Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Doctor's Tour cu MD. PhD. Julian Alvarez Garcia

Dr. Alvarez sprijinit de indrumatorul meu (ce a lucrat si ca traducator) Manuel Paun
Joia aceasta am avut placerea si onoarea sa lucrez si sa ma instruiesc cu Dr. Julian Alvarez Garcia! A fost absolut incredibil! Nu ma asteptam sa invat atatea lucruri noi dupa aproape 6 ani de activitate in domeniu. 
Se vede clar faptul ca omul acesta avea pe langa studiile in medicina si experienta de peste 20 de ani care sa-l sustina. Toata sala nota de zor, si pana si la sectiunea pentru invitati oamenii au primit exact ce li s-a promis: o multime de informatii avizate (atat despre alimentatie cat si despre produsele Herbalife), un timp petrecut cu utilitate dar si relaxant, tombola cu o multime de premii (chiar si unul dintre invitatii iubitului meu a castigat la ea) si bunavoie.

La training am notat si eu foarte mult, iar unele dintre informatiile primite am sa vi le transpun aici:
- Universitatea din Minnesota e numarul 1 in lume in ce priveste studiul plantelor, iar Herbalife lucreaza cu ea.
- Organismul uman nu poate asimila mai mult de 20g de proteine per masa, daca aceasta cantitate e depasita (de ex mancam multa carne, fie ea si slaba) acesta o va procesa si o va depozita ca si grasime. 
- Ceea ce face ca shake-ul Formula 1 sa fie dulce sunt carbohidratii (nu exista indulcitori) din planta respectiva (ex. aroma si gustul de caspuni sunt extrase din capsunele propriu-zise).
- Proteina in exces (luata de exemplu pentru a creste masa musculara, insa fara a se respecta gramajul necesar organismului) afecteaza ficatul si rinichii din cauza aportului de azot (astfel, chiar si cu sport, aceasta nu se asimileaza).
- Tabelele cu elemente nutritive de pe alimente se schimba aproape lunar, caci si procesele de productie se schimba de la luna la luna. 
- Raportul dintre Omega 6 si Omega 3 in alimentatia omului ar trebui sa fie de 3 la 1. Din pacate insa in alimentatia din ziua de azi raportul intalnit in general este de 10-30 la 1! Asta inseamna ca dieta moderna este pro-inflamatoare.
- Daca vrei sa fii sanatos si sa arati bine la 50 de ani, trebuie sa incepi sa ai grija de alimentatie si sanatate de la 15 ani.

Bineinteles astea sunt doar cateva dintre lucrurile interesante pe care le-a abordat Dr. Alvarez. Printre altele, a punctat si clasicele (deja) recomandari pe care le dam si noi mereu clientilor nostri si persoanelor cu care lucram in fiecare zi, cum ar fi faptul ca nutritia este un obicei, ceva care trebuie sa se intample in fiecare zi. Nu e important ce faci intr-una din zile, ci ceea ce faci in fiecare zi! 
Si pentru a va lasa cu ceva ce va poate fi util, medicul nostru ne-a sugerat site-ul EFA Education de unde ne putem informa despre Omega 3 si Omega 6 si unde exista chiar si un soft de calcul al raportului dintre Omega 6 si Omega 3 din alimentatia fiecaruia dintre noi.
Multumesc Herbalife, pentru oportunitatea de a-mi imbunatati cunostintele si experienta, constant!

Doamna Nina (in albastru deschis) a castigat un balsam din noua gama Herbal Aloe

Cea mai tare gasca de la Doctor's Tour!

miercuri, 17 octombrie 2012

Dietele si starea emotionala a femeilor


Cine nu a auzit, sau chiar a incercat, de cura cu supa de varza sau altele asemanatoare, bazate pe un singur aliment de care te saturi dupa doar cateva zile? De cate ori nu te-ai lovit de efectul yo-yo odata ce incheiai o dieta rapida si ineficienta pe termen lung? Conform unui studiu realizat in Londra (unde altundeva?), nu esti singura care s-a ales cu un sentiment de frustrare dupa ce a urmat o astfel de dieta! La studiu au participat 501 femei cu varste cuprinse intre 35 si 55 de ani, toate cu un surplus de greutate de 19 kg sau mai mult peste greutatea normala. 334 de participante au urmat diferite diete monotone in ultimele 3 luni, dintre care 62% au pus la loc kilogramele pierdute. In plus, s-au ales cu sentimente negative, de frustrare si autoinvinovatire, lucru ce poate duce la pierderea abilitatii de a rezolva probleme, sustine psihologul londonez Alison Harper.
Avand aceste date in vedere, ma intreb mereu de ce sunt anumite persoane atat de sceptice cand vine vorba de un program personalizat, deci specific creat pentru ele, cu Herbalife? Privarea de anumite alimente (unele mai sanatoase, altele mai putin sanatoase) duce la "marirea" anumitor carente care deja sunt resimtite de catre organism, din cauza alimentatiei si a stilului de viata moderne. Drept urmare o dieta prin definitie este incorecta. 
Asadar de ce sa spui "NU" unui program de alimentatie corecta care nu numai ti-ar asigura toate elementele nutritive necesare organizmului pentru a functiona corect, ci s-ar ocupa de caloriile necesare fiecaruia pentru o slabire corecta si usoara, fara foame si caderi de energie! In plus, asigura un rezultat de durata, nu doar pentru cateva saptamani. Mentinerea (atata timp cat respecti anumite lucruri de baza) are loc usor si natural. Deci, ceea ce as sugera cu drag, femeilor cu surplus (mai mic sau mai mare de pretutindeni) e sa nu se mai supuna unor chinuri inutile, si sa isi acorde o sansa cu Herbalife. S-ar putea sa le schimbe complet viata, sau cel putin aspectul!  

marți, 9 octombrie 2012

Extravaganza Barcelona 2012

Catedrala din Barcelona


Tocmai m-am intors de la Barcelona!! Da, am revenit de la ultima Extravaganza Herbalife, un eveniment unic. Extravaganza este incununarea unui an de munca al distribuitorilor Herbalife. Este practic un congres de nutritie combinat cu un eveniment de marketing si in acelasi timp cu multa multa recunoastere, emotie, noutate, inovatie si informatie. 
Acolo orice colaborator Herbalife are ocazia sa afle ultimele noutati din domeniul wellness, sa se instruiasca cu unii dintre cei mai renumiti specialisti in nutritie si medicina din lume, sa invete despre MLM dar si despre marketing in general de la somitati din domeniu si sa isi imbogateasca atat experienta in activitate cat si in viata in general. Acolo poti cunoaste oameni (unii dintre ei chiar multimilionari in dolari) din toate colturile Europei, Africii si Orientului Mijlociu si poti intelege la un nivel mult mai complex ce inseamna de fapt Herbalife, si ce impact poate avea consumul acestor minunate produse asupra vietii tale si a celor din jur.
Ce am obtinut eu de la al patrulea astfel de eveniment la care am avut onoarea si placerea sa particip? ENORM!
In primul rand personalitatile cu care am lucrat mi-au dat toata informatia necesara si toata inspiratia pentru a atinge urmatorul nivel din cariera mea. Am sa enumar doar cateva dintre ele, pentru a va face o idee: Michael O. Johnson (CEO al companiei, si unul dintre cei mai "vanati" CEO din SUA, fost Presedinte al Disney), Michael Burton (President's Team din SUA, si o adevarata inspiratie pentru noi toti, prin prisma rezultatului exceptional in masa musculara, obtinut la peste 40 de ani), Adina Barboi si Rodica Macadrai (vedetele noastre autohtone, care au ridicat in picioare o sala de 20.000 de oameni si care au starnit in sufletele noastre o mandrie mare pentru faptul ca suntem romani), Juan Miguel Mendoza (40K President's Team - pentru mine personal un adevarat guru al motivatiei, si da, cel mai funny dintre speakeri) - invitatul special al Extravaganzei si Luigi Gratton (specialist in nutritie sportiva si medicina familei, si recunoscut medic la nivel mondial atat pentru best-seller-ul sau cat si pentru faptul ca ofera expertiza sa unor sportivi precum Messi, Beckham si unora dintre cele mai cunoscute echipe sportive din lume).

Si am sa va dau si cateva dintre ideile cele mai importante pe care eu mi le-am notat:

- Intotdeauna sa tinzi sa castigi cat valorezi, nu te multumi niciodata cu mai putin
- Herbalife are tehnologii pe care 90% din companiile de suplimenti nu le au
- In ultimii 5 ani, putine companii (exceptand Apple) au avut o crestere in cifra de afaceri si in vanzari ca Herbalife
- Exista 82 de Casa Herbalife in lume (asta inseamna ca Herbalife investeste enorm in a da inapoi comunitatii, si in special copiilor defavorizati)
- A avea un business e cea mai usoara cale catre independenta financiara, insa sunt atatea provocari incat marea majoritate a oamenilor renunta si se angajeaza
- Multi confunda succesul academic cu cel profesional, si pe cel profesional cu cel financiar
- Oriunde ai fi acum, orice ai face, e destul pentru a face Herbalife si a avea succes
- Tot ce e important in viata necesita timp, acesta e ingredientul cheie
- Calitatea vietii e mai importanta decat banii
- Anul acesta sunt 13 Extravaganza Herbalife in toata lumea (inmultiti asta cu o medie de 17.000 de persoane participante, si va veti face o mica idee despre amploarea Herbalife)
- Bautura noastra de Aloe e procesata la rece si infiletata manual pentru pastrarea puritatii! Ultimele cercetari au demonstrat si ca actiunea acesteia in organism este foarte asemanatoare cu aceea a unui prebiotic.
- Love -> Learn -> Work
- Orice crezi ca e mare (irealizabil) acum, poate fi si mai mare
- Nu o sa ai parte niciodata de lucruri bune si deosebite, daca faci actiuni obisnuite
- Mereu trebuie facute sacrificii pentru a obtine succesul, dar vei primi mult mai mult inapoi
- In viata, 90% din problemele pe care le avem, le provocam singuri
- Singurul lucru pe care il ai toata viata e numele tau. Orice altceva poate disparea oricand

Si ca sa nu uit, un ultim lucru dar poate mai important decat toate este faptul ca la Extravaganza ai parte de multa dezvoltare personala! Este poate cel mai avansat curs de dezvoltare personala la care ar putea cineva sa participe. Si da, pe langa toate acestea, pentru mine personal, Extravaganza inseamna si turism. Anul acesta am revenit cu drag la Barcelona, un oras absolut deosebit, si am avut posibilitatea sa vizitez locuri si sa vad lucruri pe care acum 4 ani nu le-am vazut. A fost...un fel de supa de pui pentru minte si suflet.
Mai jos aveti si cateva amintiri ale mele de la aceasta Extravaganza.

Santa Maria del Mar (imaginea pe care o aveam pe desktop inainte de a pleca)

Unul din cele mai mari parcuri ale Barcelonei

Sagrada Familia bineinteles

Prin Parc Guell

Am gasit si partener de dans!

Emblematica soparla
Cea mai lunga (si as adauga si frumoasa) banca din lume

Una dintre "casele din turta dulce" ale lui Gaudi

Gasca vesela!!

Platoul


Mereu Herbalife va alimenta momentele grandioase!

La fantani
Muzeul de Arta al Barcelonei

Pe treptele muzeului

Prima data in viata mea cand am privit printr-un telescop!

Coloanele de la fantani

Casa Batllo nu trebuie ratata


Cu cei mai tari indrumatori din lume!
Senzatii incredibile!

MOJ

Cel mai elegant si sofisticat partener de afaceri!

Un om absolut deosebit cu un caracter aparte - Sergiu Macadrai

Juan Miguel Mendoza - guest speaker

Seara la Palau Sant Jordi

The Magic Fountain




A doua zi

Luigi Gratton

Surprize multe oferite de catre companie

Scena
Romania ruled!

Executive President's Team

Shake stand

See you there!



Romania a avut rezervate locuri speciale langa scena, pentru ca a fost locul 1 ca numar de participanti!

Gastile de la Brasov si Bucuresti reunite

marți, 2 octombrie 2012

Am ajuns la Finish!!

Yeeeeyyy!! Am reusit sa-mi demonstrez mie insumi ca pot face un cros! Daca nu am participat in Generala cand am avut ocazia...Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Ei bine, lasand la o parte faptul ca imi place sa alerg, sa fac miscare si sa fiu wellness, unul dintre motivele pentru care am vrut sa particip, a fost ca acest cros in speta, a fost sponsorizat de Herbalife!

Bineinteles ca nu puteam rata ocazia sa particip la un asemenea eveniment, drept urmare sambata m-am prezentat la magazinul Nike din AFI Cotroceni, si m-am inregistrat ca participant. Am primit si un goodie bag, ce continea....ce altceva decat produse Herbalife?! :)