Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

luni, 29 iulie 2013

STW Predeal Iulie 2013


 Vara asta a venit din nou cu un regal din partea indrumatorilor nostri, anume cu al doilea weekend Herbalife de anul acesta. Lasand la o parte petrecerea cu tematica de Cadine si Sultani (in ton cu Extravaganza ce urmeaza a se tine in Turcia in Septembrie), team building-ul asta mi-a adus multa plus valoare, multa viziune si bineinteles motivatie si informatie pentru a-mi creste business-ul la urmatorul nivel.










































marți, 16 iulie 2013

10 recomandari pentru o detoxifiere ca la carte


Revenim la detoxifiere, caci e perioada concediilor, cand ne rasfatam si ne intoarcem acasa cu 2-3 kg in plus si din pacate cu multe toxine acumulate in escapadele in locatii all inclusive. 
In primul rand e important sa intelegem ca detoxifierea inseamna mai mult decat curatarea rapida si repetata a colonului prin aport sporit de fibre sau alte suplimente nutritive. Adevarata detoxifiere are implicatii mult mai profunde, in special la nivel celular. 
Detoxifierea nu inseamna ca sunt interzise orice alimente de origine animala, dar vom acorda o mai mare importanta sursei acestor alimente, cantitatilor, modului de preparare si bineinteles asociere a acestora. O prima recomandare ar fi sa introducem in alimentatia de zi cu zi multe "frunze": urzici, spanac, ceapa verde, usturoi verde, leurda, stevie, loboda, macris. 
In general, detoxifierea are 3 etape: atragerea toxinelor, eliminarea lor si ingrijirea corpului in timpul detoxifierii. Mobilizarea toxinelor poate fi facuta cu ajutorul alimentelor alcaline: legume cu frunze verzi, radacinoase, plante aromatice, acid alfa lipoic si alimente bogate in seleniu. Aici pot recomanda pentru cei mai ocupati sau carora nu le plac genul acesta de alimente (ori au alergii la unele dintre ele), 3 produse Herbalife care sa se ocupe de aceste aspecte pentru voi: Formula 1 (shake-ul nutritiv ce asigura cea mai sanatoasa masa din zi, si care aduce un bun aport de Seleniu, acid alfa lipoic si elemente nutritive din radacinoase), Aloe Drink (concentratul de Aloe, ce asigura "dusul" nostru pe interior si este un suc alcalin) si Fibre si Ierburi Aromatice (supliment bazat pe fibre si care aduce un bun aport de elemente nutritive extrase din plante aromatice). 
Eliminarea toxinelor se va face prin procesele fiziologice naturale, dar si prin stimularea acestora: sauna, sport pentru a ajuta corpul sa transpire si ceaiurile cu efect diuretic care ajuta la eliminarea compusilor hidrosolubili. Si aici Centrele noastre de consultanta si produsele Herbalife va pot veni in ajutor. In aceasta perioada, va invit pe aceia dintre voi care va doriti sa faceti mai multa miscare, dar nu aveti bani, motivatie etc, sa participati la Fit Club! Este un proiect nou, de fitness si aerobic, care vine in sprijinul celor ce isi doresc sa faca sport, intr-un mediu pozitiv, fara prejudecati, deschis pentru orice persoana de orice varsta si posibilitati. 
Iar ceaiul Thermojetics va va ajuta atat sa hidratati corpul, sa-i oferiti energia necesara si sa eliminati toxinele intr-un mod natural, sprijinind digestia in mod natural.
De asemenea, un proces interesant apare la consumul regulat si crescut de grasimi sanatoase: curatarea compusilor liposolubili si a excesului de colesterol prin secretia crescuta de bila. Acest proces poate fi ajutat de suplimenti buni de Omega 3, precum Herbalifeline
Ingrijirea corpului in timpul detoxifierii presupune si atentia sporita asupra simptomelor pe care corpul ni le poate da: ameteli, pofte, dezhidratare, iritabilitate sau slabiciune. Si pentru ca v-am promis 10 recomandari pentru a face acest proces corect, iata-le:

1. Stabileste de la inceput intervalul de timp alocat acestui proces. Cel mai bine ar fi sa-ti lasi corpul sa treaca printr-o perioada naturala de adaptare la schimbarea stilului alimentar, iar asta presupune undeva la 3 luni de zile.

2. Elimina zaharul alb, prajelile in ulei, margarina, alimentele tip fast-food, glutenul (paine alba, paste albe, biscuiti, cereale dulci), cafeaua, fumatul, uleiurile proinflamatoare (floarea soarelui, rapita, porumb) si lactatele industriale.

3. Alege alimente naturale, pe cat posibil fara prea multe procesari si aditivi: carne de tara, oua bio sau de la tara, legume cultivate fara ingrasaminte si pesticide.

4. Ai grija sa previi dezhidratarea prin consumul de apa, supe si ciorbe (bineinteles fara rantas). Atentie, nu toate ceaiurile hidrateaza, in special NU cele diuretice (daca le consumati atunci va trebui sa beti si mai multa apa).

5. Ai grija sa previi demineralizarea. Adauga in alimentatie nuci si seminte de susan si in si nu uita de suplimentele nutritive cu aport bogat de minerale, precum Formula 2

6. Pentru a face fata poftelor ce pot aparea in aceasta perioada, adauga in alimentatie suplimente alimentare naturale, bogate in crom, picolinat, acid alfa lipoic, glutamina, extract de scortisoara. Din nou vin cu o rcomandare perfecta in acest sens, anume Thermojetics Yellow, supliment Herbalife bogat in crom, extract de Garcinia Cambodgia si alte elemente nutritive importante in reglarea nivelului de zahar din sange.

7. Pentru a curata ficatul, splina, rinichii, adauga alimente precum anghinare, salata verde, supa de vita dar si ceaiuri amarui si suplimente cu silimarina, spirulina si argila. Aici am sa va recomand cu caldura doua suplimente Herbalife extraordinare: Activatorul Celular (sprijina asimilarea si ajuta functia ficatului) si Cell-U-Loss (bogat in fier si vitamina C, cat si alte elemente biologic active, sprijina eliminarea lichidelor in exces dar si functiile rinichilor).

8. Fa miscare! Vei ajuta corpul sa elimine toxinele prin transpiratie.

9. Ai grija si de minte si de suflet: evita televizorul, asculta muzica relaxanta, citeste o carte buna (as sugera de dezvoltare personala), mediteaza, fa-ti planuri de viitor, intalneste-te cu oameni pozitivi.

10. Adauga in alimentatie condimente si plante aromatice precum scortisoara, boiaua de ardei iute, ghimbirul si coriandrul. 

Nu uita, un consultant wellness te poate sprijini in aceste schimbari cu informatii, programe specializate si personalizate, consultanta si monitorizare. Asadar, fa-ti o programare la o evaluare de stil de viata si alimentatie si incepe de acum sa faci ceva pentru sanatatea ta!