Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

luni, 28 noiembrie 2011

Cadouri pentru cei dragi, din partea Herbalife

Azi va voi ajuta (cu niste idei) sa faceti anul acesta niste cadouri absolut originale, si de calitate celor dragi! Ce poate fi mai frumos decat un cadou daruit din inima, care sa si fie util, sa fie si deosebit (adica sa nu-l mai primeasca si de la alte 3 persoane),  sa fie necesar, si de unii chiar ravnit? O sa ma intrebati unde e si cat costa, nu-i asa? Ei bine, exista o multime de variante, toate din gama de produse Herbalife, atat pentru nutritie interna cat si externa. 
Sa incepem cu inceputul. Se apropie Mos Nicolae. De obicei (cel putin asa imi aduc eu aminte), parintii le lasa copiilor in ghetute dulciuri. Ce ati spune daca anul acesta Mos Nicolae ar fi wellness? Si copiii ar primi ceva mult mai sanatos, mult mai gustos, si deosebit decat clasica ciocolata din magazin? Da, o varianta foarte draguta de cadou cu aceasta ocazie, sunt Batoanele Proteice Herbalife


Ce sunt acestea? Cele mai sanatoase ciocolate pe care le-ar putea manca cineva! Cu putine calorii (130 kcal per portie), delicioase (seamana cu Snickers la gust), in 3 arome diferite (Vanilie cu Migdale, Ciocolata cu Alune si Lamaie) se pliaza pe toate gusturile si nu contin grasimi nesanatoase (precum margarina gasita in toate ciocolatele de pe piata), si nici alte toxine. Dimpotriva, un astfel de baton are aproximativ 10 g de proteine (tine de foame in jur de 1,5 -2 ore), are invelis de ciocolata, si pe langa proteinele aferente mai contine si o multime de vitamine si minerale! Ce poate fi mai perfect pentru copii nostri? Eu una stiu ceea ce am sa-i ofer surorii mele de 8 ani, cu aceasta ocazie. 
Ma veti intreba, bine bine, dar ce facem cu adultii? Corecta intrebarea de altfel, avand in vedere ca eu de exemplu tin la aceasta sarbatoare, si imi lustruiesc ghetele in fiecare an, in speranta ca Mos Nicolae nu ma va uita nici de data asta. Si da, pentru adulti poate fi aceeasi varianta a batoanelor proteice, sau mai exista varianta batoanelor de Formula 1 Express. Care batoane pot fi mai potrivite pentru sot/sotie, pentru ca ii vor asigura o masa rapida, fara batai de cap, si la fel de delicioasa timp de o intreaga saptamana! Ce sot/sotie nu ar aprecia un astfel de cadou de Mos Nicolae? :) Si nici nu aveti nevoie de un buget mare pentru aceste mici cadouri deosebite din mai multe puncte de vedere. 


Batoanele de proteine, vin in cutie de cate 14 bucati si costa 67 lei. Iar Formula 1 Express cum spuneam si intr-un post anterior, vine in doua arome, in cutii de cate 7 bucati (insa este echivalentul unei mese nu al unei gustari), si pretul lor este de 64 lei per cutie. 
Haideti sa le facem viata mai frumoasa, si sa le aducem un strop de sanatate celor dragi, incepand cu Mos Nicolae! 

P.s. Urmeaza mai multe sugestii, atat pentru Mos Craciun, cat si pentru aniversarile celor dragi din perioada imediat urmatore, si inclusiv pentru Sfantul Vasile care vine imediat dupa Anul Nou. Dar ce vorbesc, mai sunt doua zile si vine Sfantul Andrei! Cu siguranta fiecare cunoastem macar un Andrei/Andreea si dorim sa-i oferim ceva cu totul aparte. Nu va faceti griji, exista ceva pentru oricine in gama Herbalife. Urmariti in continuare blogul acesta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu