Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 27 septembrie 2011

Rezultate de slabire/ingrasare si nu numai

Bineinteles ca in acest blog trebuia sa existe si o postare (eu zic ca vor fi chiar mai multe), despre rezultate. De ce? Pentru ca rezultatele spun totul, nu e nevoie de teorie, de a convinge, de nimic! Ce e mai important, e ca dupa ce va voi arata aceste rezultate, va voi raspunde, cred eu si la unele intrebari ce pot aparea, fie inainte, fie dupa inceperea unui program Herbalife.
Asadar rezultate:

1. Bunica mea (-9 kg si -100 cm in 3 luni; se mentine de 4,5 ani):

Inainte:


Dupa:


Impreuna:


2. Mama (-6,5 kg din talie/burta/solduri, in 2,5 luni; se mentine de 4,5 ani):

Inainte:


Dupa:


3. Elena B. (-15 kg, -66 cm si 9 procente de grasimi interne pierdute in 5 luni; se mentine de 3 ani):


Inainte:


Dupa:


4. Ilona F. (-27,5 kg in 5,5 luni; se mentine de 2,5 ani):


Inainte:


Dupa:


5. Fanica R. (-13 kg si -96 cm in 5 luni; se mentine de 3 ani):


Inainte:


Dupa:



Alex T. (-10 kg in 2 luni, se mentine de 2,5 ani):

Inainte:


Dupa:


Acestea sunt niste rezultate obtinute de persoane pe care eu le-am ajutat, atat cu aceste produse cat si cu consultanta aferenta. 


Acum, referitor la intrebari.. Acestea pot fi nenumarate, eu voi raspunde doar la unele ce sunt mai frecvente.


A. Am auzit ca... dupa ce incetezi consumul, iei inapoi in greutate.

Raspuns: E posibil! Insa depinde de mai multi factori. In primul rand, programul pentru controlul greutatii Herbalife, este compus din doua perioade, cea de slabire propriu zisa si cea de mentinere. Daca acestea sunt respectate (cat timp faci slabire, sa faci si mentinere, cand termini mentinerea sa ai parametri de IMC si procent de grasime in limite normale etc), organismul se va mentine usor si dupa incetarea consumului. In al doilea rand, este foarte important ca pe parcursul programului pentru controlul greutatii sa incepi sa inveti si sa implementezi obiceiuri alimentare noi. Herbalife nu e pastila minune, sa o iei odata si apoi orice ai face sa te mentii. Nu, e nevoie de indeplinirea unor conditii minime din punct de vedere alimentar pentru a te mentine apoi - incadrarea in necesarul de calorii pentru mentinere, respectarea cu strictete a celor 3 mese pe zi, continuarea consumului ridicat de apa plata (minim 2 litri, in functie de numarul de kg), evitarea gustarilor nesanatoase intre mese (inclusiv evitarea consumului excesiv de gustari sanatoase - ex. fructe). Respectand toate aceste conditii, eu inca nu am intalnit persoane care sa nu se mentina usor. Exemplul lui Alex il aveti mai sus (in momentul in care a terminat perioada de mentinere, a incetat sa mai consume produse si se mentine excelent).

B. Dau dependenta?


Raspuns: Cred ca deja o parte din raspuns am dat-o mai sus. Insa ca sa fiu mai specifica, NU! Rolul acestor produse este sa aduca organismului ceea ce nu poate lua din alimentatia obisnuita. Ele sunt din plante, pot fi intrerupte oricand fara efectul de sevraj (specific produselor ce dau dependenta). Sunt insa persoane ce aleg sa le consume mereu, ca parte a unui stil de viata sanatos, si a unei alimentatii echilibrate. O astfel de persoana sunt si eu. Si nu, nu pot spune ca le-am consumat chiar mereu neintrerupt. Am facut si pauze din varii motive personale, si cu o alimentatie echilibrata (in masura in care am putut), am mentinut efectele lor pe perioade limitate. Am inteles si constientizat insa ca este absolut normal ca de exemplu problemele de digestie sa reapara la un moment dat, din cauza unui consum scazut de fibra (caci sincer nu am reusit sa mananc 3 verze pe zi in fiecare zi cand nu-mi luam suplimentul de fibra, pentru a asimila cele 25 de grame de care organismul meu avea nevoie). Inca odata repet, asta nu inseamna ca ele dau dependenta. Organismul in sinea lui ESTE dependent de proteine, vitamine, minerale, fibre si oligoelemente pe care nu le produce si de care are nevoie din alimentatie. Si din pacate, datorita carentelor cu care de multe ori ne confruntam pe parcursul vietii, apar odata cu trecerea anilor problemele de sanatate diverse. Avand acest lucru in vedere, si punand in balanta faptul ca aceste produse imi asigura necesarul de elemente nutritive si ca ma simt extraordinar cu ele, da, pot spune ca sunt dependenta de bunastare, energie, sanatate! Prefer asta decat sa fiu dependenta de tigari, spre exemplu, la care da, in momentul in care vrei sa renunti apare fenomenul sevrajului.


C. Sunt naturale 100%?


Raspuns: Nu. Nu cred ca mai este ceva natural 100% in ziua de astazi, cu exceptia unei plante cultivate intr-o sera, intr-un pamant nepoluat, crescuta absolut natural, fara nici un fel de ingrasamant. Produsele Herbalife sunt in proportie de 99% naturale. Deci cat se poate de aproape de perfect. Insa da, in shake exista o aroma alimentara de exemplu (asa cum sunt esentele de lamaie, sau rom), care ii da gustul placut. Eu personal nici nu as vrea sa fie altfel, caci sincer nu cred ca as fi putut consuma de 4,7 ani un produs cu gust de iarba sau cine stie ce radacini. Si cred ca nimeni nu ar putea. In general, intre gust si nutritie, gustul are intotdeauna cel mai greu cuvant de spus. Si atunci nu este decat natural sa aiba si produsele un gust placut. De asemenea, exista componente ce le fac sa isi pastreze prospetimea (fiind plante, daca nu ar avea aceste componente, nu ar rezista mai mult de o saptamana in casele noastre, si nimeni nu ar putea consuma produsul destinat unui consum de o luna, intr-o saptamana). Insa in ce priveste naturaletea, nu am nici un dubiu, datorita faptului ca tot ceea ce am luat inainte de Herbalife din farmacie, pentru a-mi ajuta digestia, avea efect pentru maxim 2 luni, dupa care deveneam imuna. Organismul se obisnuia cu substantele respective si nu mai avea nici un efect tratamentul. Avand in vedere ca Herbalife consum de 4,7 ani si inca nu am devenit imuna, este o dovada clara ca sunt cat se poate de naturale.


Astea sunt 3 dintre cele mai frecvente intrebari despre produse/programe. Si chiar va invit sa intrebati si alte lucruri ce va mai preocupa, daca doriti, si am sa incerc sa va raspund cat mai prompt!

duminică, 18 septembrie 2011

Despre alcool



Am decis azi sa scriu despre acest subiect, pe care il voi aborda din mai multe puncte de vedere. Cu siguranta fiecare dintre noi consumam ocazional alcool, sub o forma sau alta. Fie ca este vorba de o nunta, o petrecere, o aniversare sau orice alta ocazie. Sunt de asemenea si cazuri in care alcoolul este consumat zilnic. Si da, aici deja vorbim de o problema. 
Ca si idee, banuiesc ca marea majoritate dintre noi cunoastem faptul ca alcoolul e foarte caloric. Ca si exemple, o cutie de bere (550 ml) are 221 kcal, un pahar de vin alb (120 ml) are 89 kcal, iar un pahar de vin rosu (200 ml) are 150 kcal. Prin contrast, apa plata are 0 kcal. Lasand insa la o parte faptul ca nu este deloc recomandat consumul de alcool in timpul unei diete, sau unui program pentru controlul greutatii, acesta afecteaza (in cantitati ce depasesc normalul bineinteles) multe sisteme si organe interne. 

Sa incepem cu inceputul:

Creierul:

Alcoolul afecteaza celulele nervoase din creier. Aceasta inseamna ca influenteaza modul de functionare al celulelor si modul in care creierul reactioneaza cu toate celelalte parti ale organismului.  Diferite parti ale creierului controleaza procese diferite. Alcoolul influenteaza fiecare dintre aceste zone, pe rand; pe masura ce CAS (nivelul concentratiei de alcool din sange) creste, efectele se intensifica. 

Cortexul cerebral proceseaza informatiile provenite de la organele de simt, de asemenea, controleaza modul in care ganditi si miscarea muschilor dvs. In momentul in care alcoolul influenteaza cortexul cerebral, procesarea informatiiilor provenite de la organele dvs de simt dureaza mai mult, deveniti mai putin inhibat si nu mai ganditi la fel de clar. 

Sistemul limbic este partea creierului care controleaza memoria si emotiile. In momentul in care acesta este influentat de alcool, emotiile devin exagerate - spre exemplu, puteti deveni mai expansivi, excesiv de veseli, sau mai tristi, mai absenti la ceea ce se intampla in  jur - si incepeti sa uitati lucruri sau sa pierdeti notiunea timpului. 

Cerebelul coordoneaza miscarile fine ale muschilor, inclusiv muschii care va ajuta sa pastrati echilibrul. In momentul in care alcoolul influenteaza cerebelul, incepeti sa va pierdeti echilibrul si coordonarea miscarilor si nu mai aveti stabilitate pe picioare. 

Hipotalamusul controleaza un numar de functii, inclusiv excitarea si performanta sexuala. In momentul in care este afectata de alcool, excitarea sexuala creste, insa scade performanta sexuala. Hipotalamusul coordoneaza si producerea de hormoni in glanda pituitara. Unul dintre acesti hormoni este hormonul anti-diuretic (ADH), care lucreaza pentru reabsorbtia apei din rinichi. Alcoolul restrictioneaza productia de ADH si rinichii produc mai multa urina. 

Trunchiul cerebral controleaza functiile automate ale corpului, cum ar fi respiratia, pulsul si starea de constienta. In momentul in care alcoolul ajunge in trunchiul cerebral, deveniti somnorosi datorita scaderii ritmului respiratiei si, in functie de cantitatea de alcool pe care o consumati, puteti chiar sa va pierdeti cunostinta. Pe masura ce concentratia de alcool din sange creste, va poate afecta pulsul, respiratia si starea de constienta si poate sa duca chiar la deces. 


Ficatul:

Inlatura aproximativ 90% din cantitatea de alcool din corp. Ficatul reprezinta organul de baza al organismului pentru metabolizarea majoritatii substantelor care intra in organism. 
Organismul nu poate stoca alcoolul - ficatul este responsabil cu descompunerea (metabolizarea) acestuia.
Denumirea chimica a alcoolului este etanolul. Mai intai, o enzima din ficat transforma etanolul in acetaldehida,pe care organismul o recunoaste  ca toxica. Din acest motiv o alta enzima si o substanta denumita glutation transforma acetilaldehida in acid acetic non-toxic. Acesta poate fi descompus in continuare in dioxid de carbon si apa si eliminat din organism. 
Ficatul nu poate sa metabolizeze dintr-o data decat o cantitate limitata de alcool. In cazul in care in organism intra prea mult alcool, stocul de glutation din ficat se termina, lasand acetilaldehida sa se acumuleze in organism. Aceasta acumulare poate sa duca la dureri de cap si ameteli. 
Sunt necesare 3 ore sau mai mult pentru a elimina din organism alcoolul introdus dintr-o singura bautura - rata de eliminare depinzand de factori cum ar fi greutatea si sexul dvs. 
Cu cat beti mai mult, cu atat acest proces va dura mai mult. Nu puteti face nimic pentru a accelera ritmul metabolizarii alcoolului. 

Rinichii:

Elimina aproximativ 5% din alcool prin urina. Una dintre functiile rinichilor o reprezinta mentinerea compozitiei corecte a sangelui. 
Pentru a realiza acest lucru, rinichii filtreaza sangele. Apoi, substante utile, cum ar fi proteinele si aminoacizii sunt reabsorbiti in sange. Produsele nefolositoare si in exces nu sunt reabsorbite - sunt transferate in urina si apoi eliminate din organism, asa cum este cazul alcoolului si a produsilor sai rezultati in urma metabolizarii. 
De asemenea, rinichii lucreaza pentru pastrarea unui volum constant de apa in organismul dvs. Alcoolul este un diuretic. Daca beti prea mult, corpul dvs ajunge sa elimine mai multa apa decat absoarbe - si se poate dezhidrata, ca rezultat provocand ameteala si dureri de cap.

Esofagul:

Alcoolul incepe sa fie absorbit in organism, in cantitate mica, imediat dupa ingestie, prin mucoasele gurii si esofagului.
Cu toate acestea, alcoolul este in principal absorbit in sange prin peretii stomacali (aproximativ 20%) si intestine (aproximativ 80%), in special in intestinul subtire. Procesul de absorbtie are loc mai incet in cazul in care exista mancare in stomac sau in intestine. 
Alcoolul este apoi distribuit in intregul organism prin sistemul circulator: acesta se dizolva in lichidul din sange si, pe masura ce sangele circula in organism, intra si se dizolva in lichidul fiecarui tesut din corp. 
Organele importante cum ar fi ficatul, rinichii, plamanii si creierul absorb mai mult alcool. Organele precum creierul au o sensibilitate speciala la alcool si la compusii acestuia, astfel incat asupra acestora pot avea loc efecte adverse.
Absorbtia si circulatia alcoolului in intregul organism are loc rapid, datorita vitezei de circulatie a sangelui - in cateva minute de la servirea unei bauturi, alcoolul ajunge in organele corpului. 

Plamanii:

Aproximativ 5% din alcool este eliminat prin respiratie, in timp ce expirati.
In momentul in care alcoolul din sistemul circulator ajunge la plamani, prin vasele de sange care ii iriga, o parte din el se transfera in sacii alveolari, in aerul pe care il contin. De aici este expirat, eliminandu-se din organism.
Acesta este alcoolul depistat de etilotestere si care poate fi sesizat in mirosul respiratiei unei persoane care a baut.

Discutati cu copiii vostri!

Parintii au cu siguranta cea mai mare influenta asupra deciziei copiilor lor de a incepe sau nu sa consume alcool.
Este important asadar ca parintii sa faca cunoscuta copiilor lor pozitia pe care o au fata de acest subiect: adica faptul ca nu este acceptabil consumul de alcool de catre minori. 
Fiti un  bun exemplu! Daca veti consuma alcool in cantitate mica/moderata si respectati legislatia, veti insufla copiilor valori familiale importante pe care sa le urmeze.

Sarcina - alcoolul trebuie evitat in perioada sarcinii - chiar si inncantitati mici.

- Consumul de bauturi in timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fatului
- Consumul de alcool poate duce la STAF, o cauza importanta a afectarii creierului, care poate fi prevenita
- Medicina nu a stabilit care este nivelul sigur de alcool care poate fi consumat de o femeie in timpul sarcinii
- Consumul excesiv de alcool de catre tata poate cauza probleme ale fatului
- Consumul excesiv de alcool poate fi asociat cu sterilitate, in cazul femeilor cu varsta de peste 30 de ani

Fiti ponderati!

Consumul exagerat de alcool (fie intr-o singura repriza, fie intr-un interval mai mare de timp) poate duce la grave probleme de sanatate si sociale. Acestea includ:

- Intoxicarea cu alcool
- Accidente, inclusiv accidente auto
- Afectiuni ale creierului si probleme neurologice
- Comportament riscant
- Dependenta de alcool
- Probleme cu inima sau probleme cardiovasculare
- Reducerea performantei intelectuale
- Rezultate slabe la locul de munca, in zilele urmatoare

Asta inseamna de asemenea, ca nu trebuie sa va "economisiti" bauturile pe parcursul unei saptamani si apoi sa le consumati intr-o singura ocazie.

Revenind insa la wellness, caci despre asta este vorba in acest blog. Am intalnit de-a lungul timpului oameni care nu se pot simti bine la un gratar, o petrecere sau o alta ocazie, fara a consuma macar o bautura alcoolica. Am avut insa deosebita placere sa cunosc si persoane care nu au aceasta problema. Si sunt la fel de distractive, la fel de vesele, la fel. Diferenta este data de modul de gandire. Si da, este o problema, la care ar trebui sa reflectati daca nu va puteti simti bine fara alcool. E acelasi lucru cu a nu va simti bine fara o tigara. Este o dependenta. Si nici o dependenta nu este in regula. 
Eu personal nu sunt o consumatoare de alcool, decat ocazional la anivesari sau ocazii speciale, si atunci nu mai mult de 1-2 pahare. 
Un lucru pe care insa vi-lpot povesti din experienta, este ca in momentul in care incepi un program Herbalife (mai ales daca printre suplimentii recomandati exista si Acivatorul Celular), toate procesele de asimilare se accelereaza, si alcoolul (chiar si in cantitati mai mici) isi spune cuvantul mult mai repede. Asadar, iata o metoda buna daca vreti sa consumati ceva mai putin alcool. 


joi, 15 septembrie 2011

Uleiul de peste previne decesele cauzate de bolile de inima



Cercetarile cele mai recente continua sa demonstreze ca o cantitate moderata de ulei de peste, consumat zilnic, poate preveni cu succes decesele cauzate de bolile cardiovasculare.  


Mai multe detalii, direct de la Dr. Louis Ignarro, laureat al Premiului Nobel, puteti citi la urmatorul link: Fish Oil Prevents Death From Heart Disease


Ma veti intreba probabil, de unde ulei de peste? Ce fel de peste? Ce cantitate? Ce fac daca nu-mi place pestele, respectiv pestele gras? Si multe astfel de dileme ce pot sa mai apara. La toate va voi raspunde foarte simplu. Puteti aplica solutia pe care eu am adoptat-o, si anume suplimentarea alimentatiei cu suplimentul de Omega 3 - Herbalifeline!
Spun cu mana pe inima ca este cel mai bun de pe piata. De ce? Pentru ca este dezvoltat exact de Dr. Louis Ignarro, iar ca si tehnologie, se afla cu 6-8 luni inaintea oricaror alte suplimente de Omega 3 de pe piata. Revenind insa la promisiunea ca tot ceea ce voi relata aici, voi relata din experienta proprie, va pot spune ca acum 4,7 ani am inceput sa consum acest supliment pentru ca aveam o problema cu circulatia periferica. Mereu aveam mainile si picioarele reci ca gheata, inclusiv vara! Ce ma deranja insa cel mai tare, era perspectiva ca voi ajunge sa am varice si vene sparte asa cum aveau si bunica si mama. De ce? Imi placea, si in continuare imi place mult pestele. Insa nu aveam habar ca doar pestele oceanic de adancime si proaspat are acesti acizi grasi in componenta, si oricum nu pot spune ca mancam peste mai des de odata la 3 saptamani. Era de asemenea foarte probabil ca atunci cand il consumam, sa fie prajit, si atunci se pierdeau mai mult de 75% din orice elemente nutritive ar fi avut. Nici o idee nu aveam ca pestele gras ar fi trebuit consumat de cel putin 3 ori pe saptamana, si chiar daca as fi stiut, va spun sincer ca nu mi-as fi permis la momentul respectiv sa fac acest lucru. Asa ca am inclus, din a doua luna de activitate, si Herbalifeline in programul meu de alimentatie corecta. Efectele nu s-au vazut indata, dar in 3 luni de zile, aveam o circulatie normala, mainile si picioarele erau ok, si nu mai trebuia sa dorm cu sosete noaptea. Un alt lucru bun a fost imbunatatirea aspectului pielii. Acest rezultat il mentin de atunci, si ma bucur de o circulatie buna in momentul de fata, fara sa-mi mai fac griji de aparitia altor probleme. 


Informatie privind sanatatea: Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (AESA) recomanda adultilor consumul zilnic a 250 mg acizi grasi Omega-3, deoarece astfel se poate reduce riscul de boli cardiace.


Despre Herbalifeline, date tehnice:
- contine acizii grasi Omega-3 DHA si EPA, pentru a mentine inima sanatoasa, ca parte a unei diete echilibrate si variate
- uleiuri esentiale de cimbru, menta si cuisoare, care ajuta la indepartarea mirosului de peste




Niste...fun facts, despre acest supliment:
~ sunt capsule ce contin efectiv ulei de peste oceanic de adancime (daca le tai, curge uleiul)
~ copiii le adora, nu stiu de ce, insa toti copiii care au intrat in contact cu capsulele de Herbalifeline, le cereau apoi parintilor mai ceva ca pe bomboane! 
~ bunica mea nu mai are nevoie de medicamentatia de inima de cand le consuma (se fac in curand 5 ani de atunci)
~ cainii si pisicile le consuma cu placere (am testat pe ale mele animalute)

Si nu in ultimul rand, banuiesc ca veti intreba despre cost. Ei bine, cum vi se pare sa aveti portia zilnica de peste, cu doar 4 lei? Nu va vine sa credeti? Herbalifeline poate fi achizitionat cu incredibilul pret de numai 110 lei pe luna (echivalentul a 3,6 lei pe zi)! Ganditi-va ce ar insemna sa mancati somon in fiecare zi timp de o luna (probabil minim 300 lei). Sa nu intelegeti acum ca nu mai e nevoie sa mancati peste, asa cum spun toate etichetele produselor noastre, se recomanda consumul acestora impreuna cu o dieta echilibrata si variata ( am sa adaug ca asta presupune si un peste din cand in cand).




luni, 12 septembrie 2011

Despre produse din experienta mea - Formula 1



M-am gandit ca nimic nu exprima mai bine si nu promoveaza mai bine un produs decat experienta personala cu acesta. Si tocmai din acest motiv m-am gandit sa incep cu cel care m-a impactat pe mine la inceputul activitatii : Formula 1!

Este shake-ul nutritiv ce se serveste ca si masa in functie de caz. Pentru mine...a fost un experiment la inceput. Nu mi-am permis, si nici nu eram sigura ca vroiam sa incep cu un program mai mare, insa pentru ca aveam shake-ul in pachetul de inceput, am zis de ce nu? Ce mi-a placut mult de la primul shake servit a fost gustul! Am primit aroma de vanilie, si chiar mi s-a parut gustos. Pe parcurs, am vazut ca este satios, desi pare a fi doar o bautura. Am vazut ca imi da energie mai multa decat ce mancam in mod obisnuit, am vazut si ca incep sa am o digestie putin mai buna. Asadar, astea au fost primele mele impresii, insa de-a lungul timpului, am avut rezultate cu el si pe crestere in masa musculara - am crescut 3,5 kg in 1,5 luni (insa ajutata si de pudra proteica despre care vom vorbi mai tarziu).  Ce imi mai place enooorm la acest cocktail este ca nu m-am plictisit de el nici acum, dupa 4,7 ani de consum aproape constant. Si eu sunt genul de om care se plictiseste repede, si nu ii place sa manance de doua ori acelasi lucru. Si nu in ultimul rand, imi place faptul ca este practic, ca poate fi luat oricand oriunde caci este ceva de baut, si nimeni nu te intreaba de ce bei fie ca esti la birou, in masina, faci jogging sau orice alta activitate. Ca sa nu mai spun ca nu dureaza mai mult de 2 minute prepararea lui! Imaginati-va: fara batai de cap, fara a va intreba ce mai gatiti maine, fara a face mizerie (firmituri etc), fara alte complicatii... Retete delicioase? Nenumarate!! 

Date tehnice:
- continutul shake-ului combina proteina din soia si carbohidratii din plante, pentru a oferi o senzatie de satietate de lunga durata si pentru a mentine un nivel ridicat de energie
- este o modalitate eficienta, dovedita stiintific, pentru controlul greutatii
- contine vitamine si minerale care asigura o dieta echilibrata
- contine aproximativ 220 kcal
Si cu ce cost? Absolut rezonabil pentru beneficiile pe care le ofera, si sunt convinsa ca nici nu v-ati fi gandit ca poate sa existe ceva atat de sanatos la un pret atat de mic. Costul unui astfel de shake pentru o luna intreaga, este de numai 124 lei (echivalentul a 4,1 lei per masa)! Ce altceva ati mai putea sa gasiti cu toate aceste beneficii la acelasi pret? Va spun eu, din experienta - NIMIC!
Nu pot asadar decat sa vi-l recomand cu mare drag, nu trebuie decat sa vi-l comandati!





Si ca sa nu spuneti ca vorbesc teorie:


P.S: Shake-urile Formula 1 au 7 arome absolut incredibile, si anume Ciocolata, Vanilie, Fructe Tropicale, Capsuni, Cappucinno, Mar cu Scortisoara (se poate prepara si cald) si Biscuiti cu Frisca! Mmmmm, deja mi se face pofta...

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Putina...istorie personala

Asadar, prima postare din acest blog, mi se pare normal sa fie una in care sa povestesc putin cum am ajuns eu sa am (in masura in care am reusit pana acum) o viata in stil Wellness. 
S-a intamplat in anul 2006, spre sfarsit, sa intalnesc compania Herbalife. Eram la momentul respectiv o studenta in primul an de facultate, care isi cauta un job part-time sau full-time. Am trimis nenumarate CV-uri pe la diferite companii care angajau, am dat un singur interviu, la care am fost intrebata de experienta si ce voi face cu munca atunci cand voi avea examene la facultate. Intr-un final, am raspuns unui anunt in ziar, ce vorbea despre o companie americana ce cauta colaboratori in Brasov. Am fost invitata la un interviu, si un Seminar unde se explica despre companie si activitate. M-a atras faptul ca intreviul se tinea la Aro Palace, cel mai tare hotel din Brasov, si ca nu se cerea experienta in domeniu. In urma seminarului am ramas impresionata de veniturile pe care oamenii le castigau, si de nenumaratele calatorii de care aveau parte peste tot in lume. Am luat decizia sa incerc, caci nu aveam nimic de pierdut. Am imprumutat banii de care aveam nevoie pentru a incepe activitatea, caci asa cum am spus nu lucram la momentul respectiv. Si asa, modest, am inceput incet incet sa-mi schimb viata. 
Primul lucru ce mi-a fost transmis cand am inceput, a fost ca daca vreau sa fac ceva in activitatea asta, va trebui sa consum produsele, sa vad ce fac acestea si cum ma simt cu ele. Nu pot sa spun ca am fost incantata de acest lucru intr-o prima faza, caci eram putin contra pastilelor, insa am inteles ca daca vreau sa functioneze activitatea, asta trebuie sa fac. In urma unei scurte evaluari a starii mele actuale de sanatate, am constientizat ca acele probleme pe care le aveam deja (la 19 ani) din cauza alimentatiei foarte proaste, nu trebuie ignorate, si ca produsele ma pot ajuta sa imbunatatesc situatia. Ce probleme? Ei bine, ma confruntam cu o constipatie cronica ce ajunsese efectiv sa imi taie toata pofta de viata, cu caderi de calciu cu care ajungeam la Urgenta in toiul noptii, cu o circulatie periferica ce lasa de dorit, dureri menstruale puternice si insomnii constante. 
Ma crede cineva sau nu, eu nu consideram aceste probleme ca fiind destul de grave, cumva ma obisnuisem cu ele. Insa am hotarat sa incep sa consum shake-ul nutritiv Formula 1, si sa vad ce se intampla. Timp de o luna am constatat ca e gustos, foarte satios, imi dadea energie si imi taia din poftele de pe parcursul zilei (cum era pofta de dulce), si ca digestia parea sa dea semne de imbunatatire. Am hotarat astfel ca din a doua luna sa intru intr-un program personalizat pentru mine facut de indrumatoarea mea. Nu cred ca am luat niciodata o decizie mai buna! Am inceput sa fac detoxifierea organismului, sa simt imbunatatiri concrete pe toate directiile si intr-un timp relativ scurt, de numai 3 luni de zile, am reusit sa rezolv definitiv toate problemele de care va spuneam mai devreme! Spun definitiv pentru ca de atunci sunt exact 4,7 ani si nu au mai reaparut! Si pentru asta nu voi putea niciodata sa multumesc suficient de mult companiei, produselor si indrumatorilor mei care au avut grija de mine. 
Revenind insa la activitatea propriu-zisa, am avut primul meu venit in a treia saptamana de cand am inceput activitatea. Nu mult poate, insa pentru mine a insemnat efectiv increderea ca pot face asta. 
Au urmat apoi instruiri nenumarate, calificarea de Supervisor, calatorii internationale (de 4 ori pana acum), recunoastere multa, dezvoltare personala si, nu in ultimul rand, libertate! Libertatea sa fac ce vreau, cand vreau, de a locui cu cine vreau, unde vreau, de a ma plimba cand si unde vreau. Asta inseamna pentru mine mai mult decat orice altceva. 
Si da, va invit, daca simtiti nevoia de o schimbare in viata voastra,  mai ales pe parte de sanatate, sa incercati Herbalife! Veti avea cu siguranta o surpriza placuta. Cat despre mine...incerc mereu sa am... O viata in stil wellness!