Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

duminică, 11 decembrie 2011

Cadouri pentru copii si bunici!

Bineinteles ca nu-i putem uita caci se bucura cel mai mult de o mica atentie primita de Sarbatori! Si de aceasta data Herbalife va vine in ajutor cu cateva sugestii interesante si foarte utile. 

1. Formula 1:
Asa cum v-ati prins probabil, shake-ul nutritiv Herbalife este unul potrivit pentru toate varstele, caci atat cei mici se grabesc sa se joace si nu au rabdare sa manance jumatate de ora, cat si cei batrani care au nevoie de mult mai multe proteine decat noi, caci masa lor musculara se pierde foarte usor.

2. Batoane proteice:
Cui nu-i place ciocolata? Va spun eu - in extrem de rare cazuri! Asadar niciodata un cadou mai potrivit nu a fost pentru orice varsta decat acela al gustului dulce si placut dat de ciocolata de calitate. De ce sa nu fie si una sanatoasa in acelasi timp? 

3. Skin Activator:
Pentru doamnele si domnii in varsta care inca nu au uitat ca au piele, si ca aceasta are nevoie de ingrijire speciala dupa o anumita varsta, exista un cadou de exceptie (as putea spune chiar de lux). Gama Skin Activator este o gama de produse de nutritie externa special creeata pentru persoanele cu varste peste 35 de ani, ce contine un complex de glucozamina extrem de important pentru prevenirea sau ameliorarea semnelor imbatranirii. Va spun din experienta mamei mele (45 ani) ca este o gama ce nu trebuie sa lipseasca nimanui din aceasta categorie de varsta, si cei ce vor primi un astfel de cadou vor fi cu siguranta norocosi!


4. Radiant C spray:
Pentru cei mici in general (intre 7-14 ani), este foarte practic, caci alergand la joaca sau la orele de sport de la scoala, se incalzesc, transpira si nimic nu ar fi mai placut si in acelasi timp hranitor pentru pielea lor decat o racorire cu vitamina C, data de spray-ul Radiant C. Va spun din experienta surorii mele (8 ani) ca e foarte incantata de el!

5. Aloe Vera:
Toata gama Aloe de la Herbalife este potrivita pentru seniorii nostri, caci cu siguranta au si ei nevoie de o nutritie adecvata pentru pielea capului si par, si bineinteles si pentru corp. Planta de Aloe va fi cea care le va readuce zambetul pe buze cu ajutorul produselor de ingrijire personala ce o contin.


6. Parfumurile Herbalife:
Asa cum am mai mentionat in posturi anterioare, parfumurile Herbalife vor fi potrivite pentru orice gusturi, si oricat de pretentios este recipientul acestui cadou. Le recomand in mod special pentru bunicii si bunicele noastre, caci cu totii stim cat de important pentru ei sa emane un miros placut si fresh, ca odinioara.


Astea sunt cateva dintre cadourile pe care le-ati putea oferi celor mai importanti membri ai familiei dvs. Pentru mai multe detalii, sugestii, personalizarea programelor sau alte intrebari nu ezitati sa ma contactati, iar pentru orice cadou achizitionat din gama Herbalife, se ofera impachetare gratuita!


Si pentru ca se apropie Craciunul, va pun un videoclip spre vizualizare, de la Herbalife special pentru voi:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu