Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

duminică, 29 iulie 2012

Evaluarea Wellness


Este vorba despre un serviciu pe care il oferim in Centrele Wellness din Bucuresti si din tara. Exista promotii speciale, in care este oferit in mod gratuit persoanelor preocupate de alimentatie si sanatate in general, dar exista si posibilitatea ca clientii sau cunoscutii nostri sa ofere la randul lor persoanelor dragi acest serviciu, recomandandu-le pentru a beneficia de el. Ce presupune o astfel de evaluare? In primul rand presupune ca persoana ce urmeaza sa beneficieze de ea, sa-si aloce aproximativ 45 - 60 min, timp in care sa discutam despre cum se alimenteaza intr-o zi obisnuita, care ii sunt obiceiurile si starea de sanatate generala, dar si stilul de viata (cat de stresant e jobul, cat de mult timp ii fura, daca este multumit/a) caci si aceste aspecte afecteaza intr-o proportie destul de mare sanatatea. 
Pe parcursul evaluarii se fac si masuratori specifice (procent de grasime atat din partea de sus a corpului si din jurul organelor, cat si din partea de jos, IMC, gramaj de proteine personalizat, metabolism general si personalizat, necesar de calorii zilnic pentru slabire/mentinere/ingrasare, determinarea masei musculare din organism, a masei hidrice, a masei osoase si a varstei metabolice), care ii sunt explicate persoanei testate si ale caror riscuri (in cazul in care valorile nu sunt in regula) ii sunt puse in evidenta. 
La final, in urma rezultatelor evaluarii, dar si a scopurilor pe care persoana evaluata si le propune la inceputul acesteia, daca aceasta doreste, i se ofera solutii personalizate cu suplimentii Herbalife, sau legate de stilul de viata.
Serviciul in sine este unul foarte valoros (unul asemanator, in orice alt cabinet/centru de sanatate/sala de fitness specializata costand minim 250 lei/persoana), dar lasand asta la o parte, este unul unic prin prisma solutiilor practice oferite la final in mod personalizat! In general, marea majoritate a celor ce fac o evaluare asemanatoare in alte locuri, pleaca asa cum au venit, sau in cel mai bun caz cu o reteta trasa la xerox si foarte restrictiva, sau cu un abonament la sala, asta daca nu cumva raman doar cu teoria. Ei bine, nu si cand ajung sa beneficieze de o Evaluare Wellness. In plus, orice persoana ce beneficiaza de o astfel de evaluare, ramane cu o brosura personalizata cu rezultatul ei/lui, cu recomandari din partea unora dintre cei mai buni nutritionisti, cu o fisa specifica aparatului pe care se determina anumiti parametri si cu diverse brosuri speciale. Eu zic ca e absolut exceptional, ca timp de o ora si ceva sa poti afla lucruri despre corpul tau pe care nu ai cum sa le afli decat mergand la un nutritionist, sa poti programa oricand (atat in timpul saptamanii cat si in weekend) in functie de programul tau si al consultantului tau, si sa poti discuta si intreba absolut tot ce te preocupa legat de sanatate, alimentatie si stil de viata.
Nu pot sa va recomand decat sa faceti cat de curand o programare pentru dvs si membri familiei! Cu siguranta va fi o decizie care va va imbunatati cel putin alimentatia, daca nu si sanatatea si viata!  

Succes la programare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu