Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 29 noiembrie 2011

Cadouri personalizate din gama Herbalife

Revin asupra ideii unor cadouri wellness anul acesta pentru familie si persoane dragi. Da, consider ca nu ai cum sa dai gres oferind ceva din gama Herbalife, avand in vedere ca oricine, de la cel mai mic (6 ani) pana la cel mai mare (80 ani) poate primi ceva util, sanatos, gustos, original si de bun gust din aceasta gama. Iar pentru ca prin exemplificare  cred ca se intelege mult mai bine orice, am sa va dau cateva exemple, atat pentru doamne, cat si pentru domni, atat pentru copii, cat si pentru bunici sau pentru toata familia (cosuri de sarbatori). 

Doamnele si domnisoarele, pot primi orice tine de gama de nutritie externa pentru ca mereu tin la aspect, si nici una nu se va supara daca va primi cadou produse de aceeasi calitate cu cele de la Christian Dior, insa mult mai blande pentru portofelul dvs! Asadar:


1. Setul Nourifusion (atat in varianta pentru tenul gras cat si in cea pentru tenul uscat): 

Este un cadou deosebit pentru domnisoare, sau doamnele cu varste de pana la 35 de ani. Setul contine Cleanser (lotiune de curatare), Toner (lotiune tonica) si Crema Hidratanta de Zi (cu SPF 15). De ce este deosebit? Pentru ca intruneste tot ceea ce are nevoie o femeie, in ingrijirea de zi cu zi (atat dimineata cat si seara). Produsele sunt pe baza de plante, hipoalergenice si foarte eficiente ca efecte si durata. Lotiunea de curatare si cea tonica (fara alcool apropo), ii vor aduce aminte persoanei de dvs timp de 6 luni, iar crema hidratanta in jur de 4 luni
Setul are un pret de 221 lei.

2. Nourifusion Crema de Noapte:


O atentie pentru femeia/fata ce are o grija deosebita fata de tenul ei, si care stie ca noaptea celulele se refac cel mai usor, si au nevoie de multa hidratare si hrana sub forma de vitamine si minerale. Crema de noapte contine vitaminele A, C si E, ce sunt antioxidanti puternici si ajuta la regenerarea celulelor pielii. Un cadou ce se va "intinde" pe o perioada de 5 luni de zile, iar in fiecare dimineata norocoasa se va gandi la dvs cu un zambet pe buze!
Pretul acesteia este de 163 lei.

3. Nourifusion Crema si Gel pentru Ochi:



Un cadou ce-i va lumina persoanei dragi ferestrele sufletului! Da, ambele au extracte de castravete (pe langa alte multivitamine, minerale si plante), si efectele lor sunt vizibile inca de la primele aplicari. Le recomand a se folosi gelul dimineata (acesta desumfla pungile de sub ochi si ilumineaza, ameliorand mult aspectul cearcanelor), iar crema seara, cand va hidrata pielea (dealtfel lipsita de glande sebacee si sudoripare) din jurul ochilor, ii va conferi elasticitate si va ajuta la refacerea acesteia pe parcursul noptii. Ii vor da o claritate privirii sotiei/iubitei timp de aproximativ 7 luni.
Pretul acestor doua produse este de 212 lei (*se pot achizitiona si separat, fiecare la pretul de 106 lei). 

4. Nourifusion Masca de Curatat:


Este masca-minune, sau cel putin asa e denumita in mod frecvent de fericitele cliente ce beneficiaza ocazional de tratamente faciale la Centrul nostru. De ce? Pentru ca efectele sunt imediate, si cand spun efecte, ma refer la o ridicare vizibila a pielii (lifting), curatare in profunzime si toate astea datorita complexului de argila pe care aceasta se bazeaza. Persoana ce o va primi, se va gandi la dvs de cel putin 2 ori pe saptamana, atunci cand tenul ei va fi curat ca lacrima! Si asta timp de 6 luni!
Pretul acesteia este de 96 lei.

5. Nourifusion Masca Hidratanta:


O masca speciala pentru o femeie speciala! Da, este mana cereasca pentru domnisoarele/doamnele ce au tendinte de uscare ale tenului. Pentru ca este ca o spuma de capsuni, de intins pe fata! Iti vine sa o mananci, dar te multumesti cu a-i urmari efectul pe tenul tau. Dupa aplicare, tenul ramane fin ca (si am sa va rog sa-mi scuzati expresia) funduletul de bebelus, si hidratat in profunzime, efect ce se pastreaza pentru 2 zile! Si aceasta, ii va aduce aminte celei ce o va primi, timp de 6 luni (odata sau de doua ori pe saptamana) de dvs!
Pret: 96 lei.

6. Nourifusion Lotiune Exfolianta:


Este un deliciu (si nu, nu se mananca)! Dar, contine seminte de capsuni si miere, si ajuta la exfolierea celulelor moarte de pe suprafata pielii. Un scrub eficient, care nu lasa in urma sa puncte negre, sau piele moarta. Mai mult, pielea va straluci (intr-un sens placut) in urma folosirii lui. Din nou, beneficiara il va avea pentru 6 luni (de 2 ori pe saptamana). 
Pretul este de 96 lei

7. Radiant C Crema-gel si Spray:


Cineva va fi extrem, dar extrem de incantata timp de 5 luni (mai mult sau mai putin)! De ce? Pentru ca gama Radiant C va aduce razele soarelui pe tenul dansei, ii va conferi stralucire, radiere, luminozitate si tot ceea ce mai vine la pachet cu foarte multa vitamina C! Gelul este o excelenta baza pentru machiaj, protejand pielea impotriva factorilor nocivi din machiaj si fond de ten, iar spray-ul va veni ca o manusa dupa, sa fixeze machiajul, sa confere o hidratare instanta si sa improspateze prin mirosul placut si prin racorire. Asadar pentru o doamna foarte fericita, pretul gamei pare infim: 135 lei.

8. Herbal Aloe Lotiune pentru Corp si Maini si Gel:



Pentru domnisoare si doamne prevazatoare, dar si pentru cele ce si-au neglijat in ultima vreme mainile, aceasta gama este perfecta. Dupa cum bine stiti, mainile sunt cele ce ne arata varsta (impreuna cu decolteul), si sunt sigura ca macar odata ati auzit-o prin casa pe sora/mama/iubita/sotia ca se plangea de saracele ei maini care trebuie sa indure chinul spalarii vaselor, al curateniei prin casa etc. Ei bine, acum le puteti intoarce acele mici favoruri, oferindu-le aceasta binecuvantare pe baza de Aloe. Gelul va regenera tot ceea ce inseamna afectiune a pielii (mici zgarieturi, taieturi, julituri, eruptii, arsuri etc), si ii va fi de folos inclusiv dupa epilare pentru a calma pielea, iar lotiunea va veni in urma lui cu hidratarea necesara atat pielii mainilor cat si celei a corpuluil. 
O mica minune pentru doar 82 lei (*se pot achizitiona si separat, la pretul unitar de 41 lei).

9. Herbal Aloe Sampon si Balsam pentru uz zilnic:



Sa fim seriosi, cine nu foloseste in ziua de azi sampon si balsam? Pana si barbatii au ajuns sa inteleaga importanta balsamului! Si nu putem ignora nici faptul ca de obicei se gaseste greu un sampon de calitate si potrivit tipului de par, ca sa nu mai vorbim ca de obicei cautam ceva care sa ne scape de matreata, sau sa ne lase parul fin, matasos si stralucitor, si de obicei nu gasim solutia potrivita. Ei bine, azi e sansa ta sa-i faci o bucurie si sa scutesti de griji o persoana draga tie. Samponul si balsamul cu extract de frunza intreaga de Aloe, ii vor oferi tot ceea ce-si doreste, si mai mult! Cu un miros deosebit de placut (nu foarte tare), hraneste firul de par si previne despicarea acestuia. 
Persoana careia il veti oferi, va putea cu siguranta sa-si fluture pletele-n vant timp de 6 luni! :)
Pret: 86 lei (*se pot achizitiona si separat, la un pret individual de 43 lei).

10. Herbal Aloe Fixativ:


Acesta e o atentie mica, dar deosebita, pentru doamna ce este mereu coafata, care are mereu grija la aspectul parului ei. Fixativul pe baza de Aloe, ii va fixa parul fara sa-l imbacseasca, mentinandu-i totusi elasticitatea. Avantajul major este ca nu are freon, si are un miros placut de plante! Ii va ajunge pentru 3 luni, timp in care parul sau nu se va deteriora absolut deloc, iar ea va avea mereu increderea in ea atunci cand va iesi din casa. Un gest mic, pentru un efect mare!
Pretul este unul minim: 43 lei.

11. Parfumurile Heart si Woman:



Doua parfumuri care sunt pe placul oricarui nas indiferent cat de fin! Am avut experiente foarte placute oferindu-le cadou catorva persoane apropiate, si folosindu-le si eu personal. Woman este o aroma proaspata de zi, pentru femeia activa, business, care are nevoie de ceva fresh dar persistent. Heart este o imbinare unica de esente, combinate intr-un parfum de seara subtil, tare (dar nu prea tare) si care sa lase o impresie placuta oriunde ar fi simtit. Ambele sunt ape de parfum (nu de toaleta) si ajung aproximativ 9 luni (folosite zilnic), timp in care impresia olfactiva lasata in urma de persoana careia ii vor fi daruite, va fi una de efect mereu!
Pret set: 236 lei (*se pot cumpara si separat - Woman - 107 lei, Heart - 129 lei).

12. Set anticelulitic Body Buffing Scrub si Body Contouring Creme:



Cu totii avem in jurul nostru macar o persoana ce se plange de celulita. Poate e mama, poate e sotia, poate e prietena cea mai buna sau o colega mai apropiata. De ce sa nu le facem o bucurie de Sarbatori, si sa le scapam de grija nesuferitei celulite? Cu siguranta ar petrece mai mult timp bucurandu-se de mesele in familie, decat gandindu-se cat din ceea ce au mancat s-a depus! Nimic mai simplu, oferindu-i acest set cu efecte cu adevarat vizibile (mama a ameliorat enorm aspectul de coaja de portocala si s-a modelat de 7 cm in talie cu ele)! Le va avea pentru aproximativ 2 luni, bucurandu-se de o pielea catifelata cu care se va mandri!
Pret set: 169 lei

Am sa las momentan doar aceste recomandari pentru doamne, si voi reveni cu o postare cat de curand si cu idei pentru domni, pentru copii, pentru bunici si cosuri de cadouri! Pana atunci, succes la ales din ceea ce deja v-am povestit!

luni, 28 noiembrie 2011

Cadouri pentru cei dragi, din partea Herbalife

Azi va voi ajuta (cu niste idei) sa faceti anul acesta niste cadouri absolut originale, si de calitate celor dragi! Ce poate fi mai frumos decat un cadou daruit din inima, care sa si fie util, sa fie si deosebit (adica sa nu-l mai primeasca si de la alte 3 persoane),  sa fie necesar, si de unii chiar ravnit? O sa ma intrebati unde e si cat costa, nu-i asa? Ei bine, exista o multime de variante, toate din gama de produse Herbalife, atat pentru nutritie interna cat si externa. 
Sa incepem cu inceputul. Se apropie Mos Nicolae. De obicei (cel putin asa imi aduc eu aminte), parintii le lasa copiilor in ghetute dulciuri. Ce ati spune daca anul acesta Mos Nicolae ar fi wellness? Si copiii ar primi ceva mult mai sanatos, mult mai gustos, si deosebit decat clasica ciocolata din magazin? Da, o varianta foarte draguta de cadou cu aceasta ocazie, sunt Batoanele Proteice Herbalife


Ce sunt acestea? Cele mai sanatoase ciocolate pe care le-ar putea manca cineva! Cu putine calorii (130 kcal per portie), delicioase (seamana cu Snickers la gust), in 3 arome diferite (Vanilie cu Migdale, Ciocolata cu Alune si Lamaie) se pliaza pe toate gusturile si nu contin grasimi nesanatoase (precum margarina gasita in toate ciocolatele de pe piata), si nici alte toxine. Dimpotriva, un astfel de baton are aproximativ 10 g de proteine (tine de foame in jur de 1,5 -2 ore), are invelis de ciocolata, si pe langa proteinele aferente mai contine si o multime de vitamine si minerale! Ce poate fi mai perfect pentru copii nostri? Eu una stiu ceea ce am sa-i ofer surorii mele de 8 ani, cu aceasta ocazie. 
Ma veti intreba, bine bine, dar ce facem cu adultii? Corecta intrebarea de altfel, avand in vedere ca eu de exemplu tin la aceasta sarbatoare, si imi lustruiesc ghetele in fiecare an, in speranta ca Mos Nicolae nu ma va uita nici de data asta. Si da, pentru adulti poate fi aceeasi varianta a batoanelor proteice, sau mai exista varianta batoanelor de Formula 1 Express. Care batoane pot fi mai potrivite pentru sot/sotie, pentru ca ii vor asigura o masa rapida, fara batai de cap, si la fel de delicioasa timp de o intreaga saptamana! Ce sot/sotie nu ar aprecia un astfel de cadou de Mos Nicolae? :) Si nici nu aveti nevoie de un buget mare pentru aceste mici cadouri deosebite din mai multe puncte de vedere. 


Batoanele de proteine, vin in cutie de cate 14 bucati si costa 67 lei. Iar Formula 1 Express cum spuneam si intr-un post anterior, vine in doua arome, in cutii de cate 7 bucati (insa este echivalentul unei mese nu al unei gustari), si pretul lor este de 64 lei per cutie. 
Haideti sa le facem viata mai frumoasa, si sa le aducem un strop de sanatate celor dragi, incepand cu Mos Nicolae! 

P.s. Urmeaza mai multe sugestii, atat pentru Mos Craciun, cat si pentru aniversarile celor dragi din perioada imediat urmatore, si inclusiv pentru Sfantul Vasile care vine imediat dupa Anul Nou. Dar ce vorbesc, mai sunt doua zile si vine Sfantul Andrei! Cu siguranta fiecare cunoastem macar un Andrei/Andreea si dorim sa-i oferim ceva cu totul aparte. Nu va faceti griji, exista ceva pentru oricine in gama Herbalife. Urmariti in continuare blogul acesta!

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Formula 1 Festiv - Special pentru Sarbatori



De data aceasta compania Herbalife chiar ne-a facut cel mai frumos cadou posibil cu ocazia Sarbatorilor de Iarna ce se apropie cu pasi repezi. Si pentru prima data, in editie limitata si exclusiva, vom avea incepand cu data de 29 Noiembrie posibilitatea sa ne rasfatam efectiv papilele gustative cu aroma festiva a shake-ului iubit de zeci de milioane de oameni din toata lumea (inclusiv sportivi de renume precum Messi), si anume aroma de mar dulce caramelizat si scortisoara!! Va fi o adevarata nebunie caci acest shake o sa ramana in depozitele din Romania doar pentru aproximativ 1-2 luni, iar apoi daca vom fi la fel de norocosi il mai primim la anul in aceeasi perioada. 
Ce e insa atat de deosebit la aceasta si de ce sunt atat de entuziasmata? Pentru ca scortisoara este una dintre mirodeniile mele favorite, si intamplator sau nu colegii ma vedeau ocazional taiand un mar feliute aici la cabinet, si presarand scortisoara deasupra lor inainte de a le consuma. Deci va dati seama ca mie personal imi vine ca o manusa aroma aceasta. Pe de alta parte, pentru prima data ever, Formula 1 (cu aceasta aroma) va putea fi pregatit si cu lichide fierbinti, fara a-si schimba proprietatile! Va puteti imagina de cate ori am fost intrebata de catre clienti sau distribuitori daca isi pot face shake-ul cu lapte cald, iar eu trebuia cu regret sa le spun Nu...? Ei bine, no more! De Craciun toata familia va putea sa se bucure dimineata de un shake absolut delicios, cald, numai bun pentru timpul despachetarii cadourilor, cand nimeni nu are rabdare sa manance un mic dejun obisnuit! Wow! Ce poate fi mai bun de atat? 
Mie mi se pare efectiv geniala ideea leadership-ului nostru, si inca odata simt nevoia sa multumesc Herbalife pentru grija pe care ne-o poarta atat noua ca si colaboratori cat si clientilor nostri. Deja Sarbatorile de anul acesta vor fi mai speciale, memorabile si inca niste amintiri de pus la categoria "Cele mai frumoase"! Un alt avantaj major al shake-ului Formula 1 in general este cantitatea de calorii per portie care este foarte mica (250 kcal per 250 ml), comparativ cu ceea ce am putea manca la un mic dejun obisnuit, ceea ce inseamna pentru cei ingrijorati ce se va intampla cu greutatea lor in aceasta perioada, vesti minunate: mentinere usoara pe tot parcursul Sarbatorilor!!!! Nu stiu cati dintre voi au regretat trecerea Sarbatorilor in vreun an, nu neaparat din pricina vacantei, cat mai degraba din pricina kilogramelor acumulate. Ei bine, STOP! Cu Formula 1 inlocuind o masa pe zi, veti putea sa uitati de griji si sa va bucurati cu adevarat impreuna cu familia la masa de pranz si cea de seara! Ce poate fi mai frumos de atat?
Formula 1 Festiv se va putea comanda incepand de marti, doar prin pre-comanda (plata in avans si deservire in 1-2 zile), la un pret de numai 141 lei! Sugestia mea atat pentru clientii mei, distribuitori, familie si toate persoanele apropiate, a fost sa-si comande macar 2 bucati caci le va parea rau daca nu vor putea savura aceasta aroma decat o luna (sau mai putin daca serveste toata familia din el). Asadar aceeasi sugestie v-o dau si voua! Apoi...Enjoy your wellness Holidays!!

Later edit:
Azi (28 Nov) am gustat pentru prima data Formula 1 fierbinte, si cu aroma deosebita de mar dulce caramelizat si scortisoara! Un adevarat deliciu, si satioooos. E imperativ sa-l incercati! Am savurat fiecare picatura, si abia astept ziua de maine sa-mi iau pranzul la birou cu aceeasi minunatie!

miercuri, 16 noiembrie 2011

Despre produse din experienta mea - Formula 1 Express



Ati avut vreodata senzatia ca nu aveti timp nici macar sa va preparati shake-ul? Sau poate v-a facut cu ochiul un baton de napolitana sau ciocolata, si v-ati fi dorit sa mancati ceva care se mesteca, nu doar se bea? Eu stiu ca am patit sa vreau shake-ul, dar sa nu-l pot prepara din cauza conditiilor (caldura/frig, eram in masina, eram undeva pe drum, in mijlocul de transport in comun, conduceam etc). Si in aceste situatii imi doream ceva gata preparat, numai sa-l scot din ambalaj si sa-l mananc. Din fericire, compania Herbalife intotdeauna si-a pus clientii si distribuitorii pe primul loc, si asa, acum 1,5 ani a aparut pe piata Formula 1 Express! Este varianta cea mai simplu de consumat a shake-ului Formula 1, pentru ca vine sub forma solida, insa are exact aceleasi proprietati. 
Un lucru probabil mai putin cunoscut, este faptul ca Formula 1 Express este singurul baton de pe piata ce este recunoscut ca inlocuitor de masa, restul fiind numai pe post de gustari.  Ce pot sa spun decat ca gustul este fantastic! Nu am intalnit inca pe nimeni caruia sa nu-i placa, mai ales ca exista in doua arome: ciocolata si iaurt cu fructe de padure. Mie personal imi tine de foame in jur de 3-4 ore, am intalnit insa persoane carora le tine mai mult. Are un aport foarte bun de fibre (chiar mai bun decat shake-ul), si are o cantitate de proteine similara ca si gramaj cu a shake-ului. Eu trebuie sa recunosc ca atat atunci cand am fost la Ocna Sibiului, cat si la trainingul cu Russel Gain am recurs la batoane pentru a-mi asigura satietatea si pentru comoditatea cu care vin la pachet. Nu imi ocupau spatiu in geanta, nu aveam nevoie de lichid suplimentar pentru a-l prepara, nu trebuia decat sa-l scot din geanta (si din ambalaj) si sa-l prepar. 
Batoanele vin la cutie de 7 bucati, la un pret exceptional de 67 lei! Ganditi-va - o masa sanatoasa pe zi timp de o saptamana cu numai 64 de lei (adica 9,1 lei bucata), ce alta masa ati putea lua de acesti bani? Un sandwich? Costa cel putin 10 lei si nu tine atata de foame (ca sa nu mai vorbim de elemente nutritive). Ceva de patiserie? Da, insa caloriile si carbohidratii va vor face sa regretati la urmatoarea cantarire. O masa in oras? Mult mai scumpa, si nici macar aceea nu v-ar oferi la pachet proteine vegetale, carbohidrati sanatosi, vitamine, minerale si fibre in proportia gasita in acest baton mic, dar extrem de practic!
Nu pot uita sa mentionez ca batonul de Formula 1 Express nu are mai mult de 206 kcal, si ofera in acest minim de calorii maximul de nutritie! Aaaa... si nu as putea uita lucrul care pe mine m-a ajutat foarte mult: Formula 1 Express cere multa apa! Pentru o persoana (ca mine) careia ii este greu sa bea apa in cantitatea necesara zilnica, vine ca o manusa in acest sens!

marți, 15 noiembrie 2011

Training cu Russel Gain

In data de 5 Noiembrie am avut ocazia sa lucrez cu o persoana de exceptie din domeniul afacerilor, dar si din Herbalife. Numele lui este Russel Gain, si este un cunoscut om de afaceri din Africa de Sud. Pot sa spun doar ca m-am simtit exceptional, pentru ca am putut sa particip la eveniment insotita de iubitul meu, am "furat" niste idei foarte interesante din experienta lui Russel, mi-am revazut echipa, am facut poze si am primit motivatie si energie cat pentru cel putin o luna de zile. 
Cat despre istoria lui Russel, e una de exceptie, insa nu va pot dezvalui decat inceputul ei, intr-un videoclip pe care il voi posta utin mai tarziu. 

Mai mult voi lasa pozele sa vorbeasca!


















Asadar, Russel...no comment! Foarte ok ca persoana, foarte ok din toate punctele de vedere, cu simtul umorului, dar si muncitor! Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu el. Ce a mai fost special la acest eveniment, tine de faptul ca s-au calificat la un nivel de cariera foarte ravnit in lumea Herbalife, niste colegi din Brasov care mi-s tare dragi - Dorin si Agneza Dranga! Pe aceasta cale tin sa-i felicit si eu inca odata, si sa le multumesc pentru ca mi-au aratat inca odata ca se poate, daca lucrezi si esti perseverent! 
Sincer, nici nu as fi putut sa cer mai mult (am uitat sa mentionez cadourile primite) decat o sambata ca aceea, cu prieteni, familie, colegi si persoane de un real succes. Asta e genul de zi de care ai parte in Herbalife!

vineri, 4 noiembrie 2011

Rezultat absolut incredibil

Numele lui este Aron Torok, si este din punctul meu de vedere o persoana incredibila!  Iata pe scurt istoria lui: " Am început consumul produselor Herbalife din cauza unui surplus de greutate de 70 de kg. La 35 de ani am ajuns să cântăresc 143 de kg, am început să am probleme în viaţa de zi cu zi, de la a urca trei etaje la birou, până la a-mi găsi îmbrăcăminte potrivită.

Recunosc, la început nu am avut încredere, dar primele rezultate au apărut după DOAR 3 zile, după două săptămâni am slăbit deja 5 kilograme, iar în 11 luni am reuşit să slăbesc 50 de kilograme! Mi-am recăpătat tonusul, energia, cheful de viaţă, pot să spun că sunt un alt om. Şi toate acestea fără a mă înfometa, fără a urma reguli drastice, consumând produsele Herbalife din ingrediente naturale, delicioase şi sănătoase."

Pe Aron l-am cunoscut pentru prima data la Ocna Sibiului, desi pe Facebook eram deja prieteni de ceva vreme. Insa la STW am avut posibilitatea sa-i vad rezultatul pe viu, si sa-l pot impartasi si cu voi. 

Inainte: