Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Despre Herbalife - stiinta, experienta, fapte



Nu am scris niciodata despre asta pe blog, insa cred ca e timpul sa va dau cateva date si fapte despre Herbalife, pe care nu le stiati sau le stiati doar la un nivel de "suprafata". Si cred ca unul dintre cele mai importante lucruri legate de Herbalife este stiinta din spatele companiei.
Initial nu i-am dat prea mare importanta, insa de-a lungul timpului am inteles cata valoare avem datorita acesteia. Sunt putine companii de suplimenti si poate si mai putine companii de vanzari directe care pun atata accent pe stiinta si care investesc atat de mult in aceasta. Si asta este ceea ce costa de fapt atunci cand vorbim despre produse. Asta si consultanta oferita la vanzarea oricarui produs Herbalife. 
Sa o luam cu inceputul, anume cu medicii care se ocupa de dezvoltarea si crearea produselor.

Profesor David Heber (Presedinte al Comitetului Herbalife pentru Consiliere Stiintifica si Nutritie si Director pentru Nutritie Umana, UCLA):



Recunoscut ca fiind printre cei mai buni 100 medici din SUA, era deja o somitate inainte de a incepe colaborarea sa cu Herbalife, fiind implicat activ in tot ce inseamna cercetare pentru tratarea cancerului si redactand carti ce au devenit best-seller-uri in domeniul nutritiei. Una dintre ele este "What Color is Your Diet", recomandata de CBS News si multe alte publicatii. Ceea ce multi nu stiu este ca Dr. David Heber a inceput colaborarea cu Herbalife testand produsele pe el insusi, si ajungand astfel sa slabeasca 7 kg cu ele si mentinandu-le cu usurinta de-a lungul timpului. Avand acest rezultat obtinut mult mai usor decat cu o dieta obisnuita, l-a "recrutat" alaturi de el in aceasta colaborare si pe unul dintre studentii sai (caruia ii era mentor in acelasi timp), anume Luigi Gratton (vom vorbi despre el imediat), care a revolutionat modul in care produsele Herbalife au fost vazute in presa si in general, prin carisma sa si modul in care aplica tot ceea ce spune.
Revenind la Dr. David Heber, el spune: "Din pacate, stilul de viata modern nu sprijina alegerile sanatoase care pot ajuta la prevenirea dezvoltarii problemelor odata cu imbatranirea. In prezent, majoritatea persoanelor nu beneficiaza de ceea ce stiinta considera necesar pentru a avea o sanatate optima, o dieta sanatoasa, exercitii fizice si un stil de viata echilibrat".

Ph.D. Louis Ignarro (Membru al Comitetului Herbalife pentru Consiliere Stiintifica si Nutritie si Laureat al Premiului Nobel pentru Medicina):



Despre Ph.D. Louis Ignarro nici nu ar mai trebui sa adaug nimic avand in vedere distinctia de laureat al premiului Nobel, insa am sa adaug ca era deja la acest nivel cand a intalnit Herbalife. Ceea ce l-a determinat sa colaboreze cu aceasta companie a fost faptul ca Herbalife a fost singura corporatie dispusa sa-i puna la dispozitie tot ceea ce avea nevoie din punct de vedere tehnic si al resurselor pentru a-si pune in practica descoperirile (premiul Nobel a fost castigat pentru descoperirea oxidului nitric, molecula ce se gaseste in organism in stare naturala si e implicata in multe procese fiziologice si patologice, precum este si un bun vasodilatator). Oxidul nitric este acum folosit in industria farmaceutica, fiind o componenta fundamentala in neurologie, fiziologie si imunologie. De asemenea este important in protejarea organelor, precum ficatul de exemplu, impotriva dereglarilor de tip ischemic.
Asadar, Dr. Ignarro a adus o contributie importanta omenirii, fara insa a o putea pune efectiv in practica pana la Herbalife. In cadrul companiei a dezvoltat o intreaga gama de produse ce vin in sprijinul sistemului cardiovascular (in Romania unul dintre ele este Herbalifeline -  cel mai bun complex de Omega 3 de pe piata). In continuare isi pune semnatura pe aceste produse, ceea ce aduce companiei un plus de credibilitate, avand in vedere ca dintre cei 51 de medici care mai sunt in viata si au castigat premiul Nobel pentru medicina, unul singur colaboreaza cu o companie de vanzari directe, si acea companie este Herbalife, iar medicul este nimeni altul decat cel mai sus mentionat! Asta spune ceva, luand in considerare faptul ca nici un laureat al premiului Nobel nu si-ar pune in pericol reputatia daca nu ar fi absolut convins de calitatea a ceea ce semneaza.

M.P.H. Luigi Gratton (Vice-Presedinte pentru Sanatate si Educatie in cadrul Herbalife):



Pe langa faptul ca M.D. Luigi Gratton e multiplu campion la triatlon, este recunoscut in SUA si ca un excelent medic nutritionist, cu o carte ajunsa de asemenea in topuri - "Keep It Simple: Diet and Exercise". Unul dintre aspectele cele mai interesante legate de Gratton este faptul ca a fost extrem de sceptic in ceea ce priveste Herbalife, pana cand mentorul sau mai sus amintit, l-a luat cu el la o Extravaganza. Acolo, incet incet scepticismul s-a transformat in incredere vazand nenumaratele rezultate cat si recunoasterea de care se bucura Dr. David Heber, acceptand la final invitatia acestuia de a se alatura in bordul stiintific al companiei. De atunci a devenit promotorul unui stil de viata activ si sanatos, colaborand cu distribuitorii (si aici pot mentiona ca este incredibil cat de usor comunici cu aceasta persoana, eu primind mereu raspuns pe email de la el personal atunci cand am avut intrebari) si devenind de-a lungul timpului medicul ce colaboreaza cu nutritionistii tuturor sportivilor si echipelor sponsorizate de Herbalife, in dezvoltarea dietelor acestora. Printre sportivii si echipele de al caror program nutritional se ocupa, se numara si L.A. Galaxy (cu al lor David Beckham) si F.C. Barcelona (cu arhi-cunoscutul Messi). 


Pe langa aceste nume, Herbalife are in bordul medical peste 25 de minti luminate intr-ale medicinei si nutritiei. Acesti medici sunt printre cei mai buni din tarile lor de provenienta si sunt de pretutindeni din cele 92 de tari cu reprezentanta Herbalife. 
Si daca tot am intrat in subiectul acesta, cateva date care merita mentionate legate de companie sunt urmatoarele:

1. E de 33 de ani pe piata, deci experienta si siguranta sunt garantate
2. Are actiunile la NYSE (cea mai puternica bursa din lume, pe langa cele de la Londra si Tokyo)
3. Produsele Herbalife sunt avizate de ministerele de sanatate din toate cele 92 de tari cu reprezentante (ceea ce trece aceste produse prin 92 de filtre de legislatie alimentara)
4. Peste 2 milioane de distribuitori in intreaga lume
5. Peste 100 milioane de clienti multumiti de produse
6. Peste 100 atleti, sportivi de performanta si echipe sportive sponsorizate NUTRITIONAL (prin contract acestia/acestea mananca produsele Herbalife)
7. Tot procesul de fabricare (de la samanta pana la consumatorul final) este controlat in intregime de companie. Asta inseamna ca exista siguranta maxima in tot ce inseamna calitatea si naturaletea elementelor nutritive din produse. 
8. Produsele respecta legea etichetei si a megadozajului, ceea ce inseamna ca tot ceea ce exista in produs va fi regasit si pe eticheta si toate efectele secundare ce ar putea interveni in urma consumului neadecvat al produselor (exagerarea cantitatii) sunt trecute tot acolo.
9. Produsele sunt suplimente nutritionale, din plante, NU medicamente! Ele nu trateaza nici o afectiune.
10. Cifra de afaceri a companiei este de peste 5 miliarde $ anual.
11. Peste 5 studii clinice facute pe diferite game de produse Herbalife, la nivel mondial.

Asadar aveti aici cateva date de baza legate de compania Herbalife. Din experienta mea de 6,5 ani de cand lucrez alaturi de Herbalife nu pot spune decat ca tot ce a facut compania, mereu a fost in favoarea clientilor si distribuitorilor sai. Si focusul sau a fost mereu pe calitate si rezultate. Nu pot spune decat ca am fost, sunt si voi fi mereu mandra sa fac parte din Herbalife.






marți, 16 aprilie 2013

Despre produse din experienta mea - RoseGuard


A venit timpul sa va povestesc si despre RoseOx. E un supliment pe care personal il folosesc in general iarna, insa il recomand cu drag oricui are probleme cu imunitatea. 
Este bazat pe rozmarin (in egleza rosemary) si are un efect de eliberare in "cascada" a antioxidantilor precum vitaminele E, A si C. In special vitaminele A si C se asimileaza in prezenta vitaminei E asadar un complex care sa le contina pe toate este ideal pentru a proteja imunitatea.  In acelasi timp, rozmarinul e recunoscut ca fiind un bun sprijin atat pentru memorie  cat si pentru sportivi, aducand o multime de antioxidanti organismului si astfel protejandu-l de procesele accelerate de oxidare date de efortul fizic intens.
De asemenea este folositor fumatorilor ce doresc sa renunte, caci are efect de detoxifiere si curatare a organismului. Are cele mai bune efecte in combinatie cu Schizandra Plus, aducand astfel necesarul de antioxidanti zilnic. 
RoseOx ma ajuta mereu sa trec peste ierni fara nici o problema, in ultimii 6 ani racind odata pe an maxim! In familia mea, sora de numai 5 ani avea probleme majore cu imunitatea, fiind mereu necesare vizite la spital si multe antibiotice pentru a o pune pe picioare. De cand a inceput sa ia un program bazat pe Formula 1, Formula 2, Schizandra si RoseOx nu a mai avut nici o problema, sistemul ei imunitar a inceput sa lupte cu succes cu racelile si virusii, iar in ultimii 5 ani (acum are 10) nu a mai racit decat poate odata pe an, si fara febra sau necesitatea de a lua antibiotice! Ceea ce pentru noi ca familie a fost extraordinar! 
Asadar RoseOx este ceea ce aveti nevoie daca doriti o imunitate de fier. Pretul acestuia este de numai 96 lei