Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

joi, 27 martie 2014

Fit Club Herbalife

Incepand cu jumatatea anului 2013, distribuitorii independenti Herbalife au initiat un proiect numit Fit Club, pentru a promova un stil de viata activ si sanatos. Proiectul s-a bucurat de mult succes si oamenii care s-au angrenat in el, au avut rezultate incredibile inclusiv in programele lor pentru controlul greutatii. 


Accesul la Fit Club se face pe baza de invitatie si exista abonamente limitate de 4 participari gratuite, pentru persoanele care nu sunt clienti Herbalife activi si abonamente cu gratuitate nelimitata pentru persoanele ce sunt in programe Herbalife. 
Antrenorii sunt persoane cu experienta in fitness, aerobic, tae-bo, dans dar si in Herbalife, ei fiind antrenori de stil de viata Herbalife.Sedintele dureaza o ora, din care 10 min, la inceput, sunt de incalzire, iar 5 min la sfarsit de stretching. Exercitiile sunt diferite de la sedinta la sedinta in functie si de antrenor si de target-ul sedintei. 
Una din salile unde se desfasoara proiectul este sala Lotus Sport, din zona Eroii Revolutiei (Bucuresti). Sedintele au loc in fiecare sambata, incepand cu ora 16. Sala este dotata cu toate cele necesare, inclusiv dusuri si vestiare. 
La Brasov, Fit Club are loc martea, la sala de sport a Universitatii Transilvania, la ora 19. 
Fit Club este pentru oricine doreste sa faca mai multa miscare, indiferent de sex, varsta si posibilitati. Antrenorii concep exercitii cu nivel scazut, mediu si crescut de intensitate, asa ca fiecare are ceva de facut si ideea e sa ne simtim bine, sa socializam, sa facem miscare si sa ardem ceva calorii! 
Va invit deci sa participati la urmatorul Fit Club, sa va distrati, sa deveniti mai activi si sa faceti ceva pentru dvs macar odata pe saptamana! Contactati-ma pentru invitatie fie pe email, fie telefonic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu