Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

joi, 26 ianuarie 2012

Trucuri pentru a avea un ten de nota..12!

Rasfoind unele dintre revistele glossy de pe piata, mai dau ocazional peste cate un articol ce contine sfaturi cu adevarat utile, sau care spune lucruri dintre cele mai corecte. Tocmai peste cateva de acest gen am dat acum cateva zile si am sa va impartasesc si voua din ele, ba mai mult, va voi da si sugestii de solutii pentru ceea ce se recomanda.


In primul rand, nu multa lume stie ca pentru fiecare pahar de sampanie/vin/cocktail consumat, ar trebui sa bei pe loc cel putin un pahar mare de apa plata, pentru a preveni deshidratarea. Chiar daca ati tinut cont de regula asta la party-ul de azi, raspundeti setei cu care va veti trezi de dimineata cu un litru de apa plata cu zeama de lamaie, sau in care ati adaugat Aloe Drink (concentrat dulce-acrisor ce sprijina digestia si ajuta consumul de lichide), apoi propuneti-va sa consumati minim 2 litri de apa pe parcursul zilei (sfat oricum general valabil, nu doar dupa un party) si 2 sucuri proaspete de fructe intre mese. Se pot face sucuri de morcovi si sfecla rosie, pentru a va ajuta ficatul sa functioneze optim dupa provocarile la care a fost supus in ultima perioada. In caz contrar, e foarte posibil sa apara cercurile negricioase din jurul ochilor, care pot fi un semnal al unor nereguli la ficat. 



 Bineinteles, si cafeaua este o tentatie mai mare ca oricand in astfel de situatii, insa ceaiul verde e mult mai eficient, dovedindu-se a fi chiar cel mai bun remediu anti-mahmureala! Apoi, antioxidantii ajuta pielea sa amane maturizarea, tocmai din acest motiv fiind recomandat sa-ti faci un obicei din a consuma ceai verde zilnic, mai ales in zile ca acestea de iarna, petreceri si sarbatori. Ca si recomandare (pentru ca exista 7 tipuri de ceai verde in lume, si doar 3 dintre ele au efectele pentru care acesta este renumit), ceaiul Thermojetics de la Herbalife este alegerea mea de 5 ani de zile, si nu pot spune ca am intalnit o persoana pe care sa o fi servit cu acest ceai sau un client care sa-l fi consumat, si sa nu se fi indragostit efectiv de el! 



Si in final, sa nu uitam si de ingrijirea la exterior. Aici as vrea sa va vorbesc despre serumuri. Un serum nu inseamna risipa, ci garantia unui ten sanatos. Insa atentie, el nu inlocuieste crema de fata, ci completeaza eficienta acesteia! Adauga serumul Radiant C Gel in ritualul tau de ingrijire sau alege gama Nourifusion care contine toate cele necesare ingrijirii fetei, mai ales daca ai un ten problematic! 
Implementati macar una din aceste sugestii si veti vedea cu siguranta rezultatele in cel mai scurt timp! Have fun!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu