Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Herbalife24 - nutritie pentru oamenii activi




In Noiembrie 2014 s-a lansat in Romania gama care va revolutiona conceptul de nutritie pentru sportivi si pentru persoanele active fizic! Pentru mine a fost un impuls suplimentar sa incep un program mai disciplinat de antrenamente. 
Herbalife 24 isi propune sa depaseasca standardele din industrie in ce priveste nutritia dinaintea, din timpul sau dupa antrenamente. 
Toate astea pentru a aduce tot sprijinul nutritional de care ai nevoie, atat ca amator cat si ca sportiv profesionist. 
Ce e deosebit la gama este ca se poate personaliza foarte usor in functie de tipul de antrenament pe care-l practici si de intensitate. 

Cateva date tehnice, care vor conta mai ales pentru cine concureaza in competitii:
1. Fiecare lot de produse Herbalife24™ este testat pentru depistarea substanțelor interzise de către organizații precum Agenția Anti-Doping din Statele Unite ale Americii (USADA), Asociația Națională de Atletism pentru Colegii (NCAA), Liga Națională de Fotbal (NFL) sau alte asociații de sport profesionale sau de amatori.
2. Echipa noastră de controlul calității la nivel global lucrează pentru a se asigura că toate produsele îndeplinesc sau depășesc normele stricte stabilite de către Standardul de Bune Practici de Fabricație (GMPs).
3. Produsele Herbalife® sunt testate și monitorizate în mod regulat pentru a îndeplini numeroase detalii specifice, pentru a garanta stabilitatea produsului și pentru a ne asigura că toate ingredientele coincid cu afirmațiile de pe etichetă.
Promisiunea noastră este aceea de a ne asigura că sportivii, antrenorii și instructorii pot avea încredere în suplimentele noastre și de a insufla încredere în rândul Membrilor Herbalife Independenți.
Pentru un plus de siguranta, mai merita sa stiti ca Herbalife24 sunt testate de NSF International (National Sanitation Foundation) in calitate de organizatie independenta acreditata, ce testeaza si certifica produse la nivel international.
Gama e compusa din 5 produse exceptionale:

A. Formula 1 Sport:

Este o masa sanatoasa, care iti asigura o energie sustinuta si ajuta functia de imunitate. Poate fi consumat in orice moment al zilei si are o formula adaptata nevoilor nutritionale ale sportivilor.
Este de asemenea unul din produsele pe care le-am testat pe propria-mi piele si va pot spune ca gustul e bunicel, apropiat ca textura de orezul cu lapte (are o usoara aroma de vanilie), tine de foame o idee mai mult decat Formula 1 si acea proteina din lapte face diferenta in rezultate (mai ales daca iti doresti crestere in masa musculara).
Pret: 181 lei.

B. Hydrate:
Bautura fantastica pentru sala si nu numai. Contine electroliti biodisponibili, are o aroma usoara de portocala si e saraca in calorii. Poate fi utilizata in orice moment al zilei si imbunatateste clar hidratarea corpului. 
E unul din produsele mele preferate din aceasta gama.
Pret: 138 lei 

C. Rebuild Strenght:
Este unul din cele mai savuroase produse Herbalife. Furnizeaza un aport constant de aminoacizi, reface masa musculara si sustine imunitatea. 
Contine proteine din zer si cazeina si ajuta la recuperarea fortei musculare dupa antrenamente. Trebuie sa mentionez insa ca gustul este absolut fabulos. Ganditi-va la cea mai buna ciocolata calda pe care ati baut-o. Probabil e mai bun! 
Pret: 272 lei.

D. Prolong:
Este un produs pentru acele antrenamente sau competitii ce dureaza cel mai mult. Sustine utilizarea calorica, functia musculara si reduce uzura musculara. Se consuma in timpul antrenamentelor intense sau prelungite  si asigura un complex de carbohidrati din sursa dubla pentru o energie imediata si sustinuta. Are o aroma subtila si e usor de baut. 
Pret: 175 lei

E. Rebuild Endurance:
Te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate din fiecare antrenament. Reface nivelul de glicogen, muschii si reduce perioada de refacere. Accelereaza in special recuperarea dupa exercitiile aerobe. Gust placut de vanilie.
Pret: 257 lei. 

Gama este varf de lance in industrie. Si va las cu o scurta comparatie: 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu