Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

miercuri, 17 octombrie 2012

Dietele si starea emotionala a femeilor


Cine nu a auzit, sau chiar a incercat, de cura cu supa de varza sau altele asemanatoare, bazate pe un singur aliment de care te saturi dupa doar cateva zile? De cate ori nu te-ai lovit de efectul yo-yo odata ce incheiai o dieta rapida si ineficienta pe termen lung? Conform unui studiu realizat in Londra (unde altundeva?), nu esti singura care s-a ales cu un sentiment de frustrare dupa ce a urmat o astfel de dieta! La studiu au participat 501 femei cu varste cuprinse intre 35 si 55 de ani, toate cu un surplus de greutate de 19 kg sau mai mult peste greutatea normala. 334 de participante au urmat diferite diete monotone in ultimele 3 luni, dintre care 62% au pus la loc kilogramele pierdute. In plus, s-au ales cu sentimente negative, de frustrare si autoinvinovatire, lucru ce poate duce la pierderea abilitatii de a rezolva probleme, sustine psihologul londonez Alison Harper.
Avand aceste date in vedere, ma intreb mereu de ce sunt anumite persoane atat de sceptice cand vine vorba de un program personalizat, deci specific creat pentru ele, cu Herbalife? Privarea de anumite alimente (unele mai sanatoase, altele mai putin sanatoase) duce la "marirea" anumitor carente care deja sunt resimtite de catre organism, din cauza alimentatiei si a stilului de viata moderne. Drept urmare o dieta prin definitie este incorecta. 
Asadar de ce sa spui "NU" unui program de alimentatie corecta care nu numai ti-ar asigura toate elementele nutritive necesare organizmului pentru a functiona corect, ci s-ar ocupa de caloriile necesare fiecaruia pentru o slabire corecta si usoara, fara foame si caderi de energie! In plus, asigura un rezultat de durata, nu doar pentru cateva saptamani. Mentinerea (atata timp cat respecti anumite lucruri de baza) are loc usor si natural. Deci, ceea ce as sugera cu drag, femeilor cu surplus (mai mic sau mai mare de pretutindeni) e sa nu se mai supuna unor chinuri inutile, si sa isi acorde o sansa cu Herbalife. S-ar putea sa le schimbe complet viata, sau cel putin aspectul!  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu