta cu necesarul ei hidric), a venit saptamanal la monitorizare (cu mici exceptii) si a avut un program personalizat pe care l-a imbunatatit permanent in functie de necesitati. A invatat sa se alimenteze ceva mai corect (scorul ei la evaluare s-a imbunatatit, lucru care o va ajuta in continuare in perioada de mentinere), a continuat si va continua cu exercitiile fizice, si va fi in continuare sub monitorizare si va primi consultanta din partea mea. 
Trebuie sa mentinonez insa ca sunt foarte mandra, si bucuroasa pentru ea, caci daca ea nu ar fi facut acest efort de a pastra constant legatura cu mine, de a tine programul corect, de a avea grija la ceea ce mananca, de a bea apa necesara si de a face efortul fizic, rezultatele poate nu ar fi fost la fel de spectaculoase! Si pentru asta tin sa o felicit inca odata, si sa o asigur ca voi fi in continuare alaturi de ea pana la finalizarea programului de mentinere si bineinteles si dupa! Si un lucru important pentru mine, este relatia care s-a creat intre noi, care este una de prietenie si respect. Nu pot decat sa-i multumesc pentru placerea de a o cunoaste!
Bravo Alina!!!


Programul Alinei a constat in: Formula 1, Formula 2, Activator Celular, ceai Thermojetics, Pudra Proteica, Cell-U-Loss, Fibre si Ierburi, Formula 1 Express, Batoane Proteice, Aloe Drink si Aloe Drink Mango, Body Contouring Creme.  

joi, 1 martie 2012

Rezultate in controlul greutatii

Bineinteles ca nu exista un produs bun si o afacere buna fara rezultate care sa afirme calitatea. Iar aceastea sunt unul dintre motivele pentru care compania Herbalife a ajuns sa fie lider in tot ce inseamna controlul greutatii la nivel mondial. Iar ca sa nu ma lungesc cu vorba, va voi posta azi cateva dintre rezultatele obtinute de clienti si distribuitori din intreaga lume:

Robert - inainte

Robert - dupa





Elena Robe - Inainte

Elena Robe - dupa






Andi - inainte si dupa

Andi - Dupa si inainte





Iulia - inainte
Iulia - Dupa
Ali - Inainte si dupa

Rezultat ingrasare


Rezultat ajuns in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe kg pirdute


Rezultat ingrasare

Rezultat ingrasare
Ingrasare
Si voi puteti obtine rezultate asemanatoare! Nu trebuie decat sa ma contactati, si sa faceti un prim pas programandu-va la o evaluare nutritionala.