Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

marți, 29 noiembrie 2011

Cadouri personalizate din gama Herbalife

Revin asupra ideii unor cadouri wellness anul acesta pentru familie si persoane dragi. Da, consider ca nu ai cum sa dai gres oferind ceva din gama Herbalife, avand in vedere ca oricine, de la cel mai mic (6 ani) pana la cel mai mare (80 ani) poate primi ceva util, sanatos, gustos, original si de bun gust din aceasta gama. Iar pentru ca prin exemplificare  cred ca se intelege mult mai bine orice, am sa va dau cateva exemple, atat pentru doamne, cat si pentru domni, atat pentru copii, cat si pentru bunici sau pentru toata familia (cosuri de sarbatori). 

Doamnele si domnisoarele, pot primi orice tine de gama de nutritie externa pentru ca mereu tin la aspect, si nici una nu se va supara daca va primi cadou produse de aceeasi calitate cu cele de la Christian Dior, insa mult mai blande pentru portofelul dvs! Asadar:


1. Setul Nourifusion (atat in varianta pentru tenul gras cat si in cea pentru tenul uscat): 

Este un cadou deosebit pentru domnisoare, sau doamnele cu varste de pana la 35 de ani. Setul contine Cleanser (lotiune de curatare), Toner (lotiune tonica) si Crema Hidratanta de Zi (cu SPF 15). De ce este deosebit? Pentru ca intruneste tot ceea ce are nevoie o femeie, in ingrijirea de zi cu zi (atat dimineata cat si seara). Produsele sunt pe baza de plante, hipoalergenice si foarte eficiente ca efecte si durata. Lotiunea de curatare si cea tonica (fara alcool apropo), ii vor aduce aminte persoanei de dvs timp de 6 luni, iar crema hidratanta in jur de 4 luni
Setul are un pret de 221 lei.

2. Nourifusion Crema de Noapte:


O atentie pentru femeia/fata ce are o grija deosebita fata de tenul ei, si care stie ca noaptea celulele se refac cel mai usor, si au nevoie de multa hidratare si hrana sub forma de vitamine si minerale. Crema de noapte contine vitaminele A, C si E, ce sunt antioxidanti puternici si ajuta la regenerarea celulelor pielii. Un cadou ce se va "intinde" pe o perioada de 5 luni de zile, iar in fiecare dimineata norocoasa se va gandi la dvs cu un zambet pe buze!
Pretul acesteia este de 163 lei.

3. Nourifusion Crema si Gel pentru Ochi:



Un cadou ce-i va lumina persoanei dragi ferestrele sufletului! Da, ambele au extracte de castravete (pe langa alte multivitamine, minerale si plante), si efectele lor sunt vizibile inca de la primele aplicari. Le recomand a se folosi gelul dimineata (acesta desumfla pungile de sub ochi si ilumineaza, ameliorand mult aspectul cearcanelor), iar crema seara, cand va hidrata pielea (dealtfel lipsita de glande sebacee si sudoripare) din jurul ochilor, ii va conferi elasticitate si va ajuta la refacerea acesteia pe parcursul noptii. Ii vor da o claritate privirii sotiei/iubitei timp de aproximativ 7 luni.
Pretul acestor doua produse este de 212 lei (*se pot achizitiona si separat, fiecare la pretul de 106 lei). 

4. Nourifusion Masca de Curatat:


Este masca-minune, sau cel putin asa e denumita in mod frecvent de fericitele cliente ce beneficiaza ocazional de tratamente faciale la Centrul nostru. De ce? Pentru ca efectele sunt imediate, si cand spun efecte, ma refer la o ridicare vizibila a pielii (lifting), curatare in profunzime si toate astea datorita complexului de argila pe care aceasta se bazeaza. Persoana ce o va primi, se va gandi la dvs de cel putin 2 ori pe saptamana, atunci cand tenul ei va fi curat ca lacrima! Si asta timp de 6 luni!
Pretul acesteia este de 96 lei.

5. Nourifusion Masca Hidratanta:


O masca speciala pentru o femeie speciala! Da, este mana cereasca pentru domnisoarele/doamnele ce au tendinte de uscare ale tenului. Pentru ca este ca o spuma de capsuni, de intins pe fata! Iti vine sa o mananci, dar te multumesti cu a-i urmari efectul pe tenul tau. Dupa aplicare, tenul ramane fin ca (si am sa va rog sa-mi scuzati expresia) funduletul de bebelus, si hidratat in profunzime, efect ce se pastreaza pentru 2 zile! Si aceasta, ii va aduce aminte celei ce o va primi, timp de 6 luni (odata sau de doua ori pe saptamana) de dvs!
Pret: 96 lei.

6. Nourifusion Lotiune Exfolianta:


Este un deliciu (si nu, nu se mananca)! Dar, contine seminte de capsuni si miere, si ajuta la exfolierea celulelor moarte de pe suprafata pielii. Un scrub eficient, care nu lasa in urma sa puncte negre, sau piele moarta. Mai mult, pielea va straluci (intr-un sens placut) in urma folosirii lui. Din nou, beneficiara il va avea pentru 6 luni (de 2 ori pe saptamana). 
Pretul este de 96 lei

7. Radiant C Crema-gel si Spray:


Cineva va fi extrem, dar extrem de incantata timp de 5 luni (mai mult sau mai putin)! De ce? Pentru ca gama Radiant C va aduce razele soarelui pe tenul dansei, ii va conferi stralucire, radiere, luminozitate si tot ceea ce mai vine la pachet cu foarte multa vitamina C! Gelul este o excelenta baza pentru machiaj, protejand pielea impotriva factorilor nocivi din machiaj si fond de ten, iar spray-ul va veni ca o manusa dupa, sa fixeze machiajul, sa confere o hidratare instanta si sa improspateze prin mirosul placut si prin racorire. Asadar pentru o doamna foarte fericita, pretul gamei pare infim: 135 lei.

8. Herbal Aloe Lotiune pentru Corp si Maini si Gel:



Pentru domnisoare si doamne prevazatoare, dar si pentru cele ce si-au neglijat in ultima vreme mainile, aceasta gama este perfecta. Dupa cum bine stiti, mainile sunt cele ce ne arata varsta (impreuna cu decolteul), si sunt sigura ca macar odata ati auzit-o prin casa pe sora/mama/iubita/sotia ca se plangea de saracele ei maini care trebuie sa indure chinul spalarii vaselor, al curateniei prin casa etc. Ei bine, acum le puteti intoarce acele mici favoruri, oferindu-le aceasta binecuvantare pe baza de Aloe. Gelul va regenera tot ceea ce inseamna afectiune a pielii (mici zgarieturi, taieturi, julituri, eruptii, arsuri etc), si ii va fi de folos inclusiv dupa epilare pentru a calma pielea, iar lotiunea va veni in urma lui cu hidratarea necesara atat pielii mainilor cat si celei a corpuluil. 
O mica minune pentru doar 82 lei (*se pot achizitiona si separat, la pretul unitar de 41 lei).

9. Herbal Aloe Sampon si Balsam pentru uz zilnic:



Sa fim seriosi, cine nu foloseste in ziua de azi sampon si balsam? Pana si barbatii au ajuns sa inteleaga importanta balsamului! Si nu putem ignora nici faptul ca de obicei se gaseste greu un sampon de calitate si potrivit tipului de par, ca sa nu mai vorbim ca de obicei cautam ceva care sa ne scape de matreata, sau sa ne lase parul fin, matasos si stralucitor, si de obicei nu gasim solutia potrivita. Ei bine, azi e sansa ta sa-i faci o bucurie si sa scutesti de griji o persoana draga tie. Samponul si balsamul cu extract de frunza intreaga de Aloe, ii vor oferi tot ceea ce-si doreste, si mai mult! Cu un miros deosebit de placut (nu foarte tare), hraneste firul de par si previne despicarea acestuia. 
Persoana careia il veti oferi, va putea cu siguranta sa-si fluture pletele-n vant timp de 6 luni! :)
Pret: 86 lei (*se pot achizitiona si separat, la un pret individual de 43 lei).

10. Herbal Aloe Fixativ:


Acesta e o atentie mica, dar deosebita, pentru doamna ce este mereu coafata, care are mereu grija la aspectul parului ei. Fixativul pe baza de Aloe, ii va fixa parul fara sa-l imbacseasca, mentinandu-i totusi elasticitatea. Avantajul major este ca nu are freon, si are un miros placut de plante! Ii va ajunge pentru 3 luni, timp in care parul sau nu se va deteriora absolut deloc, iar ea va avea mereu increderea in ea atunci cand va iesi din casa. Un gest mic, pentru un efect mare!
Pretul este unul minim: 43 lei.

11. Parfumurile Heart si Woman:



Doua parfumuri care sunt pe placul oricarui nas indiferent cat de fin! Am avut experiente foarte placute oferindu-le cadou catorva persoane apropiate, si folosindu-le si eu personal. Woman este o aroma proaspata de zi, pentru femeia activa, business, care are nevoie de ceva fresh dar persistent. Heart este o imbinare unica de esente, combinate intr-un parfum de seara subtil, tare (dar nu prea tare) si care sa lase o impresie placuta oriunde ar fi simtit. Ambele sunt ape de parfum (nu de toaleta) si ajung aproximativ 9 luni (folosite zilnic), timp in care impresia olfactiva lasata in urma de persoana careia ii vor fi daruite, va fi una de efect mereu!
Pret set: 236 lei (*se pot cumpara si separat - Woman - 107 lei, Heart - 129 lei).

12. Set anticelulitic Body Buffing Scrub si Body Contouring Creme:



Cu totii avem in jurul nostru macar o persoana ce se plange de celulita. Poate e mama, poate e sotia, poate e prietena cea mai buna sau o colega mai apropiata. De ce sa nu le facem o bucurie de Sarbatori, si sa le scapam de grija nesuferitei celulite? Cu siguranta ar petrece mai mult timp bucurandu-se de mesele in familie, decat gandindu-se cat din ceea ce au mancat s-a depus! Nimic mai simplu, oferindu-i acest set cu efecte cu adevarat vizibile (mama a ameliorat enorm aspectul de coaja de portocala si s-a modelat de 7 cm in talie cu ele)! Le va avea pentru aproximativ 2 luni, bucurandu-se de o pielea catifelata cu care se va mandri!
Pret set: 169 lei

Am sa las momentan doar aceste recomandari pentru doamne, si voi reveni cu o postare cat de curand si cu idei pentru domni, pentru copii, pentru bunici si cosuri de cadouri! Pana atunci, succes la ales din ceea ce deja v-am povestit!

2 comentarii:

Sorin spunea...

mi-ar place sa incerc un parfum.

GeminiGirl spunea...

In regula. Ne putem vedea la Centrul Wellness (daca esti din Bucuresti) si sa le testezi, sa vezi care ti se potriveste. Si tot din acelasi loc il poti si achizitiona. Daca nu esti din Bucuresti, contacteaza-ma pe email si vedem cum putem rezolva.

Trimiteți un comentariu