Subscribe:

Wellness Coach Herbalife

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Putina...istorie personala

Asadar, prima postare din acest blog, mi se pare normal sa fie una in care sa povestesc putin cum am ajuns eu sa am (in masura in care am reusit pana acum) o viata in stil Wellness. 
S-a intamplat in anul 2006, spre sfarsit, sa intalnesc compania Herbalife. Eram la momentul respectiv o studenta in primul an de facultate, care isi cauta un job part-time sau full-time. Am trimis nenumarate CV-uri pe la diferite companii care angajau, am dat un singur interviu, la care am fost intrebata de experienta si ce voi face cu munca atunci cand voi avea examene la facultate. Intr-un final, am raspuns unui anunt in ziar, ce vorbea despre o companie americana ce cauta colaboratori in Brasov. Am fost invitata la un interviu, si un Seminar unde se explica despre companie si activitate. M-a atras faptul ca intreviul se tinea la Aro Palace, cel mai tare hotel din Brasov, si ca nu se cerea experienta in domeniu. In urma seminarului am ramas impresionata de veniturile pe care oamenii le castigau, si de nenumaratele calatorii de care aveau parte peste tot in lume. Am luat decizia sa incerc, caci nu aveam nimic de pierdut. Am imprumutat banii de care aveam nevoie pentru a incepe activitatea, caci asa cum am spus nu lucram la momentul respectiv. Si asa, modest, am inceput incet incet sa-mi schimb viata. 
Primul lucru ce mi-a fost transmis cand am inceput, a fost ca daca vreau sa fac ceva in activitatea asta, va trebui sa consum produsele, sa vad ce fac acestea si cum ma simt cu ele. Nu pot sa spun ca am fost incantata de acest lucru intr-o prima faza, caci eram putin contra pastilelor, insa am inteles ca daca vreau sa functioneze activitatea, asta trebuie sa fac. In urma unei scurte evaluari a starii mele actuale de sanatate, am constientizat ca acele probleme pe care le aveam deja (la 19 ani) din cauza alimentatiei foarte proaste, nu trebuie ignorate, si ca produsele ma pot ajuta sa imbunatatesc situatia. Ce probleme? Ei bine, ma confruntam cu o constipatie cronica ce ajunsese efectiv sa imi taie toata pofta de viata, cu caderi de calciu cu care ajungeam la Urgenta in toiul noptii, cu o circulatie periferica ce lasa de dorit, dureri menstruale puternice si insomnii constante. 
Ma crede cineva sau nu, eu nu consideram aceste probleme ca fiind destul de grave, cumva ma obisnuisem cu ele. Insa am hotarat sa incep sa consum shake-ul nutritiv Formula 1, si sa vad ce se intampla. Timp de o luna am constatat ca e gustos, foarte satios, imi dadea energie si imi taia din poftele de pe parcursul zilei (cum era pofta de dulce), si ca digestia parea sa dea semne de imbunatatire. Am hotarat astfel ca din a doua luna sa intru intr-un program personalizat pentru mine facut de indrumatoarea mea. Nu cred ca am luat niciodata o decizie mai buna! Am inceput sa fac detoxifierea organismului, sa simt imbunatatiri concrete pe toate directiile si intr-un timp relativ scurt, de numai 3 luni de zile, am reusit sa rezolv definitiv toate problemele de care va spuneam mai devreme! Spun definitiv pentru ca de atunci sunt exact 4,7 ani si nu au mai reaparut! Si pentru asta nu voi putea niciodata sa multumesc suficient de mult companiei, produselor si indrumatorilor mei care au avut grija de mine. 
Revenind insa la activitatea propriu-zisa, am avut primul meu venit in a treia saptamana de cand am inceput activitatea. Nu mult poate, insa pentru mine a insemnat efectiv increderea ca pot face asta. 
Au urmat apoi instruiri nenumarate, calificarea de Supervisor, calatorii internationale (de 4 ori pana acum), recunoastere multa, dezvoltare personala si, nu in ultimul rand, libertate! Libertatea sa fac ce vreau, cand vreau, de a locui cu cine vreau, unde vreau, de a ma plimba cand si unde vreau. Asta inseamna pentru mine mai mult decat orice altceva. 
Si da, va invit, daca simtiti nevoia de o schimbare in viata voastra,  mai ales pe parte de sanatate, sa incercati Herbalife! Veti avea cu siguranta o surpriza placuta. Cat despre mine...incerc mereu sa am... O viata in stil wellness!

2 comentarii:

GeminiGirl spunea...

bravo mami ma bucur ca ai reusit sa postezi aceste informati sper sa gindesti mereu asa si in toate privintele si in tot ce este legat de viata ta

GeminiGirl spunea...

Multumesc Micky! Dar vezi ca probabil m-am inregistrat la tine pe computer si am ramas logata, caci ai comentat de pe blogul meu. Multumesc insa de incurajari! Sa citesti in continuare caci o sa-ti prinda bine!

Trimiteți un comentariu