Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 24 aprilie 2012

Slabiti cu ajutorul familiei

Club de Nutritie Herbalife UK


 Dupa cum stim cu totii, ispitele ii pandesc de pretutindeni pe cei care tin dieta. Cheia succesului sta uneori si in ajutorul celor de langa noi. De cele mai multe ori, daca intreb oamenii pe care ii intalnesc zilnic la cabinet, ar da orice sa ia o pastila si sa se trezeasca brusc cu 10 kg mai usori.
Din pacate, nimic nu se intampla atat de usor, mai ales cand vorbim de slabire corecta. Secretul este sa va inconjurati de persoane care va incurajeaza. Consultanta oferita de un consultant wellness joaca un rol important, iar influenta Cluburilor de Nutritie (un fel de grupuri de sprijin) poate face minuni! In general cand ai un suport in spate ai si cele mai bune rezultate. 

Un studiu american asupra grupurilor de sprijin a aratat ca cei care au cautat consiliere au avut rezultate de doua ori mai bune decat cei care au tinut dieta singuri. 
Georgeta Ghinea, membra a Asociatiei Psihologilor din Romania, spune: "Adevaratul scop al regimului este adoptarea unui mod sanatos de a manca. Pentru cel care se hotaraste sa tina o cura de slabire, sprijinul trebuie sa vina, in primul rand, din familie".

Asadar, pentru a intra cu silueta pe care v-o doriti in vara, faceti un pact cu persoana iubita sau familia, pentru a va ajuta sa dati jos kilogramele in plus. Mai mult, ii puteti invita in fiecare luni seara, impreuna cu voi la Clubul de Nutritie organizat in Centrul Wellness. In felul acesta nu numai ca vor intelege mai bine ceea ce va doriti sa obtineti, dar va fi si o seara deosebita petrecuta intr-o atmosfera relaxanta si placuta, o iesire din rutina!

Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mail sau telefon, tema pe care o vom aborda luni este Sportul si Energia, vom face miscare si ne vom simti excelent!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu