Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 16 aprilie 2013

Despre produse din experienta mea - RoseGuard


A venit timpul sa va povestesc si despre RoseOx. E un supliment pe care personal il folosesc in general iarna, insa il recomand cu drag oricui are probleme cu imunitatea. 
Este bazat pe rozmarin (in egleza rosemary) si are un efect de eliberare in "cascada" a antioxidantilor precum vitaminele E, A si C. In special vitaminele A si C se asimileaza in prezenta vitaminei E asadar un complex care sa le contina pe toate este ideal pentru a proteja imunitatea.  In acelasi timp, rozmarinul e recunoscut ca fiind un bun sprijin atat pentru memorie  cat si pentru sportivi, aducand o multime de antioxidanti organismului si astfel protejandu-l de procesele accelerate de oxidare date de efortul fizic intens.
De asemenea este folositor fumatorilor ce doresc sa renunte, caci are efect de detoxifiere si curatare a organismului. Are cele mai bune efecte in combinatie cu Schizandra Plus, aducand astfel necesarul de antioxidanti zilnic. 
RoseOx ma ajuta mereu sa trec peste ierni fara nici o problema, in ultimii 6 ani racind odata pe an maxim! In familia mea, sora de numai 5 ani avea probleme majore cu imunitatea, fiind mereu necesare vizite la spital si multe antibiotice pentru a o pune pe picioare. De cand a inceput sa ia un program bazat pe Formula 1, Formula 2, Schizandra si RoseOx nu a mai avut nici o problema, sistemul ei imunitar a inceput sa lupte cu succes cu racelile si virusii, iar in ultimii 5 ani (acum are 10) nu a mai racit decat poate odata pe an, si fara febra sau necesitatea de a lua antibiotice! Ceea ce pentru noi ca familie a fost extraordinar! 
Asadar RoseOx este ceea ce aveti nevoie daca doriti o imunitate de fier. Pretul acestuia este de numai 96 lei




 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu