Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

joi, 8 martie 2012

Recunoastere a unui rezultat muncit!

Alina

Nu puteam sa nu recunosc acest rezultat. Este vorba de un rezultat in controlul greutatii, al Alinei, o clienta din Bucuresti. Procesul a durat 7 luni de zile, timp in care Alina a pierdut 22 kg, o multime de centimetri (in jur de 90) si aproximativ 19 procente de grasime corporala! 
Povestea Alinei incepe foarte interesant. Ea a decis sa inceapa programul Herbalife pentru a-mi demonstra atat mie, dar si ei insasi, ca acesta nu va da rezultate (sau in orice caz, nu aceste rezultate). Inca dinainte de a incepe programul ea facea Zumba, se alimenta relativ ok (scorul evaluarii wellness fiind unul mediu) si evita carnea grasa si prajelile. Cu toate astea, avea o problema cu retentia de lichide si evident, cu surplusul de greutate. 
A inceput programul, a fost foarte atenta la tot ceea ce am indrumat-o sa faca, l-a tinut foarte corect, a avut grija sa se hidrateze suficient de bine (in concordanta cu necesarul ei hidric), a venit saptamanal la monitorizare (cu mici exceptii) si a avut un program personalizat pe care l-a imbunatatit permanent in functie de necesitati. A invatat sa se alimenteze ceva mai corect (scorul ei la evaluare s-a imbunatatit, lucru care o va ajuta in continuare in perioada de mentinere), a continuat si va continua cu exercitiile fizice, si va fi in continuare sub monitorizare si va primi consultanta din partea mea. 
Trebuie sa mentinonez insa ca sunt foarte mandra, si bucuroasa pentru ea, caci daca ea nu ar fi facut acest efort de a pastra constant legatura cu mine, de a tine programul corect, de a avea grija la ceea ce mananca, de a bea apa necesara si de a face efortul fizic, rezultatele poate nu ar fi fost la fel de spectaculoase! Si pentru asta tin sa o felicit inca odata, si sa o asigur ca voi fi in continuare alaturi de ea pana la finalizarea programului de mentinere si bineinteles si dupa! Si un lucru important pentru mine, este relatia care s-a creat intre noi, care este una de prietenie si respect. Nu pot decat sa-i multumesc pentru placerea de a o cunoaste!
Bravo Alina!!!


Programul Alinei a constat in: Formula 1, Formula 2, Activator Celular, ceai Thermojetics, Pudra Proteica, Cell-U-Loss, Fibre si Ierburi, Formula 1 Express, Batoane Proteice, Aloe Drink si Aloe Drink Mango, Body Contouring Creme.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu