Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

vineri, 2 decembrie 2011

Cadouri de exceptie pentru domni importanti!

Ei da, e drept ca a venit si randul barbatilor sa primeasca daruri, si asta pentru ca tot anul a fost vorba doar despre femei (1 Martie, Ziua Femeii). Insa Mosul nu-i uita pe baietii/barbatii cuminti, si vine cu cadouri speciale pentru ei, din partea Herbalife. 
Cateva sugestii ce cred ca va vor fi de folos doamnelor, caci in general (si aici vorbesc din propria experienta), ne e destul de greu sa gasim un cadou pentru un domn important din viata noastra (fie ca e vorba despre tatal, fiul, iubitul, sotul, prietenul, unchiul sau bunicul). 
Asadar, Herbalife (si eu ca si consultant) va vin in sprijin cu niste idei, cred eu, tocmai bune de pus in practica.

1. Batoane Proteice:
Cine nu cunoaste, sau are alaturi un barbat caruia ii plac dulciurile? Eu una stiu ca am. Si ce poate fi mai fain, si mai practic decat sa aiba mereu cu el, la munca sau in masina o ciocolata sanatoasa care sa-l scape de riscul "burticii"!?
Batoanele proteice vin in 3 arome (Vanilie cu migdale, Ciocolata cu alune si Lamaie) si ii vor ajunge timp de 14 zile, timp in care va putea savura un "Snickers" sanatos! Pretul este de doar 67 lei.



2. Lift Off:
Wow! Era sa uit de cea mai tare doza de energie pentru domnul care mai are nevoie de un strop din cand in cand! Lift Off este energizantul cel mai sanatos pe care i-l puteti oferi, iar de Revelion veti fi cuplul cel mai invidiat, caci cu siguranta va va invita la dans mult mai mult decat de obicei. Unul dintre cele mai inspirate cadouri pe care i le-ati putea oferi, si anume energia!
Lift Off vine sub forma de tableta dizolvabila in apa, cu gust excelent de lamaie sau portocala, putin acidulat. O cutie ii va aduce energie domnului timp de 10 zile, la un pret de numai 118 lei.


3. Radiant C Spray:
 O solutie draguta de "mica atentie", oferita unui amic, coleg mai apropiat. Un spray de fata racoritor, cu vitamina C, cu efect de hidratare instant si care lasa in urma un miros placut de citrice. Perfect dupa sala, cand "arzi", in timpul serviciului daca este o caldura "uscata" in birou, datorita aerului conditionat, sau cand pur si simplu esti putin adormit si vrei sa te "trezesti", sa te improspatezi! 
Un produs ce-l va duce cu gandul la tine timp de o luna, pentru numai 33 lei


4. Sampon si Balsam Hidratant:
Pentru ca desi nu recunosc, domnii tin foarte mult la podoaba lor capilara. Si pentru a evita mici complexe date de ingrijirea necorespunzatoare a acesteia, ii puteti oferi cu increderea acest pachet! Ii va face parul stralucitor si va reduce riscul de cadere a acestuia. In plus, daca este fumator, iar tu nu esti, atunci vei simti diferenta de miros dupa dus/baie. Ce este si mai frumos, e faptul ca il vei scuti de spalatul pe cap cu gel de dus, si alte solutii ingenioase gasite de domnii nostri inventivi. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca timp de 6 luni nu-si va mai pune problema ce sampon sa-si mai cumpere. Asadar, pentru un pret modic de numai 86 lei. (*produsele se pot achizitiona si separat pentru 43 lei fiecare)





5. Herbal Aloe Gel:
Perfect pentru toti domnii ce se barbieresc (nu ca ar fi foarte multi :) )! Sau, pentru cei ce prin natura jobului, hobby-ului sau sporturilor practicate isi supun pielea unor mici afectiuni. La ce ma refer? Pana si noi fetele stim ca dupa barbierit barbatii nostri patesc deseori sa se irite si sa aiba senzatii de disconfort la atingere. Cat despre alte afectiuni, ma refer aici la mici arsuri, zgarieturi, taieturi, julituri etc. Ei bine, no more (cum ar spune americanii)! Pentru ca de aceste Sarbatori ii puteti oferi Gelul de Aloe cu efect calmant si cicatrizant. Fara alcool (deci fara usturime la aplicare), dar cu extras din planta intreaga de Aloe, va ajuta la disparitia iritatiilor cauzate de barbierit, la inchiderea micilor rani/taieturi, si la calmarea durerii/usturimii provocate de acestea. Il recomand inclusiv pentru copiii vostri (la baieti ma refer), caci orice mama a fost macar odata pusa in situatia de a pupa un genunchi/cot julit! :) Acum chiar va trece durerea si se va inchide extrem de usor rana daca odata cu pupicul vom aplica si gelul-minune! 
Il va avea norocosul domn timp de 7 luni, pentru doar 41 lei.




6. Herbal Aloe Gel de Dus:
Cu toate stim ca deja marea majoritate a barbatilor folosesc geluri de dus, inlocuind clasicele sapunuri. Insa nu toate doamnele sunt constiente ca inclusiv gelurile de dus pot afecta pielea domnilor in sens negativ, uscand-o excesiv, sau mai rau, provocandu-i tot felul de disconforturi (eruptii, eczeme, senzatii de mancarime etc). Si atunci ce il poate multumi mai mult, mai ales pe acel barbat caruia ii place sa faca dusuri dese, decat un gel de dus cu un miros placut dar nu intepator, care ii va hrani pielea cu nutrienti din planta de Aloe, in timp ce o va curata intr-un mod delicat?! Va spun eu - nimic! Asadar, oferiti-i cu placere acest dar, de care se va bucura timp de 8 luni! Pretul lui este de 61 lei.




7. Parfumurile Man si Soul:
Un pachet pentru un domn stilat si elegant sau pentru un tata iubit. Parfumurile Man (de zi) si Soul (de seara), il vor face sa se simta increzator, puternic, iar pe voi cele mai fericite sa aveti langa dvs un barbat care sa va imbie efectiv cu mirosul sau. Man aduce un miros proaspat de citrice si menta, racoritor si revigorant ca un coktail, iar Soul este un parfum inconfundabil masculin, cu citrice yuzu, levantica si lemn de cedru! Ambele il vor scoate din anonimat (daca mai era cazul) pe barbatul care le va primi in dar, timp de 11 luni! Pretul pachetului: 246 lei (*se pot achizitiona si separat pentru 107 lei - Man, si 139 lei - Soul). 





Cam astea ar fi sugestiile mele de cadouri pentru barbatii dragi din viata voastra. Pentru consultanta in alegerea unor cadouri personalizate si iesite din tipare anul acesta, nu ezitati sa ma contactati!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu