Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 24 aprilie 2012

Slabiti cu ajutorul familiei

Club de Nutritie Herbalife UK


 Dupa cum stim cu totii, ispitele ii pandesc de pretutindeni pe cei care tin dieta. Cheia succesului sta uneori si in ajutorul celor de langa noi. De cele mai multe ori, daca intreb oamenii pe care ii intalnesc zilnic la cabinet, ar da orice sa ia o pastila si sa se trezeasca brusc cu 10 kg mai usori.
Din pacate, nimic nu se intampla atat de usor, mai ales cand vorbim de slabire corecta. Secretul este sa va inconjurati de persoane care va incurajeaza. Consultanta oferita de un consultant wellness joaca un rol important, iar influenta Cluburilor de Nutritie (un fel de grupuri de sprijin) poate face minuni! In general cand ai un suport in spate ai si cele mai bune rezultate. 

Un studiu american asupra grupurilor de sprijin a aratat ca cei care au cautat consiliere au avut rezultate de doua ori mai bune decat cei care au tinut dieta singuri. 
Georgeta Ghinea, membra a Asociatiei Psihologilor din Romania, spune: "Adevaratul scop al regimului este adoptarea unui mod sanatos de a manca. Pentru cel care se hotaraste sa tina o cura de slabire, sprijinul trebuie sa vina, in primul rand, din familie".

Asadar, pentru a intra cu silueta pe care v-o doriti in vara, faceti un pact cu persoana iubita sau familia, pentru a va ajuta sa dati jos kilogramele in plus. Mai mult, ii puteti invita in fiecare luni seara, impreuna cu voi la Clubul de Nutritie organizat in Centrul Wellness. In felul acesta nu numai ca vor intelege mai bine ceea ce va doriti sa obtineti, dar va fi si o seara deosebita petrecuta intr-o atmosfera relaxanta si placuta, o iesire din rutina!

Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mail sau telefon, tema pe care o vom aborda luni este Sportul si Energia, vom face miscare si ne vom simti excelent!!!

marți, 10 aprilie 2012

Cadouri deosebite de Pasti


Se apropie din nou perioada Sarbatorilor si din nou alergatura dupa cadouri, de Iepuras, a inceput. In intampinarea voastra venim din nou, Herbalife si eu ca si consultant, pentru a va scapa de stresul acesta! Am sa va dau cateva sugestii pentru copii, dar si pentru adulti, iar la final am sa va spun si cum anume va pot ajuta sa alegeti cadouri personalizate.

Pentru copii, asa cum spuneam si de Mos Nicolae si de Craciun, va recomand cu mare drag batoanele proteice Herbalife (ciocolate sanatoase, fara grasimi trans si fara calorii in exces) ce aduc un aport in plus de proteina vegetala din soia, pentru satietate si energie pe termen mediu. 
In plus, daca doriti sa le asigurati celor mici (sau celor mai mari) un pranz sanatos la scoala/liceu le puteti oferi o cutie de batoane Formula 1 Express (echivalentul unei mese echilibrate din punct de vedere nutritiv), ce le va tine de foame intre 3-5 ore, fiind in acelasi timp si foarte gustoase (in doua variante - iaurt cu fructe de padure sau ciocolata). 

Iar daca in familie exista o domnisoara (7-17 ani) cocheta, ii puteti oferi cu incredere si un spray racoritor si fresh, pt fata - Radiant C Spray! Cu siguranta va fi foarte incantata, iar pielea tenului ii va fi hidratata si protejata de vitamina C pe tot parcursul zilei.

Sa trecem insa si la cei mai putin mici, caci cu totii ne bucuram cand primim o atentie din partea cuiva, iar de Pasti nu facem nici o exceptie! Asadar pentru doamne si domni, recomand tot ceea ce tine de gama de Aloe. Fie ceva mic (si as putea spune economic), spre exemplu un Gel sau o Lotiune de Corp si Maini, fie ceva mai "consistent", un mic cos de Sarbatori, care sa cuprinda atat Gel si Lotiune cat si Sampon si Balsam, si eventual un Gel de Dus, toate din aceeasi gama!  

Preturile pot varia intre 33 si 250 lei (atat in cazul caadourilor pentru cei mici cat si in gama de Aloe). Iar daca vorbim despre un cos de Pasti, trebuie sa aveti in vedere ca in respectivul pret ati asigurat cadourile pentru toata familia, de la cel mai mic pana la cel mai mare!



Domnilor care au acasa o iubita/sotie ce se lupta cu celulita (si stiti ca se streseaza din aceasta cauza), nu exista cadou mai de exceptie decat gama de creme anticelulitice! Va va multumi din inima atunci cand va vedea rezultatele, va asigur. 
Scrubul si Crema Modelatoare ii vor netezi pielea, vor reduce considerabil aspectul neplacut  de "coaja de portocala" si ii vor modela talia cu cativa centimetri, motiv suplimentar de bucurie!

Va spuneam la inceput ca sunt o multime de avantaje in cazul achizitionarii unui cadou din gama Herbalife. Unul dintre ele este timpul economisit! De ce? E simplu, nu trebuie decat sa va luati 30-45 min intr-o zi, sa ajungeti la Centrul Wellness, sa vorbim putin sa personalizam cadourile atat in functie de persoanele ce le vor primi cat si in functie de bugetul dvs, iar noi le vom comanda si impacheta pentru dvs, in asa fel incat nu trebuie decat sa le ridicati si sa le oferiti celor dragi! Ambalajul si pungile de cadou vi le oferim gratuit!!!  





 In plus, persoanele ce vor primi aceste cadouri, vor avea posibilitatea sa beneficieze de servicii de consultanta pe parte de sanatate si alimentatie sau de tratamente faciale, in mod gratuit
Ce sa mai spun decat ca mai bine de atat nu se poate, nu-i asa? Ba da!! Sa nu va uitam pe dvs! Pentru ca mereu ne gandim la persoanele ce ofera cadouri din partea noastra, si consideram ca nu exista lucru mai frumos decat sa vrei sa oferi sanatate si frumusete celor din jur, o sa va "rasplatim" si pe voi prin Programul de Fidelitate!







Prin intermediul acestuia, valoarea fiecarui produs achizitionat vi se intoarce inapoi in puncte de fidelitate, iar pentru acumularea a 100 de puncte, puteti comanda produse din gama Herbalife (nu exista exceptii) in mod GRATUIT!!! Oferta este valabila si pentru persoane juridice.


Eu nu pot decat sa va doresc un Paste fericit, cu multa caldura in suflete si in camine, si bucurie alaturi de cei dragi!