Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

vineri, 12 august 2016

Fit Club Total - O experienta transformationala



Deja sunt 8 luni de cand am deschis, intr-o formula noua, unul din cele mai tari centre wellness cu platforma integrata din tara! 
Nici nu stiu cand a trecut timpul, ce e cert, este ca trece cu folos si cu rezultate fantastice. 

In primul rand, poate ar fi mai bine sa vorbim putin despre ce inseamna Fit Club. Clar NU este o sala de fitness traditionala. Este unul din putinele concepte din tara, in care se imbina antrenamentele, nutritia si solutiile concrete in directia asta (nu doar teorie, si incepand cu refacerea corecta a masei musculare dupa antrenamente) si inclusiv coaching-ul pe dezvoltare personala si crearea unui stil de viata frumos (chiar si in Romania).

Transformarea vine in urma unui proces foarte bine definit:

1. Atmosfera fun, motivanta si fara prejudecati - conceptul isi propune crearea unei comunitati de oameni activi si sanatosi, care gandesc (si se simt) la fel din acest punct de vedere. Practic te vei simti ca intr-o mini-vacanta! :) 



2. Antrenamente de o varietate mare, atat pentru cei incepatori cat si pentru cei mai antrenati si chiar pentru sportivii de performanta -  in cadrul unui grup care te incurajeaza si alaturi de un antrenor experimentat, vom folosi propria greutate, fitballs, gantere, haltere, steppere si diverse alte accesorii care sa iti eficientizeze efortul.


3. Educatie nutritionala si solutii eficiente si sigure (fara cantarit alimente si diete minune) - cu siguranta ai incercat si tu dietele deja depasite de supa de varza si altele de acest gen. Cunoastem deja si rezultatele. E momentul sa intelegem de ce anume are nevoie corpul nostru si sa ii asiguram o nutritie corespunzatoare cu aceste necesitati! Cu ajutorul programelor noastre nutritionale simple, si alaturi de un consultant personal, care sa iti cunoasca atat parametrii corporali cat si "slabiciunile", nu vei mai fi niciodata la dieta. Vei deprinde obiceiuri alimentare sanatoase, care sa te ajute sa ai o greutate normala pe care sa o pastrezi, atat personal cat si membrii familiei tale. 
Nu ai nevoie de o alta dieta, ci de o consiliere si suport profesionale. 


4. Sustinere si responsabilizare atunci cand simti ca vrei sa renunti - se intampla ca atunci cand incepi un program nou, sa vina si momente cand iti scade entuziasmul si vrei sa renunti, iar de cele mai multe ori, nu e nimeni acolo sa te ajute sa treci peste hopul asta. Iti va fi usor sa treci peste aceste momente, cu ajutorul antrenorilor Fit Club si al colegilor de clasa, care te vor incuraja si sprijini atunci cand rutina de zi cu zi se va pune in calea rezultatelor tale. Vom fi acolo cand vei avea nevoie, poti conta pe noi! 


5. E un concept ideal pentru incepatori - competitia este mereu cu tine insuti/insati. Nimeni nu te judeca! Pentru ca vei lucra numai cu antrenori certificati si cu experienta, exercitiile vor fi mereu adaptate nivelului tau de rezistenta. Antrenorii sunt interesati sa te ajute sa inveti lucruri noi si sa devii mai bun chiar din primele participari. Nu te vom forta sa faci miscari grele sau incomode, si vei avea la dispozitie mai multi antrenori care sa iti spuna exact ce sa faci pentru a executa corect miscarile. 


6. Dezvoltare personala si stil de viata wellness - o parte din antrenorii nostri sunt si speakeri la nivel national, persoane abilitate sa te ghideze catre un stil de viata mai frumos, mai echilibrat si in armonie cu visurile si valorile tale. 
Vei invata cum sa construiesti o viata de succes, pas cu pas, atat in domeniul personal cat si in cel financiar.


7. Alatura-te familiei Fit Club Total - prin sustinerea unui mediu pozitiv si aliniat scopurilor tale, sansele de succes cresc cu peste 200%! De aceea accentul a fost mereu pe crearea unei comunitati, a unei familii care sa porneasca in aceasta "calatorie" impreuna. Nu vei fi doar "o cifra" pentru noi, ci parte a unei echipe care te sustine si te incurajeaza si care are aceleasi obiective ca si tine!



Motive (suplimentare) pentru a deveni membru in Fit Club Total:

A. Pentru a avea mai multa incredere in tine si a putea purta hainele (sexy) pe care ti le doresti
B. Pentru a nu mai incerca sa slabesti fara rezultate
C. Pentru a avea o experienta incredibila care garanteaza ca iti va depasi asteptarile
D. Pentru a avea un antrenor profesionist si un plan care e dovedit ca functioneaza
E. Pentru un antrenament distractiv in care sa nu fie loc de ego-uri si etichete puse de ceilalti
F. Pentru ca te-ai saturat de diete! ;)
G. Pentru a te simti mai incarcat/a cu energie, mai puternic/a si mai usor/usoara
H. Pentru ca nu stii ce sa faci concret si ai nevoie de consiliere
I. Pentru ca vrei sa faci asta intr-un grup care sa te sprijine in incercarile tale si sa nu te mai simti singur/a

Ce vei obtine concret:

a. 1-6 antrenamente pe saptamana, cu antrenorii preferati (ai acces de cate ori iti doresti/iti permite programul)
b. Evenimente speciale, petreceri si intalniri cu grupa ta
c. Antrenamentele includ exercitii de rezistenta, exercitii cardio, pentru pierderea in greutate, tae-bo, gantere si multe altele
d. Verificari si monitorizare constanta pentru a vedea daca urmezi corect pasii programului
e. Perioada de acomodare, alaturi de antrenorul tau, pentru a-ti personaliza planul de mese si exercitii
f. Acces in grupurile private de Facebook si Whatsapp pentru sustinere zilnica si masurarea continua a evolutiei
g. Ghid de program si nutritie in pasi simpli, plan alimentar, brosura de retete si alte instrumente utile
h. Breakfast Club (Club de Nutritie) in care ai acces in fiecare dimineata si vei servi un mic dejun nutritiv si conceput de cei mai buni specialisti in nutritie la momentul actual

Contacteaza-ma la unul din numerele afisate in lateralul paginii sau pe email, pentru a rezerva prima sedinta, care va fi GRATUITA!

Te asteptam!!!