Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

vineri, 23 martie 2012

Studiu facut de Herbalife Romania - "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor"


Din nou Herbalife face un pas inainte, in vederea schimbarii in bine a obiceiurilor alimentare si stilului de viata al romanilor (si in general al oamenilor). Saptamana trecuta a avut loc o conferinta de presa organizata de Herbalife Romania cu ocazia prezentarii studiului "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor".
Studiul derulat de companie prezinta rezultate relevante privind calitatea vietii romanilor, plecand de la lucruri de baza ce caracterizeaza un stil de viata sanatos: nutritia echilibrata, comportamentul pro-activ in ingrijirea sanatatii, activitatea fizica regulata si importanta perioadelor de odihna si relaxare.

 La conferinta de presa au fost invitati jurnalisti de la publicatii cheie din domenii asociate, si relevante: social, lifestyle, sanatate, nutritie etc.
Studiul a fost prezentat de catre Dorota Seidler, Marketing&Sales Manager Herbalife Romania, impreuna cu un invitat special, Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv.

In urma acestei conferinte, 15 publicatii online au postat articole legate de studiu. Puteti vedea ce au avut de spus la urmatoarele link-uri:


Asadar dragilor, tineti cont atat de sfaturile consultantului vostru wellness, cat si ale celor mai buni nutritionisti din lume si din tara!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu