Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

luni, 2 ianuarie 2012

X-mas Party la Centrul Wellness

Nu am mai postat demult caci perioada de sfarsit de an a fost destul de aglomerata. Insa recuperez cu niste fotografii de la petrecerea de Craciun ce a avut loc la Centrul Wellness din Bucuresti. Ce legatura are asta cu stilul de viata? Ei bine, petrecerile (din punctul meu de vedere) au mult de a face cu stilul de viata si cu wellness in general. In primul rand pentru ca legaturile intre oameni se leaga mult mai usor intr-un mod relaxat la un party, decat in cadrul obisnuit, mai mult sau mai putin formal dintr-un birou/cabinet.
 In al doilea rand pentru ca poti ajunge sa cunosti si alte laturi ale unui om, pentru ca e distractiv, iar distractia este un factor destul de important daca vorbim despre un stil de viata frumos. In al treilea rand pentru ca la petrecerile noastre sunt invitati intotdeauna si membri familiei, fie ei copii, bunici, mae, tati, iubiti, iubite, soti sau sotii etc. Lucrul acesta (cei ce lucreaza in corporatii sau angajati la stat imi vor da dreptate) nu prea se intampla in mod obisnuit, si pentru mine este foarte important! Nu pot gasi o modalitate mai frumoasa de a petrece timpul cu iubitul meu decat simtindu-ne excelent intr-un context de acest gen, cu oameni exceptionali, fara sa exagereze cineva cu alcoolul, cu tigarile sau alte vicii de acest gen, si simtindu-ne excelent! Si mai e o chestie, in activitatea asta avem o vorba: No Party, No Business! 
Asadar, lasand vorbele la o parte (si facand abstractie de mancarea mai mult sau mai putin traditionala - doar nu credeati ca noi nu mancam, nu? Dar luam Fibre multe si n-avem probleme! :) ), va las cu pozele:















































































































Dupa poze cred ca v-ati facut o idee cat de fun a fost, si ce mult ne-am distrat! Si sincer, a durat mai mult decat ma asteptam, insa nu s-a simtit deloc trecerea timpului. Asadar, va astept si pe voi la urmatoarea petrecere, sa simtiti ce inseamna un party Wellness!

2 comentarii:

Style, Beauty and the City spunea...

:)) supeeeer party! rad si acum cand doar ma uit la poze... :)) cei care nu au fost habar nu au ce au pierdut :))

GeminiGirl spunea...

Exact! A fost intr-adevar funny si distractiv!

Trimiteți un comentariu