Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

joi, 12 ianuarie 2012

Despre produse din experienta mea - Pudra Proteica Personalizata



Despre pudra de proteine as vrea sa va vorbesc atat prin prisma rezultatelor mele cu ea, cat si prin prisma studiilor clinice facute, si a ceea ce inseamna proteinele pentru organism.
Sa le luam pe rand. Eu am consumat pentru prima data PPP in cadrul programului de ingrasare pe care l-am tinut acum 4 ani, timp de 1,5 luni, in care am crescut masa musculara cu 3,5 kg. Mie mi s-a parut incredibil, avand in vedere ca niciodata nu am reusit sa ma ingras frumos, peste tot, intr-un timp atat de limitat. Pe de alta parte i-am simtit efectul in senzatia de satietate crescuta pe care i-o da shake-ului. Cu totul diferit este un shake personalizat cu pudra, fata de unul fara aceasta. In rest, rezultate majore pot spune ca am avut cu clientii mei, cu ajutorul PPP, un exemplu relevant fiind cel al doamnei Ilona:

Inainte:



Dupa:
 


Doamna Ilona a slabit 27,5 kg cu ajutorul unui program Herbalife personalizat cu PPP, care a ajutat-o atat sa dea jos kg intr-un ritm mult mai rapid decat ar fi facut-o altfel (a slabit in 5,5 luni), iar in acelasi timp i-a sustinut masa musculara in asa fel incat sa nu se lase pielea sau sa existe alte neplaceri de genul acesta. Trebuie de asemenea sa mentionez ca doamna Ilona are 70 de ani!

Asta e doar pentru a va face o idee despre ce efecte au anumiti adjuvanti in program.  Pe de alta parte, pe PPP (si shake) s-au facut 2 studii clinice. Pentru cei care nu stiu ce inseamna un studiu clinic, este practic un studiu facut de institutii specializate, care pana la finalul studiului nu stiu ce produse testeaza (adica nu cunosc numele firmei producatoare), si sunt independente (adica nu sunt platite de catre companiile in cauza). Aceste studii sunt cele mai relevante pentru un produs. In plus ele sunt facute de-a lungul unor luni de zile, pe esantioane relevante de persoane. 
In cazul PPP, unul dintre studii a fost realizat la Universitatea din Ulm (Germania), si a avut ca tema " Consumul ridicat de proteine prin folosirea de înlocuitori de mese bogaţi în proteine, în comparaţie cu consumul obişnuit de proteine şi înlocuitorii de mese la subiecţii supradponderali".  
Acesta a implicat un numar de 110 persoane supraponderale, ce au fost urmarite timp de 12 luni. 
Ce a rezultat? Citez: "Descoperirile generale au confirmat că a bea un shake bogat în proteine ca înlocuitor al mesei duce la scăderi în greutate mult mai eficiente decât simpla limitare a caloriilor. Studiul ne-a arătat că atunci când se numără caloriile, a bea două shake-uri Formula 1 ca un înlocuitor de masă este o cale mult mai eficientă de a controla greutatea decât o dietă convenţională.
O descoperire semnificativă suplimentară a fost că, la finalul studiului, în cazul a 64% dintre cei aparţinând grupului cu o alimentaţie bogată în proteine, riscul de apariţie a bolilor de inimă asociate cu obezitatea era mult mai mic, în comparaţie cu cei 41% care au consumat cantitatea de proteine standard."
Rezultatele studiului sunt valabile si pentru PPP.
Al doilea studiu, a fost mai specific, pe tema "Un studiu controlat al îmbogăţirii înlocuitorilor de masă cu proteine pentru reducerea greutăţii şi menţinerea unei mase corporale suple". Si acesta a implicat 100 de persoane supraponderale, ce au fost urmarite timp de 1 an. Ce s-a intamplat?
"Scăderea în greutate a fost aproximativ aceeaşi în ambele grupuri, însă, aşa cum au bănuit cercetătorii, persoanele care au consumat mai multe proteine au pierdut mai multă grăsime corporală decât cele care au consumat cantităţi standard de proteine. Aşadar, putem conclude din studiu că shake-urile care înlocuiesc masa sunt o cale eficientă de a pierde kilograme."
Ambele studii au fost publicate atat pe site-ul oficial al Herbalife, legat de stiinta din spatele produselor, cat si in publicatii de specialitate internationale. 
Cat despre proteine, stiu ca multa lume se intreaba ce sunt, cu ce ne ajuta, de ce cantitate avem nevoie etc. Ei bine, proteinele in primul rand sunt elementele nutritive ce ne hranesc masa musculara, organele interne si pielea. Sunt de doua feluri: vegetale si animale. Bineinteles ca cele vegetale (in speta cele din soia) sunt muuult mai sanatoase decat cele animale, iar proportia dintre ele trebuie sa fie aproximativ 50-50. Ele ajuta la dezvoltarea corecta si/sau intretinerea masei musculare, lucru care la randul lui ajuta arderile sa fie in proportii optime (deci sprijina metabolismul). Pentru persoanele cu surplus, sunt de ajutor in scaderea procetului de grasime corporala, si in mentinerea elasticitatii pielii, si bineinteles in modelarea frumoasa a corpului. Pentru sportivi sunt absolut necesare pentru refacerea masei musculare dupa efort fizic sustinut. 
Cantitatea de care avem nevoie e personalizata pentru fiecare in parte, si pentru a afla acest parametru puteti sa solicitati o evaluare nutritionala gratuita, unde puteti afla si alti parametri ai dvs. Insa revenind, in general (din pacate) cantitatea necesara unui om obisnuit nu poate fi, sau nu este, luata din alimentatia obisnuita. 
Iar aici un sprijin major poate veni din PPP, ce poate fi utilizata atat in shake-ul Formula 1 cat si in mancarea obisnuita, neavand gust ori miros, deci e ca o faina (insa sanatoasa). Am uitat sa mentionez, PPP are in compozitie proteina din soia (de o calitate buna), si zer. 
Pretul unei cutii este de 100 lei, si are o cantitate pentru 21 de zile/1 luna (in functie de programul in care este folosita). 



4 comentarii:

Laur spunea...

Waw...se pare ca are niste efecte incredibile

GeminiGirl spunea...

Nu chiar incredibile (caci sunt o multime de rezultate in acest sens), dar da, are efecte foarte faine! Insa nu singura, ci intr-un program personalizat.

Anonim spunea...

Va mai recomad si proteina din mazare. Pentru ca tribuie sa evit efortul din cauza unei boli rare, consumand proteina din mazare reusesc sa imi mentin masa musculara. Si tot odata analizele mele sunt din ce in ce mai bune.

GeminiGirl spunea...

Excelent! Va felicit pentru rezultate si pentru ambitia de a gasi ceva care sa va sustina masa musculara. Bineinteles ca Herbalife a luat in calcul si proteina din mazare, caci este o sursa foarte buna, si avem shake-ul Formula 1 fara alergeni. Acesta e bazat pe proteina din mazare si a fost creat special pentru persoanele ce sunt alergice la soia de exemplu. Va las un link la postarea despre el: http://viata-in-stil-wellness.blogspot.ro/2012/02/formula-1-fara-alergeni-e-aici.html

Trimiteți un comentariu