Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

miercuri, 29 aprilie 2015

Herbalife SKIN - Varf de lance in domeniul ingrijirii personale

Kit-ul de testare pt 7 zile merita incercat!

In luna Ianuarie, s-a lansat pe piata din Romania una din cele mai dorite game de produse Herbalife - gama SKIN! Spun  ca este ravnita datorita mai multor fapte:

1. Contin peste 15 vitamine si extracte vegetale
2. Fac pielea mai fina si mai stralucitoare
3. Toata gama contine vitamina B3, Aloe, vitamina C si vitamina E la baza
4. Nu contin parabeni
5. Nu contin sulfati
6. Sunt testate dermatologic
7. Nu au contraindicatii (pot fi folosite incepand cu varsta de 12 ani)
8. Pot fi folosite atat de femei cat si de barbati
9. Nu irita pielea, sunt hipoalergenice

Gama contine 11 produse, care se pot grupa in "programe" personalizate. Produsele sunt:

A. Gel de curatare cu efect de netezire pe baza de citrice.



E un gel de curatare pentru tenul cu tendinte de ingrasare, cu parfum revigorant de portocala si grapefruit. Reduce sebumul dupa o singura folosire si contine microparticule exfoliante din boabe de jojoba. Tub de 150 ml.
Pret - 90 lei. 

B. Lotiune de curatare cu efect calmant pe baza de Aloe (pt ten uscat):



Lotiune de curatare cu un parfum proaspat si delicat ce face o spuma catifelata si fina la aplicare. Indeparteaza delicat si fara a irita tenul, excesul de sebum, murdaria si machiajul de peste zi. Catifeleaza si hidrateaza tenul. 
Pret: 90 lei.

C. Lotiune tonica energizanta pe baza de plante:



Lotiune tonica energizanta, fara alcool, cu infuzie de Aloe Vera si parfum de mandarine si citrice. Lasa tenul improspatat si curat, fara senzatie de uscaciune sau usturime. Formula cu vitaminele B3, C si E, Aloe Vera si alaun de potasiu.
Pret: 69 lei

D. Serum pentru reducerea ridurilor:



Serum multifunctional ce ajuta la diminuarea semnelor vizibile de imbatranire (efecte vizibile in 7 zile). Testele clinice arata ca pielea devine semnificativ mai catifelata, mai neteda, mai stralucitoare si mai luminoasa inca din primele zile de folosire. Potrivit pentru toate tipurile de ten. Contine extract de seminte de castan si peptide.
Pret: 233 lei

E. Exfoliant cu efect instantaneu pe baza de fructe de padure:



Exfoliant bogat in antioxidanti cu seminte din fructe de padure, care va ajuta sa obtineti un ten catifelat, fin si neted.
Pret: 71 lei

F. Masca purificatoare pe baza de argila si menta:



E o masca cremosa pe baza de argila cu efectul absorbant si tonifiant al argilei din bentonit, indepartand murdaria si absorbind excesul de sebum. Imbunatateste aspectul porilor dupa o singura aplicare.
Pret: 77 lei

G. Gel tonifiant pt ochi:



Ajuta la imbunatatirea aspectului zonei delicate a ochilor, sporind elasticitatea si fermitatea pielii. Efecte demonstrate prin studii clinice!
Pret: 142 lei

H. Crema Hidratanta pt Ochi:



Special conceputa pt zona sensibila din jurul ochilor, care are mai putine glande sebacee si sudoripare si este extrem de predispusa la dezhidratare. Ajuta la diminuarea aparitiei liniilor fine de expresie si a ridurilor fine din jurul ochilor. Crestere semnificativa a hidratarii pielii dupa 8 ore, demonstrata clinic.
Pret: 142 lei

I. Crema regeneratoare de noapte:



Crema bogata, luxurianta, ajuta la hidratarea atat de necesara tenului pe parcursul noptii. Hidratarea de lunga durata, permite sa ne trezim dimineata cu un ten mai catifelat si mai neted. Asigura o imbunatatire a aspectului general al tenului si a luminozitatii in doar 7 zile. 
Pret: 175 lei

J. Crema hidratanta protectoare FPS 30:



Crema hidratanta ce asigura protectie UVA/UVB. Diminueaza aparitia liniilor fine de expresie si dubleaza nivelul de hidratare. Pielea devine mai catifelata in doar 7 zile.
Pret: 175 lei

K. Crema hidratanta pt stralucire zilnica:



Lotiune hidratanta cu proprietati iluminatoare care va va face tenul sa straluceasca de sanatate! Pielea radiaza chiar si fara machiaj. Testele clinice au demonstrat ca produsul dubleaza hidratarea pielii timp de 8 ore.
Pret: 175 lei.

Si acum, pentru ca prea multe vorbe strica...efectul, am zis sa va arat si cateva rezultate cu aceasta gama. Stiu, sunt spectaculoase, dar credeti-ma, am vazut pe propria piele o parte din aceste efecte (la propriu) si la clientii mei care deja le-au introdus in rutina lor. 










Si barbatii folosesc SKIN cu usurinta si....cu rezultate! :D 










Acum sa va spun si ce folosesc/am testat eu. In primul rand, inca nu mi s-au terminat produsele din gama Nourifusion, asadar fiti indulgenti cu mine. :) In acest moment, am testat toate produsele SKIN, dar de folosit am folosit propriu zis doar Gelul de Curatare cu efect de netezire pe baza de citrice (pt ten cu tendinte de ingrasare) si Masca Purificatoare pe baza de argila si menta. 
Pot spune ca sunt ambele exceptionale! Gelul are microparticule de jojoba, care lasa tenul foarte curat si proaspat, imbunatatind foarte mult textura lui. Iar masca este clar mai puternica (ca si efect) decat cea din gama Nourifusion, curatand tenul in profunzime si lasandu-l fara puncte negre si sebum in exces. Efectul de curatare este deosebit, iar toate astea in numai 10 minute! Superb!

Si daca nu ma credeti pe cuvant, va invit sa le testati: 



Programarile se pot face telefonic. Asadar, va doresc....o piele minunata! ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu