Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Doctor's Tour cu MD. PhD. Julian Alvarez Garcia

Dr. Alvarez sprijinit de indrumatorul meu (ce a lucrat si ca traducator) Manuel Paun
Joia aceasta am avut placerea si onoarea sa lucrez si sa ma instruiesc cu Dr. Julian Alvarez Garcia! A fost absolut incredibil! Nu ma asteptam sa invat atatea lucruri noi dupa aproape 6 ani de activitate in domeniu. 
Se vede clar faptul ca omul acesta avea pe langa studiile in medicina si experienta de peste 20 de ani care sa-l sustina. Toata sala nota de zor, si pana si la sectiunea pentru invitati oamenii au primit exact ce li s-a promis: o multime de informatii avizate (atat despre alimentatie cat si despre produsele Herbalife), un timp petrecut cu utilitate dar si relaxant, tombola cu o multime de premii (chiar si unul dintre invitatii iubitului meu a castigat la ea) si bunavoie.

La training am notat si eu foarte mult, iar unele dintre informatiile primite am sa vi le transpun aici:
- Universitatea din Minnesota e numarul 1 in lume in ce priveste studiul plantelor, iar Herbalife lucreaza cu ea.
- Organismul uman nu poate asimila mai mult de 20g de proteine per masa, daca aceasta cantitate e depasita (de ex mancam multa carne, fie ea si slaba) acesta o va procesa si o va depozita ca si grasime. 
- Ceea ce face ca shake-ul Formula 1 sa fie dulce sunt carbohidratii (nu exista indulcitori) din planta respectiva (ex. aroma si gustul de caspuni sunt extrase din capsunele propriu-zise).
- Proteina in exces (luata de exemplu pentru a creste masa musculara, insa fara a se respecta gramajul necesar organismului) afecteaza ficatul si rinichii din cauza aportului de azot (astfel, chiar si cu sport, aceasta nu se asimileaza).
- Tabelele cu elemente nutritive de pe alimente se schimba aproape lunar, caci si procesele de productie se schimba de la luna la luna. 
- Raportul dintre Omega 6 si Omega 3 in alimentatia omului ar trebui sa fie de 3 la 1. Din pacate insa in alimentatia din ziua de azi raportul intalnit in general este de 10-30 la 1! Asta inseamna ca dieta moderna este pro-inflamatoare.
- Daca vrei sa fii sanatos si sa arati bine la 50 de ani, trebuie sa incepi sa ai grija de alimentatie si sanatate de la 15 ani.

Bineinteles astea sunt doar cateva dintre lucrurile interesante pe care le-a abordat Dr. Alvarez. Printre altele, a punctat si clasicele (deja) recomandari pe care le dam si noi mereu clientilor nostri si persoanelor cu care lucram in fiecare zi, cum ar fi faptul ca nutritia este un obicei, ceva care trebuie sa se intample in fiecare zi. Nu e important ce faci intr-una din zile, ci ceea ce faci in fiecare zi! 
Si pentru a va lasa cu ceva ce va poate fi util, medicul nostru ne-a sugerat site-ul EFA Education de unde ne putem informa despre Omega 3 si Omega 6 si unde exista chiar si un soft de calcul al raportului dintre Omega 6 si Omega 3 din alimentatia fiecaruia dintre noi.
Multumesc Herbalife, pentru oportunitatea de a-mi imbunatati cunostintele si experienta, constant!

Doamna Nina (in albastru deschis) a castigat un balsam din noua gama Herbal Aloe

Cea mai tare gasca de la Doctor's Tour!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu