Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

duminică, 29 ianuarie 2012

Despre produse din experienta mea - Aloe Drink



Nu intamplator am ales sa va vorbesc despre produsul acesta. De curand s-a lansat varianta lui imbunatatita, despre care va spun imediat!
Insa legat de experienta mea, trebuie sa recunosc cinstit ca e unul dintre produsele mele favorite. Nu vorbesc de gust (care este exceptional - dulce-acrisor), nici de faptul ca ajuta enorm oamenii care nu beau apa multa (asa cum eram eu acum 5 ani), ci vorbesc despre faptul ca pentru mine a insemnat o digestie buna si normala asa cum nu am reusit sa am toata viata mea inainte. A insemnat disparitia unei frici pe care o aveam constant, si anume teama de a merge la toaleta! A insemnat promisiunea unei vieti normale, fara riscul de a face cancer la colon sau diverse complicatii in orice moment. In alte  cuvinte Aloe Drink a fost in programul meu de digestie unul dintre produsele cheie!
Este practic un concentrat de Aloe, ce contine extract dintr-o frunza intreaga de Aloe, insa din care a fost extrasa aloina (elementul care ii da gustul amar), ramanand doar un gust placut, in combinatie cu apa (200-250 ml). Este de un real ajutor pentru persoanele cu constipatii cronice, sau care au probleme digestive de orice fel pentru ca sprijina eliminarea toxinelor din intenstin, reface flora intestinala si cicatrizeaza micile "rani" sau iritatii din interiorul tractului digestiv. Pentru mine a mai functionat foarte bine si in procesul de detoxifiere, ajutandu-ma la curatarea margarinei si a tuturor nebuniilor toxice pe care le-am mai ingerat in inconstienta de-a lungul anilor. 
Se poate folosi in diverse moduri, dizolvat in apa pentru a va ajuta sa beti cantitatea zilnica recomandata de apa, dizolvat in ceai pentru cei cu gusturi mai aparte, sau adaugat la salata in loc de otet, pentru a o lega si a-i da un gust inedit! 
Asadar recomand cu drag oricui vrea o detoxifiere a tractului digestiv, pentru cine isi doreste o digestie corecta (asta inseamna intre 1-3 scaune pe zi), sau cui isi doreste o sanatate digestiva ok pe termen lung.


Bautura de Aloe poate fi achizitionata la un pret de 113 lei, iar recipientul contine aproximativ 15 portii.


Insa asa cum va spuneam, de curand s-a lansat ceea ce asteptam de foarte multa vreme! Anume, Aloe Drink cu aroma de Mango, intr-o cantitate mai mare! Nu mai vorbim de avantajele de care spuneam mai sus, dar gustul...GUSTUL! Este unul de exceptie! 
Aloe Mango este special si prin prisma faptului ca este primul produs la care putem garanta calitatea si naturaletea ingredientelor, caci este primul din proiectul "From seed to feed", proiect ce presupune o mare investitie din partea companiei in tot procesul de productie, fiecare ingredient (de la samanta pana la produsul finit) fiind sub stricta observatie a Herbalife. 
Asadar cu mare incredere, comandati-va Aloe Mango pentru o surpriza gustativa extrem de placuta! 

joi, 26 ianuarie 2012

Trucuri pentru a avea un ten de nota..12!

Rasfoind unele dintre revistele glossy de pe piata, mai dau ocazional peste cate un articol ce contine sfaturi cu adevarat utile, sau care spune lucruri dintre cele mai corecte. Tocmai peste cateva de acest gen am dat acum cateva zile si am sa va impartasesc si voua din ele, ba mai mult, va voi da si sugestii de solutii pentru ceea ce se recomanda.


In primul rand, nu multa lume stie ca pentru fiecare pahar de sampanie/vin/cocktail consumat, ar trebui sa bei pe loc cel putin un pahar mare de apa plata, pentru a preveni deshidratarea. Chiar daca ati tinut cont de regula asta la party-ul de azi, raspundeti setei cu care va veti trezi de dimineata cu un litru de apa plata cu zeama de lamaie, sau in care ati adaugat Aloe Drink (concentrat dulce-acrisor ce sprijina digestia si ajuta consumul de lichide), apoi propuneti-va sa consumati minim 2 litri de apa pe parcursul zilei (sfat oricum general valabil, nu doar dupa un party) si 2 sucuri proaspete de fructe intre mese. Se pot face sucuri de morcovi si sfecla rosie, pentru a va ajuta ficatul sa functioneze optim dupa provocarile la care a fost supus in ultima perioada. In caz contrar, e foarte posibil sa apara cercurile negricioase din jurul ochilor, care pot fi un semnal al unor nereguli la ficat. 



 Bineinteles, si cafeaua este o tentatie mai mare ca oricand in astfel de situatii, insa ceaiul verde e mult mai eficient, dovedindu-se a fi chiar cel mai bun remediu anti-mahmureala! Apoi, antioxidantii ajuta pielea sa amane maturizarea, tocmai din acest motiv fiind recomandat sa-ti faci un obicei din a consuma ceai verde zilnic, mai ales in zile ca acestea de iarna, petreceri si sarbatori. Ca si recomandare (pentru ca exista 7 tipuri de ceai verde in lume, si doar 3 dintre ele au efectele pentru care acesta este renumit), ceaiul Thermojetics de la Herbalife este alegerea mea de 5 ani de zile, si nu pot spune ca am intalnit o persoana pe care sa o fi servit cu acest ceai sau un client care sa-l fi consumat, si sa nu se fi indragostit efectiv de el! 



Si in final, sa nu uitam si de ingrijirea la exterior. Aici as vrea sa va vorbesc despre serumuri. Un serum nu inseamna risipa, ci garantia unui ten sanatos. Insa atentie, el nu inlocuieste crema de fata, ci completeaza eficienta acesteia! Adauga serumul Radiant C Gel in ritualul tau de ingrijire sau alege gama Nourifusion care contine toate cele necesare ingrijirii fetei, mai ales daca ai un ten problematic! 
Implementati macar una din aceste sugestii si veti vedea cu siguranta rezultatele in cel mai scurt timp! Have fun!

marți, 24 ianuarie 2012

Feluri de mancare savuroase pentru slabire/mentinere

Atunci cand suntem intr-un proces de controlul greutatii (fie ca este slabire sau mentinere), este important atat sa avem grija la calorii, dar si la elementele nutritive pe care organismul le primeste. Multa lume considera ca mancarea "de regim" este mai putin gustoasa, sau nu tine de foame. Ei bine, voi putea aici sa intervin si sa va arat ca exista nenumarate mancaruri gustoase dar in acelasi timp echilibrate din punct de vedere nutritiv. Am sa va dau inclusiv cateva exemple, nu inainte de a mentiona ca folosind Herbalife slabesti mancand variat (din nou un lucru important) si savuros. Combinati legume de diferite culori sote, la gratar sau la cuptor, cu o portie de proteine: pui, peste, vita slaba, fructe de mare, branza cu continut scazut de grasimi, tofu etc. 
Adaugati la felul principal o supa usoara, sau o salata colorata si...pofta buna! Am sa va propun cateva idei de mese colorate (caci culorile sunt foarte importante in alimentatie), savuroase si sanatoase:

Meniu 1:


5-6 ficatei de pui la gratar, 3 linguri de piure de cartofi sau cartofi natur, salata de legume

Meniu 2:
















piept de pui la gratar, fasole verde si legume la gratar, salata verde

Meniu 3:
















frigarui de pui la gratar cu mango, castravete, ardei gras, ciuperci, morcov, conopida, suc de lamaie

Meniu 4:






















pastrav la gratar, legume asortate, lamaie

Meniu 5:

















muschi de vita la gratar cu broccoli sau cartofi natur si salata de rosii

Meniu 6:
















peste oceanic la cuptor, orez cu legume, lamaie

Meniu 7:













copane de pui la cuptor, ciuperci la gratar

Meniu 8:

















fructe de mare cu amestec de legume la tigaie

Meniu 9 (vegetarian):

















branza telemea sau tofu la gratar, legume la tigaie 

As putea adauga ca la aceste feluri principale, se poate manca (pentru cine simte nevoia) si o felie de paine integrala. Si bineinteles, sa nu uitam de gustarile dintre mese (compuse din fructe sau nuci/alune de padure/migdale)! Iata asadar ca nu este neaparat necesar ca in regim sa ne limitam la clasica ciorba/supa de varza, si legume goale. Iar astea sunt doar cateva exemple, va las pe voi sa mai descoperiti propriile retete!

joi, 19 ianuarie 2012

Kick Off Training cu Bea Bos - 15 Ian 2012

Anul 2012 a inceput in forta cu unul dintre cele mai mari evenimente din Romania pana in momentul de fata. 2500 de distribuitori Herbalife s-au reunit la Sala Palatului, pentru o zi de training cu una dintre cele mai de succes persoane din companie - Bea Bos! M-am numarat si eu (impreuna cu iubitul meu) printre ei, si trebuie sa recunosc ca a fost unul dintre cele mai faine evenimente la care am participat in ultima vreme. In primul rand s-au facut ”totalurile” pe anul 2011, s-a discutat despre planurile pentru anul acesta si bineinteles Bea ne-a delectat cu povestea ei, si ne-a dat cateva idei/sfaturi despre cum am putea ajunge sa avem si noi macar o parte din succesul ei. 

Am sa le iau pe rand, caci nu pot fi egoista si sa nu impartasesc si cu voi una dintre cele mai mari sanse pe care le puteti avea sa faceti din anul 2012 unul de nota...12! :)
In primul rand cum am incheiat 2011 (cateva cifre):

- in 2011 Romania a fost una dintre cele mai dinamice piete din Europa (in ceea ce priveste Herbalife)
- A fost o crestere totala de 40% (in Romania)
- Romania este in top 10 dintre tarile europene cu reprezentante Herbalife ca si business
- Suntem tara care creste cel mai repede in zona
- Fondatorului companiei (Mark Hughes) i-a luat 16 ani ca sa realizeze un volum anual de 1 mld de puncte (valuta interna), iar in 2011 am realizat acest volum intr-un trimestru!
- Pe toate continentele exista crestere = stabilitate
- Afacerea a crescut in medie cu 23,4% pe plan mondial (oamenii de afaceri vor stii sa aprecieze ce inseamna acest lucru)
- In fiecare trimestru a existat crestere de 2 cifre (pana la 30%) fata de fiecare trimestru aferent din 2010
- Pietele noi, deschise in 2011, au avut cresteri de peste 30%
- Insa si piete vechi de 30 de ani au inregistrat cresteri de 20% (lucru ce denota ca piata nu este deloc saturata)


Daca va intrebati de unde au putut sa reiasa aceste cifre absolut fabuloase (avand in vedere contextul economic de astazi), nu trebuie decat sa aruncam un ochi peste situatia in care ne regasim azi:


1. Obezitatea e una dintre cele mai mari probleme mondiale
2. In 2015 se estimeaza ca 2 mld din populatia mondiala va avea surplus de greutate (daca se mentine ritmul de pana acum), sintre care 700 mil vor fi persoane obeze
3. Avem solutii anti-aging (produsele imbunatatesc calitatea vietii, si ne ajuta sa fim in forma maxima indiferent de varsta)
4. Somajul este in continuare crescut si sunt probleme pe piata locurilor de munca (oamenii cauta solutii, venituri suplimentare)


Acum daca vom compara ce se intampla acum nu mai mult de 2 ani, o sa ramaneti cu totul uimiti, asa cum am ramas si eu! In 2009, Herbalife lua 23% din piata inlocuitorilor de masa la nivel mondial. In 2010 crescuse deja cu inca 10 procente, ajungand sa "inghita" 33% din cota de piata pe acest segment!
Este compania recunoscuta de specialistii in domeniu ca fiind numarul 1 in lume pentru tot ceea ce inseamna inlocuitori de masa, iar produsul-star, Formula 1 este cel mai cunoscut in lume.
In urmatorii 9 ani, investitorii estimeaza ca cifra de afaceri va atinge 10 mld de dolari. A fost nevoie de 31 de ani pentru a atinge 5 mld, iar in doar 9 ani, cifra se va dubla! Liderii companiei isi propun deschiderea a inca 33 de tari noi. 
Cum se pot intampla toate aceste lucruri? E simplu! Domeniul este pe VAL! Wellness e urmatoarea mega-tendinta si nimeni nu poate nega acest fapt.


Acum spunand toate astea, trebuie sa va arat si cateva imagini, fotografiate sau filmate, de la evenimentul care pe mine ma va duce la urmatorul nivel de cariera in curand!


 
Bitu concentrat

Sergiu Macadrai - persoana care a adus, impreuna cu sotia lui, Herbalife in Romania




Bitu ascultandu-l pe Sergiu


Fotograful oficial

Sala Palatului

Best guy ever wearing Herbalife Apparel :)

Fun and funny!

O parte din echipa mea

Doamna Angela, o persoana deosebita din echipa mea


Fata a carei istorie m-a impresionat mult

Rodica Macadrai, sotia lui Sergiu

Rodica cu caietul meu (pe care i l-a dat Beei pt autograf) - sper sa se ia succesul pe el! ;)
Aproape de Bea Bos, multimilionara in Euro cu afacerea Herbalife

Va vine sa credeti ca are 48 de ani?


Arata impecabil, si asta pentru ca mananca Herbalife de 21 de ani!

Exercitiu cu degetele..:))

Cool lady!




Sfantu Gheorghe rules!!

Recunoastere pentru persoanele ce au implinit 10 ani alaturi de Herbalife in 2011


Indrumatorul meu superior - Bogdan Iordache pe scena

Alex - sofisticat si elegant fiind recunoscut pt calificarea de SV :)


D-na Simion (mijloc), directoarea casei de copii Ciresarii din sectorul 5, care din 2008 a devenit Casa Herbalife





Sala in picioare, aducand recunoastere pentru un training de exceptie!
2 lucruri pe care abia le astept - Aloe Drink cu aroma de mango si....

Vacanta gratuita in Grecia, din partea companiei in 2013!!!!!


Va las momentan doar cu ceea ce v-am spus/aratat pana aici, si maine voi reveni cu restul. Acum e tarziu si maine ma trezesc devreme caci cine se trezeste de dimineata departe ajunge! In cazul meu, as vrea ca acel departe sa insemne Grecia 2013! ;)

L.E.: Am revenit cu video si cu poze cu premiul castigat la promotia de care va vorbeam la rezolutii. 


Atmosfera de la Sala Palatului:






Istorie Bea Bos (75% din ea, caci in ultima parte m-a lasat bateria aparatului):


- Part 1

- Part 2:






Un film sa va faceti o idee despre vacanta ce va avea loc in Grecia:




Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc vacanta asta! Si sunt sigura ca anul acesta mai mult ca niciodata am o sansa reala de a realiza calificarea.So...wish me luck!


Si acum, ciresica de pe tort (pentru mine cel putin), prima promotie pe care am reusit s-o iau de cand sunt in Herbalife. Calificarea era una medie (nici usoara nici grea), si premiile, la categoria 1 erau o cana si un pahar brand-uite cu Herbalife! Si le-am luat!!! Sunt suuuuper!






Asadar...recunoastere, inspiratie, motivatie, distractie (dupa cum cred ca se vede si din filmari), instrumente de business, familie si prieteni, echipa, succes, rezultate si multe altele. Sincer, nu ma pot gandi la un loc si un moment mai bun in care m-as putea afla acum..