Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Paste fericit si fara probleme!



Au venit si sarbatorile pascale deja si oamenii se pregatesc sa petreaca din nou momente de liniste, bucurie si comuniune cu familia si cei dragi. In acest context, va doresc si eu un Paste fericit, multe impliniri si pace sufleteasca! 
Si pentru ca mereu am tinut ca Iepurasul sa nu lipseasca, impreuna cu cadourile lui, pe langa ouale rosii si cozonaci, va indemn sa aveti pe mesele voastre si suplimentele Herbalife, sa va ajute digestia si organismul sa fie un forma maxima, sa va puteti bucura de timpul petrecut cu cei dragi si sa fie unul de calitate. 
Printre ele se numara desigur deliciosul shake Formula 1, care va va ajuta sa treceti peste sarbatori fara kilograme in plus (usurandu-va de cateva sute de calorii, pe care le-ati acumula dimineata, mancand un alt mic dejun). Aveti mai jos doua retete delicioase, de savurat impreuna cu apropiatii vostri:




Bineinteles, pe langa el, va recomand cu caldura si ceaiul Thermojetics, care va ajuta la topirea grasimilor si care va va asigura energia necesara, pentru a fi gazda perfecta sau musafirul perfect! Si nelipsite trebuie sa fie si bautura concentrata de Aloe (recomand varianta Mango) si Fibrele. Ambele vor ajuta digestia sa faca fata perfect iesirii din post, curatarea usoara a colonului si vor impiedica absorbtia grasimilor in exces (in special Fibra). 
Va mai indemn, de asemenea, daca aveti vreun Berbec in familie, sa-i oferiti un cadou inedit, constand in Pudra Proteica Personalizata. Il/o va ajuta sa-si tonifice masa musculara si sa aiba senzatie de satietate mai buna dupa mese. 



Eu va doresc din suflet sa aveti pace interioara si sa ne revedem dupa Paste mai relaxati, mai impacati cu noi si cu natura si mai apti pentru a ne urma visurile! 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu