Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 7 februarie 2012

Hidratarea si rolul acesteia in mentinerea sanatatii



Mentinerea unei greutati normale poate fi un exercitiu destul de dificil, având în vedere abundenta de alimente bogate în calorii si a stilului de viata ce reduce tot mai mult ocaziile pentru activitatea fizica atât la locul de munca, cât si în timpul liber. În Europa, astazi, 6 din cei 7 factori importanti de risc de moarte prematura – tensiune arteriala, colesterol, exces de greutate, consum inadecvat de fructe si legume, sedentarism si exces de alcool – se leaga de cum mâncam, bem si ne miscam.

Astazi vom aborda hidratarea si rolul acesteia în mentinerea sanatatii, a unei greutati normale si a unui stil de viata echilibrat.În organismul uman, apa este fluidul în care se desfasoara toate procesele bio-chimice. Iata câteva din cele mai importante roluri ale apei si fluidelor corpului uman:
- asigura transportul nutrientilor în organism
- regleaza si mentine temperatura corpului în limite normale (evaporarea transpiratiei prin piele si racirea organismului)
- mentine constante volumul si presiunea sângelui
- mentine structura moleculelor mari, precum proteinele si glicogenul
- participa la reactiile metabolice
- actioneaza ca dizolvant pregatind moleculele mici pentru procesele metabolice (vitamine, minerale, aminoacizi, glucoza si alte molecule
mici).


Fapt:  Apa nu contine calorii, ci doar minerale, în proportie diferita, în functie de sursa.


Indiferent de sezonul în care ne aflam, este ideal sa consumam minim 2 litri de apa pe zi. Pentru a avea un corp sanatos, o silueta armonioasa, un ten proaspat si ferm, nu trebuie sa neglijam hidratarea zilnica.
Multe femei beau putina apa, crezând ca aceasta le umfla. Ei bine, nu este adevarat! Cu cât bei mai putina apa, cu atât celulele din organism retin mai multa apa. Astfel, daca organismul tau retine apa, este bine sa bei 8-10 pahare cu apa pe zi.
Tendinta generala care s-a creat, potrivit careia persoanele cu kilograme în plus retin apa, este falsa. Procentul de apa din organismul lor este sub limita normala, deci ele sufera de deshidratare. Astfel apa este un element central în curele de slabire:
- îti reglezi metabolismul, apa fiind un fel de catalizator pentru absorbtia intestinala;
- este cel mai bun diuretic natural, vei avea un tranzit intestinal corect deoarece apa va scapa de toxicitatea deseurilor alimentare si ajuta la evacuarea lor.



Daca nu esti obisnuit/a sa bei apa constant, pe parcursul zilei, este bine sa începi prin efectuarea unei hidratari corecte, adica sa consumi treptat apa, cu înghitituri mici, la intervale scurte de timp. Dupa un timp, acest procedeu se va transforma într-un obicei sanatos.


De retinut: Herbalife îti ofera o solutie delicioasa si reconfortanta care te va ajuta sa consumiun aport zilnic adecvat de lichide: Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango! Este o bautura ce contine suc de aloe vera, fara adaos de zahar, cu un gust tropical racoritor. Fie ca încerci sa îti controlezi greutatea, fie ca ai un stil de  viata activ si ocupat, poate fi dificil sa asiguri organismului tau cantitatea de 2-2,5 litri
de lichide pe zi. Consumarea Bauturii Concentrate Herbal Aloe cu aroma de Mango reprezinta un mod ideal de a te bucura de o bautura sanatoasa, racoritoare si delicioasa, ajutându-te sa cresti consumul de lichide.



BENEFICII CHEIE: 

• Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera
• Fara adaos de zahar si cu un aport scazut de calorii
• Adauga Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera în apa pentru a
obtine un gust racoritor ce te poate ajuta sa consumi mai usor
cantitatea recomandata de 2-2,5 litri de apa pe zi (473ml, 31 de portii).



MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE:

Amesteca 3-4 capace (15-20ml) într-o cana (250 ml) de apa.



Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango este primul produs fabricat în regiunea EMEA folosind programul Herbalife „De la samânta la consumator” (Seed to Feed). HIM este Centrul Herbalife de Inovatie si Productie, o locatie ultramoderna cu un echipament de laborator si de productie de ultima generatie, ce respecta cele mai înalte standarde stiintifice si de siguranta în dezvoltarea si fabricarea produselor. Sistemele noastre de control al calitatii si strategia “De la samânta la consumator” garanteaza ca produsele Herbalife se numara printre cele mai bune produse de nutritie din lume.
Beneficiile fiecarui ingredient folosit la crearea produselor Herbalife sunt demonstrate prin dovezi stiintifice. Stim cu exactitate de unde provin ingredientele noastre, a caror
puritate este verificata în laboratoare de ultima generatie. Materia prima este transformata în produs finit, în urma unor bune practici de productie, atent controlate.


“Gelul din interiorul frunzei de aloe vera este o combinatie naturala si complexa de carbohidrati cu proprietati de îngrijire.” Dr. David Heber, Presedintele Consiliului Consultativ de Nutritie al Herbalife.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu